Bildirim
TEYZELERLE BAŞIM BELADA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Profilin yaşıtlarına hitap etmiyor olabilir. Yaşıtın erkekler senden çok daha iyi olabilir.
-
yaa sen ne diyosun, normalde sosyal medya kullanmam, ara ara face'e girerim, en son birkaç ay önce girdim. bi baktım, baştan aşağı "olgun kadın", "ikinci baharını benle yaşa" reklamları geliyo. reklamlardaki kadınlar böyle bildiğin "bakımlı nine" modundalar. 60 yaşında kadını koymuş reklama.
hayır yani Adult sitelere giren biri de değilim. Adult içerik izleyeceksem internete bağlı olmayan Linux işletim sistemindeki arşivden izliyorum, yani birisi benim ana işletim sistemimi hack'leyecek olsa bile benim Adult olarak birşey izlediğimi göremez. bunlar hangi kafayla beni etiketleyip "azgın, 60 yaşındaki kadına bile bakacak azgın" diye kategorilendiriyolar anlamak mümkün değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
algoritmaya guven
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriolet1981 -- 5 Kasım 2024; 14:27:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
inanılmaz bir 35-45 yaş arası kariyerden gözü dönmüş affınıza sığınarak "düz duvara tırmanan" kadın kitlesi var
yalan yok başlarda çok güzeldi, sohbetler birliktelikler akıyordu da yaşıtım kızları özledim, böyle saçma sapan naz çekmeyi eğlenceli aktiviteleri özledim
-
Kariyerci karılardansa kasiyer kızla evlenmeyi tercih ederim. Erkek gibiler.
-
şaka yapmıyorum bir tanesi bana hediye alacağını fakat femdom mevzular istediğini söyledi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X