Şimdi Ara

AAK olmazsa başım dertte :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 99 TL'lik 10 Mbps AKK'sız paket kullanıyorum. Evden İnternet işleri yaptığım için...

Şimdi baktım uTorrent son 31 günde 2.3 TB indirdiğimi söylüyor. Bu da her ay 2 TB disk almak demek... Bu iş çok pahalıya maloluyor :)

Bir yandan da bir gün dolmadan AKK limitlerini geçiyorum...

AKK'ya laf ederken bir daha düşünün :p

• Hirsizlik da sayilir hem, gunahina da limit gelmis oluyor.. Bu dunyada masraftan obur tarafta da fazla yanmaktan yirttiriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofearl

Hirsizlik da sayilir hem, gunahina da limit gelmis oluyor.. Bu dunyada masraftan obur tarafta da fazla yanmaktan yirttiriyor..

Aslinda cok buyuk gunaha giriyoruz.

Kendi adima konusursam
    Windows korsan
    Kurulan programlar ilacli
    Internetten indirdigim izledigim filmleride hesaba katarsak bir dunya kisinin hakkina giriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 gun boyunca 24 saat araliksiz download mi yaptiniz hocam cunku ancak o zaman 2.3 tb olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10mbps ile aralıksız download yaparsa 3.33TB eder 1 ayda ama yine de bayağı dosya indirmiş. Superonline'ın QuickNet zamanında hevesimi almak için 100mbps ile 1 ayda 27.5TB dosya indirdiğimi biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

10mbps ile aralıksız download yaparsa 3.33TB eder 1 ayda ama yine de bayağı dosya indirmiş. Superonline'ın QuickNet zamanında hevesimi almak için 100mbps ile 1 ayda 27.5TB dosya indirdiğimi biliyorum.

Quick Net zamanıda yarı simetrik tarifeler vardı şimdi yok oldu hepsi üstüne üstlük hız alnı kotası ile tam oldu
  • halt var ayda 20 tb dosya cekerek, bakın 43 yaşındayım ve evlenene kadar 7 sene oncesine kadar
    20 tb film ve oyun cektim ve sonunda HİCBİRİNİ NE İZLİYORUM nede OYNUYORUM. O aldıgım 20
    tane 1 tb diske verdigim para 3000 tl den fazla ona acıyorum sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne indiriyorsunuz indirdiğinizi nere sığdırıyorsunuz anlamıyorum ki. Çağ teknoloji çağı elinizin altında herzaman internet olacak o saklamaya uğraştığınız bilgilere her zaman ulaşabileceksiniz ne gerek var torrente falan.
  • Bilimkurgu hastasıyım. Bugüne kadar çıkmış tüm film ve dizilerin arşivini yapıyorum... Mesela bu gece ABD'de 3 dizi bölümü yayınlanacak, yarın ben de seyredeceğim...

Sonra diskte benim oğlana veriyorum, o seyrediyor... O öğrenci, İnternet'i limitli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.