al yaww 6230i yi boşver sen 6670 al süper oba bide siyah kapak taktınmı varya offff süper karizmatik bi telefon olur sen 6670 al kardeş beni dinle
ALMAAA
Dursun 6230i
Sıfır telefonu veripte ikinci el telefon almak ve üstüne para vermek saçmalıktan başka birşey değildir.
6670 güzel telefonda symbianla ilgilenmiyosun galiba. Bence de kesinlikle kalsın telefonun.Değiştirme.
Eğer aldığın zaman, kendini mutlu olmuş hissetceksen, ve çok istiyorsan al derim.... Sonuçta mühim olan, senin neler hissettiğin. Ben şahsen beğendiğim teli alıyorum ve mutlu ediyorum kendimi , gerisi hikaye
alma alma bosver
quote:
Orjinalden alıntı: aTTra
Sıfır telefonu veripte ikinci el telefon almak ve üstüne para vermek saçmalıktan başka birşey değildir.
katılıyorum sana dostum NEGEREK VAR YANİİİ
üste para verme bence.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çogunlugu dinledim ve telefonu almadım ama bu symbian olayı nedir açıklarmısınız
bende 6670 kullanıcısıyım normalde almanı tavsiye ederdim ama senin konumunda olsam böle bi hata yapmazdım anlattığına göre bu yapmayı düşündüğün şey sadece delilik olur yani
Symbian özetle; Senin şuan kullandığın PC de nasılki windovs var, işte bu tür telefonlardada işletim sistemi olarak Symbian var. Bu sistem sayesinde, telefona program, oyun vs. yükleyebilir, silebilir, hatta telefonuna format atabilirsin. Windovsu güncellediğin gibi, Symbian sisteminide, yeni versiyonlarla güncelleyebilirsin. Yani Telefonundaki windovs benzeri bir işletim sistemidir...
quote:
Orjinalden alıntı: uzunhikaye
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim çogunlugu dinledim ve telefonu almadım ama bu symbian olayı nedir açıklarmısınız
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme