evet sonunda oldu kredi aldığım bankaya borcumu ödemedim sadece kitap aldım ve şimdi A-RA-NI-YO-RUM şehir dışına kaçıyorum şu an profilimde 1 şehirde aranmakta yazıyor sizce ne yapmalıyım?
bende aranıyorum Vandalizm yapmışım farkında olmadan Mexico City topukladım
Ben 3 Şehirde Aranıyorum...
Ben 2 kere hapse girdim bu kredi borcu yüzünden. farklı şehirlerden kredi aldım ve farklı bir şehire gittim ama nafile içeri attılar beni
Bence tavır kısmından kendini Gizlenen seç tabi seçmediysen
Temel Sokak Bilgisi 2* Gizlilik 5* Cok Rahat Gizlenirsin.Ben Eski Hesabımda BuNUNLA Dayandım.25 GÜn Eve Kilitledim.Kendimi.Aama Özel Tim İle Yakaladılar.
ben gizlenen yaptım ama sokak bilgisi ve gizlilik yok bende ben patikalardan yolculuk yapıyorum didgerido almak için
Karakterimin Günlüğünden: Ha? Öğretmenim nerde? Bana kimse birşey öğretmiyor!
benimde tüm param şirkette ve para çekemiyorm şirketten bu sene :A yani 2 bankaya borcum var,para 0...bende sizin aranıza katılırım yakında
maniac ben kendimi kırlara dağlara bayırlara verdim sen artıkın müzik bestele ya da başkasından yetenek öğren üzgünüm polise ihbar edilince son paramla bir yere kaçtım söylemem ne yaptığımı
Bende ankarada aranıyorum vandalizimden
bende 3 şehirde aranıyorum 1 kredi 2 vandalizm 3 hırsızlık ankara-kopenhang-paris işim çok zordu 1 kere yırtım ama 2 hapse girdim ve bana silahla saldırdılar sağlığım 3'e düştü uçağımı düşürdüler öldüm
ben 2 şehirde aranıyorum
peki beni 2 popo-yılı boyunca bulamazlarsa ve hapise girmezsem borcum yanıma kar mı kalır?
Bende onu soracaktım ya şimdi bankaya parayı vermesen borcum bendemi kalacak 2 yıl sonra şuan uçuyorum inş uçak fln düşürmezler
o zaman biz her iki-3 yılda bir banka dolandıralım ama yakalanmazsak iyidir
kimse bilmiyomu ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme