Şimdi Ara

A101 Ps5 DE ve Xbox Series S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PS 5 yok sitede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    Dijital zaten ithalat garantili bu fiyata hatta daha ucuza değil mi nasil niye fırsat oluyor stok mu yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • series s in hakkın 5bin fazlası değmez

• crashris kullanıcısına yanıt
    Tam 1 yıl önce 3.400’e bulup almamıştım o aklıma geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • crashris kullanıcısına yanıt

bu cihazın almanya fiyatı en ucuz 259 euro, neye göre fiyat biçtin anlayamadım.

• Cagonni C kullanıcısına yanıt
    259 euro qvrupaya buraya değil elde kalmış zibil gibi ürün var ömrü bitmiş konsol

• microsoft EoL, EoS falan mı yaptı haberimiz olmadı? sana özel bilgi mi geldi yoksa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagonni -- 11 Kasım 2023; 23:38:25 >
  • Microsoft yapmasa da oyun geliştiricileri eos yaptı denebilir. Series X'e çıkardıkları oyunu buna da çıkarma zorunluluğu olmasa hiç oyun çıkmayacak dandik makineye.

Gpu gücü ve ram miktarı o kadar zayıf ki, modern oyunları sorunsuz ve keyifli şekilde oynatması mümkün değil. Haliyle oyun geliştiricileri de "oyun açılıyor mu? açılıyor. gerisini salla gitsin."den öte destek vermiyor.

Sadece fifa makinesi olarak ise iyi iş görür ama.

• Series S var bende game pass de var tv ye bağlı monitörü kullanamıyorum bile işten gelince bir iki el E Football 2024 atıyorum kütüphanede yüzlerce oyun var vakit oldukça yükler oynarım ha küçük çocuğum var daha fazla onunla vakit geçiriyorum ve konsola sıra gelmiyor o ayrı konu Ben konsolu 2900 TL ye falan almıştım şimdi gerçekten pahalı yani tv de bağlı halde büyük ekranda bile beni rahatsız eden grafikler vs yok. Konsoldan ne beklediğin önemli saatlerce oyun oynamayan biri için kötü bir konsol değil bence. Yani "dandik" değil hocam.

• Yani Cpu gücü ve ram miktarı olayını açıklar mısın? Bak iPhone telefonların tabletlerin ramleri düşük haberleri var kullanananlar rami düşük bunun diye iade mi ediyor. Veya işlemci teknolojisi eski almam mı diyorlar. Ramlaeri düşük olduğu için uygulamalar mı kasıyor. Yani işin donanım kısmından çok programlarla veya oyunlarla nasıl Optimize olduğu daha önemli bence yani burada onun RAM'i düşük şunun Cpu'su zayıf derseniz yeni çıkacak konsolları bekler durursunuz. Ben de çok araştırdım O zaman Xbox one x bundan daha güçlü bir cihaz o zaman niye herkes xbox one x yerine bu cihazı alıyor hadi bunu da açıklayıver bir zahmet hocam. Yani uzun lafın kısası günümüzde donanım önemli ama donanım her şey değil optimizasyon da bir o kadar önemli.

• Xbox S i bu kadar gömmek bence yanlış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.