Şimdi Ara

A5(2016) mı G4 Mü almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün içerisinde bu iki telefondan birisini alacağım inşallah.
    Lütfen başka telefon önermeyin.

Benim için en önemli olan 5 şey:

1. Tasarım
    2. Şarj Ömrü
    3. Stabilite
    4. Ön kamera
    5. İşlemci

Arkadaşlar pek fazla oyun oynamam sosyal medya kullanıyorum İnstagram, Snapchat, Whatsapp, Youtube gibi ve günde en az 1 saat müzik dinlerim.

Hangisini önerirsiniz hangisini almalıyım? Fikir sahibi olan arkadaşlar açıklayarak yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı akşamlar.

• G4
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stazza73

Arkadaşlar 2 gün içerisinde bu iki telefondan birisini alacağım inşallah.
    Lütfen başka telefon önermeyin.

Benim için en önemli olan 5 şey:

1. Tasarım
    2. Şarj Ömrü
    3. Stabilite
    4. Ön kamera
    5. İşlemci

Arkadaşlar pek fazla oyun oynamam sosyal medya kullanıyorum İnstagram, Snapchat, Whatsapp, Youtube gibi ve günde en az 1 saat müzik dinlerim.

Hangisini önerirsiniz hangisini almalıyım? Fikir sahibi olan arkadaşlar açıklayarak yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı akşamlar.

Bende 2 cihaz arasında kalmıştım
    1) kesinlikle ve kesinlikle a5 2016 nin tasarimi açık ara farkla iyi.
    2)a5 in bataryasi g4 ten en az 1.5 kat daha fazla dayanır. Ben en az 7 saat ekran süresi alıyorum altını çizerim en az 7 saat.
    3) g4 un stabilitesini bilmiyorum ama kronik sorunları olduğunu duydum
    A5 stabilite olarak çok çok iyi bildiğin yağ gibi akıp gidiyor.
    4) g4 un on kamerası az daha iyi olabilir yada a5 ile aynıdır çünkü a5 in on kamerası f1.9 diyafram açıklığıyla çok iyi isler çıkartıyor. Dur sana akşam çekimini atıyorum ön kamera ile cektim
    5) işlemci olarak g4 daha iyidir. Herturlu oyunu a5 ile çok rahat oynarsın sosyal medyada zaten a5 in işi

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 27 Haziran 2016; 18:09:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buda on kamera ile cektim avmde
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Tasarım her kişide farklıdır ben lg'nin tasarımlarını seviyorum ama a 2016 ve s7'nin tasarımları da hoş. Hangisi hoşuna gittiyse onu al.

Şarj ömrü olarak g2 kullanıyorum 4-4.5 saat ekran süresi alıyorum. Üstte arkadaş en az 7 saat ekran süresi alıyorum dedi bana pek inandırıcı gelmedi. Aktif bir sosyal medya ve internet kullanıcısıysan iki cihaz da 5 saati geçmez.

Stabilite olarak lg ux arayüzü akıyor. Saf androidden sonra ikinci sırada gelir bence stabilite olarak. Samsung arayüzü eskiden kullanırdım çok kasardı beni kanser etmişti resmen. Şimdi düzeldi diyirlar ama net birşey söyleyemem samsung bu. Ama lg g2'yi 1 senedir kullanıyorum kasma nedeniyle hiç sıfırlamadım bile.

Ön kamerada ise lg g4'ün özellikle arka kamerası açık ara önde. Hala piyasanın en iyi kameralarından bir tanesi. Ön kamerada da fena değil. İki cihaz da seni memnun eder. (Gece çekim yapmayacaksan)

İşlemci olarak g4 te 3 , a5 te 2 gb ram var. İşlemci olarak da g4 önde. Yazılım olarak da arayüz güzel çalışıyor. Lg'de. Ben g4'te sıkıntı yaşamassın diye düşünüyorum yazılım konusunda. Ama a5'i bilemem.

G4'e kronik sorunları var dendiği doğrudur. Ben g2'yi almdan önce kronik sorun var dediler ekran sararıyor dediler bir senedir kullanıyorum hiç sıkıntı yok. Zaten çok araştırırsan telefonsuz kalırsın. Lg'de kronik sorunlar olsa bile servisi çok iyi ilgileniyor. Dokunmatiğe su teması yüzünden g2'mi servise verdim ve 1 hafta içinde kamera lensi hariç her tarafı yenilenmiş bir g2 verdiler. Bozulasıya kadar kullanırım artık.

Ama tabi a5'te de parmak izi okuyucu , 2.5d ekran , metal kasa gibi çok hoş ve yeni nesil özellikleri var. Eğer saydığım özellikler olsa iyi olur diyorsan a5 2016 al ama yok benim için performans önde dersen g4 al. İki telefon da senin işini fazlasıyla görür. Ben samasunga pek güvenmiyorum tabi zamanında galaxy ace kullanıyordum bir kere dilim yandı ama yeni nesil cihazlarına güzel diyorlar. Samsung alacaksan da s , note ve a serilerinden şaşma derim. Lg'de de k serisinin tasarımı güzel değil. Geriye de bir tek g serisi kalıyor. (Lg manga falan da var giriş seviyesi) eğer bütçeyi arttırabilirseniz ön kamera da önemliymiş sizin için ben size lg v10 önerebilirim. Çihazda çift ekran ve çift ön kamera var. Parmak izi okuyucusu da mevcut. Çok güzel bir cihaz. Ama lg mkdelleri çıktıktan bir süre sonra fiyatı düşerdi millet öyle alırdı bunun düşmedi o yüzden de pek tutmadı. Ama lg'nin çıkardığı en iyi cihazlardan birisidir sizi ön kamera konusunda hiç üzmez. (Denedim ön kamerasını görüş açısı çok güzel)

Dediğim gibi çok fotoğraf çekilirim lg de hoşuma gidiyor dersen v10 çok çok iyi bir cihaz. Bana g5'ten daha güzel geliyor. Ayrıca o cihazın da kenarları metal. Alabilirseniz v10 alın alamassanız iki cihazın da avantajlarını yazdım. Hangisi aklınıza yatarsa onu alın.

• Şarj ömrü dışında G4 hepsinde daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stazza73 S kullanıcısına yanıt
    A5 2016 daha iyi bir seçenek olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bugün AVM ye gittim ve ikisinden birini alacaktım oraya gidince g4 ü eledim ve tam a5 i alacakken bir görevli Lenovo Vibe p1 Modelini önerdi kafam iyice karıştı biraz araştırdım hiçbir şikayet yok herkes memnun ama daha yeni bir telefon özellikleri güzel 5000mh bataryası var metal kasa ama malesef kaba ve ağır gözüküyor ön ve arka kamerası standart snapdragon615 3gb ram parmak izi okuyucu vs.

Şimdi düşünüyorum hangi cihaz daha stabildir hangi cihaz daha uzun kullanılabilir hangisi dayanıklıdır ve firma olarak lenovoya güvenebilir miyim ?
  • quote:

Bugün AVM ye gittim ve ikisinden birini alacaktım oraya gidince g4 ü eledim ve tam a5 i alacakken bir görevli Lenovo Vibe p1 Modelini önerdi kafam iyice karıştı biraz araştırdım hiçbir şikayet yok herkes memnun ama daha yeni bir telefon özellikleri güzel 5000mh bataryası var metal kasa ama malesef kaba ve ağır gözüküyor ön ve arka kamerası standart snapdragon615 3gb ram parmak izi okuyucu vs.

Şimdi düşünüyorum hangi cihaz daha stabildir hangi cihaz daha uzun kullanılabilir hangisi dayanıklıdır ve firma olarak lenovoya güvenebilir miyim ?

Hocam lenovo P70 ı aldım 3 gün sora sattım inanılmaz derecede kötü fotoğraf çekiyordu bence lenovo p1 konusuna bir göz atın

• quote:

Bugün AVM ye gittim ve ikisinden birini alacaktım oraya gidince g4 ü eledim ve tam a5 i alacakken bir görevli Lenovo Vibe p1 Modelini önerdi kafam iyice karıştı biraz araştırdım hiçbir şikayet yok herkes memnun ama daha yeni bir telefon özellikleri güzel 5000mh bataryası var metal kasa ama malesef kaba ve ağır gözüküyor ön ve arka kamerası standart snapdragon615 3gb ram parmak izi okuyucu vs.

Lg g4'ün tipi hoşunuza gitmedi galiba. Ben lenevonun arayüzünü hiç sevmiyorum hocam. Menü ikonu da yok galiba hani şu uygulamaları bir arada gösteren. Android dediğin zaman menü ikonu kesinlikle olmalı ios değil sonuçta. Lenevonun sistem ikonları falan çok özensizce tasarlanmış gibi. Ve çok siyah var. Ben beğenmedim açıkçası. Uzun süre stabil olarak kullanmak istiyorsanız size android one cihazları önerebilirim. Gm5 plus yani. A5 ve g4'ten daha ucuza kapatabilirsiniz. Ama gm hakkında yorumları okuyunca şikayet çok. Ama özellikleri çok iyi. Sorunlu çıkma riskini göze alırsanız sizi uzun yıllar hiç kasmadan götürür. Kamerası falan nasıldır bilemem. Lenovo özellik olarak çok iyi ama özellik ve pil kapasitesi sizi yanıltmasın kötü bir yazılımla hepsi hiç olur. Lenovo bu sektörde yeni sayılır bilemiyorum. Güven konusunda kastınız nedir? Samsung'a güveniyorsunuzda Lenovo'ya güvenmiyor musunuz? Elektronik işi şans işi Samsung alsan da aynı LG alsan da aynı Lenovo alsan da. Tabiki de fark olacak aralarında bu da kendisini fiyatta belli eder zaten.

Dayanıklı olması falan sizin elinizde. Adamların size kayadan hallice bir telefon verecek halleri yok. İyi bakmanız lazım. Ama tabikide metal ile plastik arasında fark olacaktır. Dağa taşa çıkmıyorsanız plastikle de çok üzülmessiniz. Hem daha hafif olur Lenovo'ya ağır demişsiniz.

Ben dediğim gibi lg v10'a bütçeniz erişirse tavsiye ederim. Sizi her konuda memnun edecektir. Eğer bütçeniz bu cihazlara yetiyor ve g4 almayacağım diyirsanız a5 öneririm ben. İki cihazı da g4'de de bakacaksanız 3 cihazı da elinize alın birer birer inceleyin. Hoşunuza gideni alın fazla takılmayın bu işlere. Ordan başka birisi başka bir şey tavsiye eder işin içinden çıkamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etzel45 -- 27 Haziran 2016; 23:07:47 >

• A5 ama telefonun güncelleme almayacağını bil. Samsung amiral model hariç diğer modeller çıktığı sürümde kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostrain

A5 ama telefonun güncelleme almayacağını bil. Samsung amiral model hariç diğer modeller çıktığı sürümde kalıyor.

A5'in 2016 modeli Android 6.0'dan sonra çıkacak olan güncellemeyi kesin alır
  • A5 2016 alanlar memnun görünüyor. Kağıt üstünde özelliklerinden çok alıp kullananların yorumlarına bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Lg g4'ün tipi hoşunuza gitmedi galiba. Ben lenevonun arayüzünü hiç sevmiyorum hocam. Menü ikonu da yok galiba hani şu uygulamaları bir arada gösteren. Android dediğin zaman menü ikonu kesinlikle olmalı ios değil sonuçta. Lenevonun sistem ikonları falan çok özensizce tasarlanmış gibi. Ve çok siyah var. Ben beğenmedim açıkçası. Uzun süre stabil olarak kullanmak istiyorsanız size android one cihazları önerebilirim. Gm5 plus yani. A5 ve g4'ten daha ucuza kapatabilirsiniz. Ama gm hakkında yorumları okuyunca şikayet çok. Ama özellikleri çok iyi. Sorunlu çıkma riskini göze alırsanız sizi uzun yıllar hiç kasmadan götürür. Kamerası falan nasıldır bilemem. Lenovo özellik olarak çok iyi ama özellik ve pil kapasitesi sizi yanıltmasın kötü bir yazılımla hepsi hiç olur. Lenovo bu sektörde yeni sayılır bilemiyorum. Güven konusunda kastınız nedir? Samsung'a güveniyorsunuzda Lenovo'ya güvenmiyor musunuz? Elektronik işi şans işi Samsung alsan da aynı LG alsan da aynı Lenovo alsan da. Tabiki de fark olacak aralarında bu da kendisini fiyatta belli eder zaten.

Dayanıklı olması falan sizin elinizde. Adamların size kayadan hallice bir telefon verecek halleri yok. İyi bakmanız lazım. Ama tabikide metal ile plastik arasında fark olacaktır. Dağa taşa çıkmıyorsanız plastikle de çok üzülmessiniz. Hem daha hafif olur Lenovo'ya ağır demişsiniz.

Ben dediğim gibi lg v10'a bütçeniz erişirse tavsiye ederim. Sizi her konuda memnun edecektir. Eğer bütçeniz bu cihazlara yetiyor ve g4 almayacağım diyirsanız a5 öneririm ben. İki cihazı da g4'de de bakacaksanız 3 cihazı da elinize alın birer birer inceleyin. Hoşunuza gideni alın fazla takılmayın bu işlere. Ordan başka birisi başka bir şey tavsiye eder işin içinden çıkamassınız.

Usta bugün vibe p1 i de eledim. İnternette gezerken gm5 plusla karşılaştım telefonun özellikleri fiyatına göre en yüksek seviyede. Google destekli bir telefon saf android falan fistan. Sonra kullanıcı yorumlarına baktım %60 - 70 lik bir dilim pişman. Ama bunların da yaklaşık %40 ı telefonu adam akıllı kullanmayı bilmeyen insanlar. Adam 2 saaat oyun oynuyorum telefon ısınıyor demiş 1 puan vermiş :) git iphone 6s al 2 saat oyun oyna hem şarjın biter hem üstünde yumurta haşlarsın. Ama yinede gm5 plusta kronik sorunlar var gibi gözüküyor. Eğer bir risk alırsam ve gm plus alıpta pişman olursam telefon elimde kalır son paramı ona vermiş olurum. Ama sizce yinede şansını denemeye değer mi ? Yoksa artık daha fazla düşünmeden a5 i al geç mi dersiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanFedai

quote:

Usta bugün vibe p1 i de eledim. İnternette gezerken gm5 plusla karşılaştım telefonun özellikleri fiyatına göre en yüksek seviyede. Google destekli bir telefon saf android falan fistan. Sonra kullanıcı yorumlarına baktım %60 - 70 lik bir dilim pişman. Ama bunların da yaklaşık %40 ı telefonu adam akıllı kullanmayı bilmeyen insanlar. Adam 2 saaat oyun oynuyorum telefon ısınıyor demiş 1 puan vermiş :) git iphone 6s al 2 saat oyun oyna hem şarjın biter hem üstünde yumurta haşlarsın. Ama yinede gm5 plusta kronik sorunlar var gibi gözüküyor. Eğer bir risk alırsam ve gm plus alıpta pişman olursam telefon elimde kalır son paramı ona vermiş olurum. Ama sizce yinede şansını denemeye değer mi ? Yoksa artık daha fazla düşünmeden a5 i al geç mi dersiniz ?

İnternette gezmenize gerek yoktu ben alıntı yaptığınız benim bir önceki mesajımda o cihazdan bahsetmiştim zaten. Isınması normaldir her cihaz ısınır bazen benim g2 telefonum oyun oynamadan ısınıyor çok normal. Zaten tek avantajı saf android o olmasa tavsiye etmem ben hiç kimseye. O donanımla da hiç kasmaz o cihaz. Usb type-c ve hızlı şarj da var. Parmak izi okuyucusu yok olsa daha iyi olurmuş. Kullanıcı yorumlarına bakarsanız sorunsuz cihazı sorunlu gösterirler çünkü oraya cihazdan memnun olupta yorum yazan çok azdır. Ama gm modellerinde diğer modellere göre daha fazla sorun çıkardığı bir gerçek. Cihaz elinizde kalmaz bu işin servisi var 5 kez aynı sorunu yaşanırsa para iadesi falan var. Ama baya uğraşırsınız. Samsung'ta da sorun yaşama ihtimali var tabi ama insanlar daha çok güveniyor gm'ye kıyasla samsung'a, lg'ye, sony'e falan. Yani çok düşünürseniz hiçbirşey alamazsınız şuanda olduğu gibi. A5 2016 güzel cihaz ben memnun kalacağınızı düşünüyorum. O fiyat aralığında zen2, samsung j7, vibe p1, iphone 5s falan var ama memnun kalacağınızı sanmam. Zen2 vibe p1 gibi ağır ve kaba cihaz. 5s eski ve j7 de plastik ve özelliksiz bir cihaz. A5 2016 alın bence en iyisi.

• G4 alırsan ağlarsın.

• G4 kağıt üstünde her türlü daha iyi telefon ama kronik sorunları büyük,paralel ithalata bulaşmamak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.