Şimdi Ara

A4 Kagıda Sonradan Ekleme Yaparak Yazıcıdan Cıktı Almak (Sorun bıraz karısık)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar elımde bır a4 kagıtta yazılar var yazıların bellı bır bolgesındekı bosluga resım ekleyecegım. Ancak dosyanın orjınal halı bılgısayarımda yok zaten belgede fotokopı yardımıyla cogaltılmıs. Ben sımdı ms word yada openofıs ıle bunu nasıl yapabılırım nasıl ayar tutturabılırm tam ıstedıgım yere gelebılmesı ıcın herhangı bır dusuncenız veya alternatıf bır yol var mı?

• excel`de yeni bir sayfa acin istediginiz resmi tahmini olarak olmasi gereken yere koyun bos a4`te cikti alip nereye bastigina bakin resmi saga sola asagi yukari alarak istediginiz yerde cikmasini saglayin yerini buldugunuzda orjinal dokumani takip ona da basin
  • Cetvelle ölçüp tam olarak oturtabilirsiniz fotoğrafı boşluğa en azından ben öyle yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

excel`de yeni bir sayfa acin istediginiz resmi tahmini olarak olmasi gereken yere koyun bos a4`te cikti alip nereye bastigina bakin resmi saga sola asagi yukari alarak istediginiz yerde cikmasini saglayin yerini buldugunuzda orjinal dokumani takip ona da basin

Tesekkurler denıyecegım ılk aklıma gelen yontemlerdendı. Insallah fazla kagıt harcatmaz. Mılımetrık bır yerlestırme yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Cetvelle ölçüp tam olarak oturtabilirsiniz fotoğrafı boşluğa en azından ben öyle yapıyorum

Normal cetvel ıle wordde bulunan cetvel eşdegermıdır. Yanı eger oyleyse tam olarak yerıne yerlestırebılırım. Cevabınız ıcın tesekkurler
  • Hocam ctrl tuşu ile ekrandaki sayfayı elinize aldığınız a4 sayfayla aynı boyutlara getirin. Resim yerleştirilcek kağıdı ekrandaki kağıdın(sanal olan kağıt) üstüne oturtun. Bu şekilde kağıdın arkası gözüktüğü için oturtulcak resmi kolayca yerleştirebilirsiniz. Buda farklı bir yöntem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulmicort

Hocam ctrl tuşu ile ekrandaki sayfayı elinize aldığınız a4 sayfayla aynı boyutlara getirin. Resim yerleştirilcek kağıdı ekrandaki kağıdın(sanal olan kağıt) üstüne oturtun. Bu şekilde kağıdın arkası gözüktüğü için oturtulcak resmi kolayca yerleştirebilirsiniz. Buda farklı bir yöntem

Cevap ıcın tesekkurler hocam bu sekıldede olabılır dıye dusunuyorum deneyecegım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bende bir UZANZEDEYIM ....
    21 yıl önce açıldı
    BUda Nesi?Aynı IDden 2 Tane?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.