Şimdi Ara

a4 tehx x7 anti vibrate 760H - kafasına göre takılan çok kafa bi fare abimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

*benzeri sorunu yaşayan arkadaşlar bu sayfadaki son mesajımı okusunlar :) herkese teşekkrüler

beyler çok beğenerek almıştım bu fareyi ve 6 ay kadar bi süre sorunsuz kullandım. ancak birkaç aydır farede bi sorun var. sorunu kısaca anlatayım:
    azıcık sağa yada sola çekince benim istediğimin 4-5 katı kadar dönüyor (5 hareketimden 1'i bu şekilde). diceksinizki hassasiyetini düşür. en düşük seviyelerde bile yapıyor. call of duty oyuncusuyum mw2 ve mw3 dışında hiçbir yerde bu soruna rastlamadım. haliyle rakiplerime de alay konusu oluyorumdur eminim. çatışmanın ortasında 1 sn içinde kendi etrafında 3-4 tur atınca komik gözüküyor tabi. :D
    1)mause pad kullanma alışkanlığım yoktur ama kötü bitane var 4-5 yıllık, onu kullandım fayda etmedi acaba sorun ondan mıdır?
    2)mouse pad kullanmadığım zamanlarda bu sorunu hiiiiç yaşamadığım olmuştu.(birkaç ay öncesine kadar)
    3)orjinal kutusundan fare altı yapışkanları çıkmıştı ve gözüm gibi bakmama rağmen kayboldular. farenin kendinde olanlar ise hafiften aşınmış ondan olabilir mi?
    4) hepsini bi kenara bırak , başka bir arkadaşımdan kötü bi fare ödünç aldım onda da aynı sorun daha az miktarda da olsa var. sorun bilgisayarımda mıdır?
    virüs mirüs buna sebep olur mu ya beyler sayın okuyucular saygı değer DH takipçileri ve yardımsever insanlar kafayı yicem bi akıl verin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.A.T Komando -- 21 Nisan 2012; 17:25:57 >

• Eger farklı bir mouse ile denedik sonuc aynı diyorsanız problem ya bilgisayarda(virus olabilir) yada zemindedir
  • baska bır mause de aynı sorunu yasadınızsa sorun mause de degıl muhtemelen sıstemınızdedır .. oncelıkle sızın mause nızı bırde baska sıstemde deneyın bakalım nasıl calısacak .. sonrasında ıse herhangı bır surucu kurdunuzsa mause ıcın onu sılıp tekrar kurmayı deneyın .. yada varsa guncel bır surum ıle degıstırın .. ıkıncı olarakda vırus nedenıyle olabılr .. sıstemı vırus taramsı yapın .. usb gırısını degıstırın belkı usblerınızde bır sorun vardır.. usb lerdekı sorun eger yazılımsal ıse anakartın cd sınden yada sıtesınden usb suruculerını ynıleyın sılıp tekrar kurun ..muhtemeln bu yaptıklarınızın bırısınde sonuc alacaksınız ..
  • beyler bu dediklerinizin bi kısmını zaten yaptım bi kısmını da yapıcam ancak ilginç bi tespit daha yaptım bugün , aynı sorun mw2 oynarken çok çok az oluyor mw3 oynarken aşırı fazla..
  • tamam beyler hallettim olayı. oyunun kendi içineki smooth mouse ayarını değiştrim ve farenin yazılımını güncel değil kendi cd sindeki orjinal olanı yükledim çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.A.T Komando

tamam beyler hallettim olayı. oyunun kendi içineki smooth mouse ayarını değiştrim ve farenin yazılımını güncel değil kendi cd sindeki orjinal olanı yükledim çözüldü

biraz hort olacak ama bu sorun bendede var,CD'de yazılımmı oluyorki ? makroları yapmak için değilmi o program....mw3 te çok oluyor banada arada bir az çeviriyorum uçuyor 360 derece dönüyorum,bunu yüzünden kaç kere format attım düzelmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.