Şimdi Ara

a101 nestle sıcak çikolata 40 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün gittiğimde 50 kuruştan 40 kuruşa düşmüştü sıcak fırsat değil ama yinede paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral5455 -- 23 Kasım 2015; 18:19:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kral5455

bugün gittiğimde 50 kuruştan 40 kuruşa düşmüştü sıcak fırsat değil ama yinede paylaşayım dedim.

allah razı olsun kardeş. 1000 tane alacaklar için güzel fırsat.
  • Sicak cikolata denen sey kakaolu kahve. 100 gr bi kakao alip icmek en iyisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mega center'da toptanciyim, saol kardes.

• Bim bu sicak cikolatalarin tanesini 45 kurusa aliyor. Ben de gittim A101 den 40 kurusa 1000 tane alip mahalledeki bime sattim 44 kurustan. 4x1000 den 40 lira kar ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 23 Kasım 2015; 18:32:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • migrosta 45 kuruş

10 liraya 3 money veriyor..
    23 tane alırsanız daha sıcak
  • isyankar1976 kullanıcısına yanıt
    Bu kadarini da hesapliyorsaniz gercekten sicak firsatcisiniz helal olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şekerli su, eser miktarda kakao var
  • Hatta her gun icen birisi , haftada 3 gun icse sicak cikolatayi manyak kar !

• Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    hergun bı tane ıcıyorum yazdıgın gıbı az falanda degıl
    suyla eh ıste sutle hakıkaten ıyı oluyor sımdı cıkacam kapanmadan yetısırsem 40 kurussa 20 -30 tane almayı dusunuyorum bulunsun gece pc basında ıyı oluyor
    nescafe fındıklı denedım begenmedım cıkolata devam
  • Ara sıra içilir ama sürekli içilecek bişey değil. Tadı iyi fakat aşırı şekerli ve nişasta var koyulaştırmak için kilo yapar sağlıksız

Aynısını evde yaparsınız. Bir fincan sıcak çikolata için 2 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı şeker, bir çay kaşığı nişasta ve bir fincan süt. Koyun cezveye ve karıştırın, ısındıkça nişhasta koyulaşacak , kakao ve şekerde çikolata tadına erişecek tamamdır işte :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 23 Kasım 2015; 19:00:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

hergun bı tane ıcıyorum yazdıgın gıbı az falanda degıl
    suyla eh ıste sutle hakıkaten ıyı oluyor sımdı cıkacam kapanmadan yetısırsem 40 kurussa 20 -30 tane almayı dusunuyorum bulunsun gece pc basında ıyı oluyor
    nescafe fındıklı denedım begenmedım cıkolata devam

Kötü değil evet güzel, fakat şekerli su olduğu gerçeğini değiştirmiyor Bir içindikilere bak istersen hocam...
    40 kurusa cıkolata ıcecek halımız yok zaten bu paraya ıyı ha baska duzgun bı ıcecek varsa kahve nıyatınde lınk ver alayım ondan ıceyım hocam
    yoklukta bu bulunuyor nescafe ıcemıyorum artık cok agır gelıyor uzun donem ıctım
    cay cok ıyı olmassa onu bıle ıcemıyorum suları bıle ayırt edıyorum artık dılı damagı kullana kullana krıter arttırdık sanırım bıraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ara sıra içilir ama sürekli içilecek bişey değil. Tadı iyi fakat aşırı şekerli ve nişasta var koyulaştırmak için kilo yapar sağlıksız

Aynısını evde yaparsınız. Bir fincan sıcak çikolata için 2 tatlı kaşığı kakao, 1 tatlı kaşığı şeker, bir çay kaşığı nişasta ve bir fincan süt. Koyun cezveye ve karıştırın, ısındıkça nişhasta koyulaşacak , kakao ve şekerde çikolata tadına erişecek tamamdır işte :)

Nişasta ne nişastası? Buğdayı var, mısırı var.

• quote:

40 kurusa cıkolata ıcecek halımız yok zaten bu paraya ıyı ha baska duzgun bı ıcecek varsa kahve nıyatınde lınk ver alayım ondan ıceyım hocam
    yoklukta bu bulunuyor nescafe ıcemıyorum artık cok agır gelıyor uzun donem ıctım
    cay cok ıyı olmassa onu bıle ıcemıyorum suları bıle ayırt edıyorum artık dılı damagı kullana kullana krıter arttırdık sanırım bıraz

Ben çaycıyım günde minimum 2 demlik / 10 büyük fincan civarında... içmezsem başım ağrıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Ara sıra içilir ama sürekli içilecek bişey değil. Tadı iyi fakat aşırı şekerli ve nişasta var koyulaştırmak için kilo yapar sağlıksız

Nişasta ne nişastası? Buğdayı var, mısırı var.

farketmez herhalde ya o kadar ayrıntıyı bilemicem Belki pirinç nişastası da olur

bu cay ısını nasıl yapıyorsunuz
    bızım valıde acayıp kacak caydanmı ne yapıyor ne tadı var ne tuzu
    otelde calısırken kendımıze cay demlerdık 5-6 tane yuvarlak posette cay vardı onları atar sıcaksu atar 20dkya bomba cay yapardık o poset cayı nerden bulacam bılmıyorum
    hepsı burada 100 lu lıpton vardı 15 lıraya emın olamadım tadını bılmedıgımden sız ne onerıyorsunuz
  • yarım saat önce gidip 2 tane nestle sıcak çikolata aldım bitmesinede az kalmış sıcak çikolataların biraz var ama indirim devam ediyor sıcak çikolatalar biterse belki indirim bitebilir. yer aydın / söke atatürk mahallesindeki a101
  • quote:

bu cay ısını nasıl yapıyorsunuz
    bızım valıde acayıp kacak caydanmı ne yapıyor ne tadı var ne tuzu
    otelde calısırken kendımıze cay demlerdık 5-6 tane yuvarlak posette cay vardı onları atar sıcaksu atar 20dkya bomba cay yapardık o poset cayı nerden bulacam bılmıyorum
    hepsı burada 100 lu lıpton vardı 15 lıraya emın olamadım tadını bılmedıgımden sız ne onerıyorsunuz

Liptonun bergamotlusunu kullanıyorum hocam bu ara. Bir süre sonra normal çay gibi geliyor ama bergamot tadı gelmiyor alışıyorsunuz. bir gün normal birgün bergamotlu yapmalı. Ben de demlik poşet kullanıyorum. Posayla uğraşmak zor geliyor
  • Cafecrown ulkerin sıcak çikülatasını soğuk gunlerde tavsiye ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.