Şimdi Ara

a4 tech x7 f7 veya logitech g300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki mousedan hangisini tavsiye edersiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ViperStrikes23 kullanıcısına yanıt
    İkiside gzl maus hangısını sevdıysen onu al.
  • X7 de karar kıldım. Steelseriesin orta boy bi mousepadi ile birlikte alcam iyi olur umarım. Teşekkürler yanıtız için

• quote:

Orijinalden alıntı: ViperStrikes23

X7 de karar kıldım. Steelseriesin orta boy bi mousepadi ile birlikte alcam iyi olur umarım. Teşekkürler yanıtız için

logitech ergonomi , kalite , yazılım konusunda hayli hayli üstündür yarın öbürgün makro yapacağım program yok yardımmmm diye konu açarsın logitech te türkçe programı yüklersin 2 3 tıkla halledersin işlerini ötekisinde satır satır kodları kopyalayıp çalışmasını beklersin.

zaten kıyaslamak hata

everest
    inca

--

a4tech

--

microsoft

--

logitech

diye gider kalite sıralaması

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

X7 de karar kıldım. Steelseriesin orta boy bi mousepadi ile birlikte alcam iyi olur umarım. Teşekkürler yanıtız için

logitech ergonomi , kalite , yazılım konusunda hayli hayli üstündür yarın öbürgün makro yapacağım program yok yardımmmm diye konu açarsın logitech te türkçe programı yüklersin 2 3 tıkla halledersin işlerini ötekisinde satır satır kodları kopyalayıp çalışmasını beklersin.

zaten kıyaslamak hata

everest
    inca

--

a4tech

--

microsoft

--

logitech

Valla cs için alicam mouseu. Açıkcası makroyla falan uğraşmayacam. Bi kaç arkadaş kullanmış ikisininde sol tuşta bozulma olmuş 1 sene içinde.yani bende logitech f310 joystick var onlardada tuş sorunu var takılma oluo arada. Hiç kullanmadığım tuşta takılma olmasıda ayrı bi durum. X7 kullanan arkadaşım iki yıldır kullanıyorum memnunum dio. Bilmiyorum artık =) yorumunuz içinde Teşekkürler ayrıca

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

zaten kıyaslamak hata

everest
    inca

--

a4tech

--

microsoft

--

logitech

Hocam everest dlm-500 sağlam diyorlar sizce alınır mı ?

• EloBoosTR E kullanıcısına yanıt
    Bütçe azsa anca yoksa yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.