Şimdi Ara

A101 Online Alışveriş 13 günde ürün kargolayamamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 Mayıs 2020 tarihinde A101'in sitesinden Bloody T50 LK Optic 4000 CPI Gaming Mouse ve Go Smart Android Usb Kablo - Mat Siyah satın aldım. Sitelerinde online alışverişlerde hafta sonu verilen siparişin EN GEÇ Salı günü kargolanacağı yazıyordu. Salı günü geldiğinde ise "yaşanan yoğunluk nedeniyle EN GEÇ 16 Mayıs tarihinde siparişiniz kargolanacaktır" diye bir mesaj gönderdiler. Peki dedim beklerim yapacak bişey yok yoğun olabilir diye. Bu gün ise "Yaşadığımız pandemi sürecinden ve kargo firmalarının yoğunluğundan dolayı EN GEÇ 21 Mayısta siparişiniz kargolanacaktır." diye bir mesaj geldi.
    Artık bu durumun iyi niyet suistimali olarak kullanıldığını düşünüyorum. Bu pandemi sürecinde bir çok yerden alışveriş yaptım. Yaşadığım en büyük gecikme 1-2 günlük gecikmeydi. 13 günlük bir gecikme insanı bayaa kuşkulandırıyor.
    İşin gecikme tarafını geçersek 8 gündür bir mouseyi bekliyorum. Her seferinde EN GEÇ ibaresini kullanarak bir gün veriliyor fakat hiç bir zaman sipariş kargolanmıyor. Bir mühendislik öğrencisi olarak şu pandemi döneminde Vize sınavlarım ödev olarak verildi ve 31 mayısa kadar sürem var 7 ödevim için. Bu ödevlerin birçoğu bilgisayar kullanmamı gerektiren ödevler ve ben 120 lira vererek mouse almak istemişim fakat bu mouse elime bir türlü ulaşamamış parasını da vermişim başka bir yerden başka bir mouse alsam saçma olacak. Sürekli EN GEÇ şu gün denilerek kandırılıyorum. A101 beni online alışveriş durumunda mağdur etti arkadaşlar.
    SİZ SİZ OLUN A101'DEN ONLİNE ALIŞVERİŞ YAPMAYIN.
    A101 Online Alışveriş 13 günde ürün kargolayamamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConquerorStone -- 16 Mayıs 2020; 16:19:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.