Şimdi Ara

A3 SEDAN, PASSAT , CLA 180 yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babama %90 engelli raporu çıktı. %45 ÖTV indirimi ile bir araç alacağız..
    5 yıl boyunca satamayacağımız için aşağıdaki modellerden birine karar veremiyoruz..

Aşağıdaki fiyatlara göre bana yardımcı olursanız cok sevinirim.. Her gittiğimiz bayii en iyi bizim araç diyor.

Yardım lütfen ..

A3 SEDAN 1.6 TDI S LİNE AMBİANTE PAKET Ötv indirimi ile 89.000 TL
    Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline DSG Ötv indirimi ile 85.000 TL
    MERCEDES CLA 180 TDI AMG Ötv indirimi ile 97.000 TL

• A3 Sedan-Passat arasında kalmıştım, A3 Sedan aldım. Yolda her Passat gördüğümde iyi ki A3 Sedan almışım diyorum. Marka algısından dolayı A3 Sedan daha önde.

CLA'da güzel bir arac fakat benim bütçem için fazla kaçıyordu. Ayrıca CLA180 Dizel'de Renault motorunun kullanıldığını ve arka koltukların bahsedilen diğer araçlardan baya baya dar olduğunu hatıraltmak isterim.
  • Bu seçenekler arasında Yeni Passat bence en mantıklı tercih.
  • Kızılay dağıtmış gibi heryerde olan passattansa a3 ü tercih ederim. Evet a3 te aşırı fazla ama passat kadar değil.
  • babanızın engeline göre bence B180 uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_yel

Merhaba Arkadaşlar ;

Babama %90 engelli raporu çıktı. %45 ÖTV indirimi ile bir araç alacağız..
    5 yıl boyunca satamayacağımız için aşağıdaki modellerden birine karar veremiyoruz..

Aşağıdaki fiyatlara göre bana yardımcı olursanız cok sevinirim.. Her gittiğimiz bayii en iyi bizim araç diyor.

Yardım lütfen ..

A3 SEDAN 1.6 TDI S LİNE AMBİANTE PAKET Ötv indirimi ile 89.000 TL
    Passat 1.6 TDi BlueMotion Comfortline DSG Ötv indirimi ile 85.000 TL
    MERCEDES CLA 180 TDI AMG Ötv indirimi ile 97.000 TL

kuzenim mercedes'in fabrikasında çalışıyor. c serisinden aşağısına mercedes demiyoruz biz diyor. fabrikası bile ayrıymış. c serisine veya bmw 3 serisine bakabilirsin. bunların hepsinden iyi ikisi de.

• sonuç ne oldu ,bende bu 3 araç arasında kaldım

a3 Ambition 115000
    tdı+dsg 115000
    2015 8000 de 2. el cla 180 urban 115000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 24 Aralık 2015; 23:41:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mercedes cla 180 d
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • a3 sedan a cok bindim. arkadasimda olmasi nedeniyle

diyecegim sudur ki a3 sedan in audi ile hic bir alaka benzeri ilgisi yoktur. ic mekan resmen agliyor. audi ile hic alakasi yok. her yer sert plastik. on kisim ve ic kapi kollari yumusak plastik. onun harici her yer sert. a3 sedana o kadar para verilmez. tek begendigim noktasi yol tutusu diger audi abilerine benziyor. ayrica araba cok dar. a3 sedanin rakibi jetta dir. passat degil. hb kasa uzerinden uretiliyor. a3 sedan kesinlikle d sinifi araclarla mukayese bile edilemez.

a3 sedanin en guzel yani motoru asiri ekonomik. arkadasim sehir icinde 6.0 -6.3 ortalama ile geziyor. bunda sanzimanin etkisi buyuk. kaldi ki antep kilometre basina dusen kirmizi isik miktarinda basi cekiyor. 100 metre isiksiz yol yok.

ayrica a3 sedan kiyasladiginiz arabalara gore oldukca dar. arka kisim kan agliyor. 3 kisi bindi mi yolculuk eziyete donuyor.

a3 sedana para verirken dunyanin hic bir yerinde satilmadigini. audi nin daha fazla para koparmak icin a4 e 1.6 dizel motor ile pazarlamadigini alirken unutmayalim.

dedigim gibi a3 sedanin tek artilari. 1 - marka 2- sanziman ve yakit. motoruda asiri gurultulu calisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

A3 Sedan-Passat arasında kalmıştım, A3 Sedan aldım. Yolda her Passat gördüğümde iyi ki A3 Sedan almışım diyorum. Marka algısından dolayı A3 Sedan daha önde.

CLA'da güzel bir arac fakat benim bütçem için fazla kaçıyordu. Ayrıca CLA180 Dizel'de Renault motorunun kullanıldığını ve arka koltukların bahsedilen diğer araçlardan baya baya dar olduğunu hatıraltmak isterim.

tartışma cıksın diye söylemıyorumda, a3 sedan la passat ın segmentleri farklı bir kere. elmayla armutu kıyaslamak gibi olmus. a4 sedan deseniz anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

A3 Sedan-Passat arasında kalmıştım, A3 Sedan aldım. Yolda her Passat gördüğümde iyi ki A3 Sedan almışım diyorum. Marka algısından dolayı A3 Sedan daha önde.

tartışma cıksın diye söylemıyorumda, a3 sedan la passat ın segmentleri farklı bir kere. elmayla armutu kıyaslamak gibi olmus. a4 sedan deseniz anlarım.

Elma-armuy oldugunu bende biliyorum ama durum su oluyor

1 adet elma da ayni fiyat 1 adet armut da ayni fiyat.
    1 adet armut gram olarak daha agir fakat elmanin tadi daha guzel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Elma-armuy oldugunu bende biliyorum ama durum su oluyor

1 adet elma da ayni fiyat 1 adet armut da ayni fiyat.
    1 adet armut gram olarak daha agir fakat elmanin tadi daha guzel

tercih meselesi. audi alacaksam en az a4 olmalı. yada a3 alacaksam da sedan almam. bu işin ikinci eli de var.

• Selamlar.Ben zamanında hem passat kullandım hem A3 sedan .İnanın Passat A3 e göre çok daha iyi bir araç.Zaten bu sınıfta değil.Ama yıldıza bşr şey diyemem sonuçta premium.Eğer aile aracı istiyorsanız bagaj büyük olsun istiyorsanız diz mesafesi önemli ise arabaya rahatça 5 kişi binmek istiyorsanız Passat size uyar.Ama premium algısı ön planda ise yıldıza bir şey diyemem.Passat D sınıfında eylül 2015 sonuna göre 23.000 araç satarak sınıfında lider.Buna şirket yöneticilerine alımının katkısı büyük :) passat sizi üzmez...

• yani premium marka olsun, sedan olsun istiyorum derseniz paranız A4 e yetmiyodur A3 Sedana yetiyodur
    o yüzden alırsınız.
    Onun dışında A3 sedan, passtatan daha iyiydi de o yüzden aldım, diyen görmedim

Önemli olan içinize sinmesi... giuliettanın iç mekan kalitesinin malzeme kalitesinin C sınıfı tüm rakiplerinin çok altında olduğunu bile bile göre göre alan var, adam beğeniyo alıyo..
    elbette passat ve merco daha iyi olmasına rağmen A3 sedan da alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.