Şimdi Ara

AAAL hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AAAL e giden abilerim ablalarım okul hakkında yardımcı olabilirler mi ve okuladaki en düşük yüzdrlik kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yüzdelik olarak yardım edebileceğimi zannetmiyorum çünkü benim girdiğim seneye göre puanlar epey değişti, yeni sistemi falan da pek bilmiyorum. Ben zamanında 489 ortalamayla girmiştim okula.
    Okul konusunda hocalar olsun,dersler olsun merak ettiğin bir şey varsa yardımcı olabilirim ama.
  • faustarien F kullanıcısına yanıt
    Hocalar iyi mi yani dışarıda yok özel dersle anca anlatıyolar bazıları iyi değil diyolar böyle midir dersi iyi anlatırlar mı ve okul yüzdelik dilimi 0,68 benimki şse 0,69 girebilir miyim

• Öncelikle şunu söyleyeyim, geriye dönüp baktığımda diyorum ki iyi ki bu okula seçmişim yine seçme hakkı verseler hiç düşünmem. Yani verdigim karardan hiç pişman olmadım.
    Tüm hocaların aynı düzeyde anlattıklarını söyleyemem, hepsi için çok iyi veya kötü demek yanlış olur. Ama bir şekilde öğreniyorsun konuyu çok kafana takma bence. Hangi okula gitsen zaten mutlaka anlatamayan hocaya denk gelirsin. Derslerin boş geçmesi konusunda da bir sürü şey duymuşsundur Abartılıyor biraz, seçmeliler öyledir ama önemli dersleri boş bırakmamaya çalışıyorlar o konuda rahat ol. Zaten mutlaka birbirimize anlatırız eksik olunan konuları, yani sorun yaşayacağını sanmam :D Okulu bu kadar iyi yapan şey zaten öğrencinin seviyesi. Öğrenciyi çok sıkan bir okul değildir, zaten öğrenci sorumluluklarının farkında oluyor, aşırı bir disipline ihtiyaç duyulmuyor o yüzden. Sosyal etkinlikler konusunda da çok renklidir bizim okul Arkadaş ortamı olarak da sorun çekmezsin. Bir öğrencinin okuyabilecegi en güzel okullardan biridir, pişman olacağını zannetmem.
    Bence girersin gibi geliyor, olmadı yedeklerden.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• faustarien F kullanıcısına yanıt
    Boş ders konusunu da duydum abim sağol çok yardımcı oldun özele gitsem de hoca gelse bile serbest bırakabiliyor zaten arkadaşm ortamı var aaalda yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.