Şimdi Ara

A200 1M4 Değişen Lcd ve Çerçeve Hakkında Bir Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lcd ekranım ile çıta arasında bir boşluk var yandan baktığım zaman lcd'nin verdiği ışığı çok net görebiliyorum bu bi hata mı? yoksa hepsi mi böyle sizin notebookta durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emq03 -- 15 Ocak 2008; 17:08:16 >

• Benim A100-011'de de öyle ama çok da rahatsız edici değil esneme payı gibi duruyor.
  • Bugün Altunizde'deki merkez servise gittim açıklığı kapatmak için ekranın vidalanması yada yapıştırılması gerektiğini söyledi her Toshiba'da durum aynı sanırım senin ve benim notebooklarda olduğu gibii...

Diğer bi konu ise ; Ekranımı zar zor da olsa garanti kapsamında değiştirmişlerdi geçenlerde kontrol ettiğimde çerçevenin bazı bölgelerinin tam oturmamış olduğunu fark ettim bugün aslında bu sebeple teknik servise gittim ancak tekniker şefiyle de görüştükten sonra lcd değişip çerçeve çıkarılıp takıldığından dolayı bazı menteşelerin ister istemez zarar gördüğünü bu durumda bir sorun yaratmayacağını söyledi.Bu konuların ehli olan arkadaşlar beni bu konuda aydınlatırsanız çok makbule geçer lakin tekniker gerçekten iyi davrandı güvenilir bi izlenim bıraktı ancak lcd ekranımı ilk gönderişimde ölü piksel olmadığı gerekçesiyle değiştirmeyen bizzat kendim götürünce değişimi kabul eden teknik serviste çalışması kafamda biraz soru işareti bırakıyor.İllaki bu yazdığımı notebooklardan teknik yönden çok iyi anlayan bir arkadaş okur ve cevap verir...Şimdiden teşekkürler

• A200-1M4 kullanıyorum, bende öyle bir sorun yok.
  • bende a200-1cr kullanıyorum ve benım ekranımdada bosluk var fakat bence cok onemsız bır ayrıntı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: longburak

bende a200-1cr kullanıyorum ve benım ekranımdada bosluk var fakat bence cok onemsız bır ayrıntı..

Yarın birgün ekranın içi toz dolarsa o zaman önemsiz bir ayrıntı önemli bir sorun olacak!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.