Bildirim
a3 sedan vs 180 amg
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
A180 amg paketle çok hoş görünüyor. Ben Mercedes'ten yanayım A3'ün pek bi özelliği yok sıradan bi araba -
85 e alacağınız amg muhtemelen kompresor 5 ileri vitesli eski kasanın makyajsızı olur. benzin parası ocağınıza incir ağacı diker, bakım malıyetlerinden yatalak hasta olabilirsiniz. MB alacaksanız CGI motor 7 ileri şanzumanlı araç alın.quote:
Orijinalden alıntı: AcayipKuark
A180 amg paketle çok hoş görünüyor. Ben Mercedes'ten yanayım A3'ün pek bi özelliği yok sıradan bi araba -
Malzeme kalitesi A180 den daha önde A3 ün.quote:
Orijinalden alıntı: AcayipKuark
A180 amg paketle çok hoş görünüyor. Ben Mercedes'ten yanayım A3'ün pek bi özelliği yok sıradan bi araba
O yüzden A3 -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
85 e alacağınız amg muhtemelen kompresor 5 ileri vitesli eski kasanın makyajsızı olur. benzin parası ocağınıza incir ağacı diker, bakım malıyetlerinden yatalak hasta olabilirsiniz. MB alacaksanız CGI motor 7 ileri şanzumanlı araç alın.
Hocam arkadaş c dememiş a180 demiş -
ben 2 aracada bindim a3 bariz daha seri ama 2. eli hakkında gram fikrim yok ne kadar değer kaybeder sonuçta 2-3 senede değiştirilecek araç ilk arabası bide benim kafamda mercede daha prestijli duruyor ama ne kadar dogrudur bilemiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-gulsoy-otomotiv-2012-model-mercedes-a-180-amg-7g-tronic-226237791/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-metal-a3-sedan-tfsi-22.000km-s-tronic-fabrikasyon-orjinal-213142932/detay
arada kalınan ilanlarda bunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: LeftBehind
quote:
85 e alacağınız amg muhtemelen kompresor 5 ileri vitesli eski kasanın makyajsızı olur. benzin parası ocağınıza incir ağacı diker, bakım malıyetlerinden yatalak hasta olabilirsiniz. MB alacaksanız CGI motor 7 ileri şanzumanlı araç alın.
Hocam arkadaş c dememiş a180 demiş
Basliga baktim da a180 de dememis direk 180amg diyince benim kafa c ye gitmis. Yanlis olmus. -
1 serisi olsa önerirdim de a3 sedan a serisinden daha kaliteli bir otomobil kardeşim.otomatik alacaksaniz a3 almayin tabiquote:
Orijinalden alıntı: Kaygeryaquote:
Orijinalden alıntı: LeftBehind
quote:
Hocam arkadaş c dememiş a180 demiş
Basliga baktim da a180 de dememis direk 180amg diyince benim kafa c ye gitmis. Yanlis olmus.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _SkiP_ -- 31 Ağustos 2015; 20:31:20 >
-
Tercih meselesi, bence xenonsuz mercedesin herhangi bir modeli alınmaz, iki motorunda performansları birbirine çok yakın, a3de xenon olması avantaj, ama s tronic şanzıman ileride sorun çıkarırsa başınız çok ağrır, baya mimli bir şanzıman çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: _SkiP_
1 serisi olsa önerirdim de a3 sedan a serisinden daha kaliteli bir otomobil kardeşim.otomatik alacaksaniz a3 almayin tabi
Malzeme kalitesinde, ön konsolda audi daha kaliteli, ön ve arka kapı trimlerinde ise mercedes daha kaliteli. Denk diyebiliriz bu konuda. -
tesekkurler beyler heralde bütçe biraz aşılıp xenonlu a180 amg olucak gibi -
a180 amg alın . araç acayip sert kasislerden geçerken kafanız tavana değiyorquote:
Orijinalden alıntı: berkonaso
tesekkurler beyler heralde bütçe biraz aşılıp xenonlu a180 amg olucak gibi -
a3quote:
Orijinalden alıntı: SecondLieu
a180 amg alın . araç acayip sert kasislerden geçerken kafanız tavana değiyor
Alıntıları Göster -
AUDI der susarim.. -
Butcenizi asacaksaniz sayet 0 km a180 oneririm. 90 bin tl lik ikinci el a180 amg 2. El 1.30 tasit kredisi ile 110 bin tl lik 0.65 0km a180 amg den daha pahaluya geliyor.
(Benim cektigim 70 bin tl lik kredide durum buydu.)
70 000 1.30 dan 36 ay 2500 tl aylik odemesi olurken
70 000 0,65 den 2200 kredi odemesi oluyor
0km 120 bine gelirken 90 binlik ikinci el olan 115000 e geliyor. Karar sizin. -
quote:
Butcenizi asacaksaniz sayet 0 km a180 oneririm. 90 bin tl lik ikinci el a180 amg 2. El 1.30 tasit kredisi ile 110 bin tl lik 0.65 0km a180 amg den daha pahaluya geliyor.
0km 120 bine gelirken 90 binlik ikinci el olan 115000 e geliyor. Karar sizin.
0.65 mercedese özel midir ? Bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: antuaRri
quote:
0km 120 bine gelirken 90 binlik ikinci el olan 115000 e geliyor. Karar sizin.
0.65 mercedese özel midir ? Bilmediğim için soruyorum kusuruma bakmayın.
Evet. Mercedes finansman. -
A3 almak daha akillica bir karar olacaktir. -
A3 sedan araba mi yahu. -
A3 sedan nedir abi ikisi Arasında kesinlikle 189 amg derim ama git bi Volvo da r design v40 test et ikisine de dönmiceksin hepsini denemiş 1.5 ay önce arac almış birisi olarak söylüyorum -
kredi çekilmiyecek bide mercedesin kredisi 85k tl çekenlere veriliyor sadece ayrıca benzer finansmanları bayiden el 2 denilen mercedeslerdede yapıyorlar. birde 0 araba alıp 113 kya falan geliyo xenon artı sunroof ilk senesinde 20 tlye yakın para kaybetmeye gerek yok
Benzer içerikler
- fluence touch ile touch plus arasındaki fark
- hyundai h350 kullanıcı yorumları
- audi a3 sedan paket sıralaması
- megane 4 otomatik vites yorumları
- mini cooper kronik sorunları
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X