Şimdi Ara

A200 Hatchback AMG (177W) radyo kanalları sıfırlanma sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2020 model Mercedes A200 Hatchback AMG (177w) aracımda radyo kanallarını 1'den 20'ye kadar sıralıyorum. Aracı her çalıştırdığımda liste sıfırlanıyor kanallar boş görünüyor. Konu ile ilgili netten yaptığım araştırmada aynı sorunu başka bir forumda da buldum ama çözümü yazmıyordu (hatta çözümsüz olduğu yazıyordu). Aynı şekilde yabancı bir forumda da denk geldim. Servise götürsem güncelleme ile çözebilirler mi ya da benim yapabileceğim birşey var mı ? Mercedes gibi bir araçta böyle bir kronik sorunun olması ve çözülememesi çok saçma geldi. Bu araçta keyfimize göre radyo dinleyemiyor muyuz?

• Merhaba

Benimde 2020 model A180 Sedan progressive (177v) aracım var ve aynı sorun bende de vardı. Aracımın ön camına taş gelmesi sonucu çatlaması sebebiyle serviste camı değişti ve bu esnada bu problemimi söyledim. Yazılım yüklemesi ile problemi düzelttiler, ancak işlem uzun sürüyor ve aracın en az 4 saat serviste kalması gerekiyormuş.

• cevabınız için teşekkürler. içim rahatladı. şoför camı inerken ses yapıyor, onun için servise götürecektim. o esnada hallederler inşallah.

• sorun serviste guncelleme ile cozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra j radyo çekim problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.