Şimdi Ara

ABD`deden hangi islemci alinir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aydir Amerikadayim ve gelmisken ve hazir ucuz birseyler bulmusken islemci ve ekran karti aliyim diyorum ve son 4 aydir ilk defa donanim ile ilgili haber okuyorum yani baya uzak kaldim gelismelere bu yuzden yardimlarinizi bekliyorum. suan elimde abit ns7-f v2 anakart ve 1700+ islemci var, anakarti degistirmek istemiyorum bu yuzden yine socket a tipi bir islemci alacagim.Burda 150 dolara kutusuz athlonxp 3200+ buldum ve almayi dusunuyorum, fakat bu islemci hakkinda bir bilgim yok. ornegin suan elimdeki 1700+ gibi iyi bir oc kabiliyeti varmidir bu islemcinin.
    Birde ekran karti alacagim ve galiba 6800 GT alacagim cunku ultra ve ati x800 ler pahali geliyor bunun yaninda(bu arada pny 6800 gt yi 450 dolar civari buldum), neyse iste 6800gt hakkinda yorumlarinizi bekliyorum.

• mobile athlon xp 2600+ şiddetle tavsiye olunur
  • 6800 gt bu parayı verebiliyosan süper, hem o.c ultra performansını yakalıyo
  • Mobile Athlon XP ve 6800GT al.
    Mobile işlemciler hakkında enderc sana bayaa yardımcı olur. Üstelik çok ii OC oluyorlar. 3200'ü çok rahat geçer yani
  • saolun arkadaslar, eger dediginiz islemci AMD Athlon XP-M 2600+ Processor ise bunu 95 dolara guvenilir bir siteden buldum fakat ucuz geldi bir yanlislik yoktur heralde birde benim dusundugum 3200+ 400mhz iken 266mhz ve yinede daha iyi diyorsunuz, AMD Athlon XP-M 2400+ Processor gordum ve 333 mhzde calisiyordu.(sadece emin olmak icin soruyorum), birde benim islemciye 200dolara kadar verebilecegim bir butcem var, ve ona gore baska birseyde alabilirim.
    Ayrica bu mobile islemciler masaustundede kullanilabiliyorlarmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehat -- 3 Ağustos 2004, 0:28:04 >
  • yok normal fiyatı intel mi alıyon kardeşim
  • mobile işlemciler masaüstünde kullanılıyor.

200 usd lik bütçen varsa daha iyisini de alırsın ama oc açısından en verimlisi mobile 2600+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: zehat

saolun arkadaslar, eger dediginiz islemci AMD Athlon XP-M 2600+ Processor ise bunu 95 dolara guvenilir bir siteden buldum fakat ucuz geldi bir yanlislik yoktur heralde birde benim dusundugum 3200+ 400mhz iken 266mhz ve yinede daha iyi diyorsunuz, AMD Athlon XP-M 2400+ Processor gordum ve 333 mhzde calisiyordu.(sadece emin olmak icin soruyorum), birde benim islemciye 200dolara kadar verebilecegim bir butcem var, ve ona gore baska birseyde alabilirim.
    Ayrica bu mobile islemciler masaustundede kullanilabiliyorlarmi.

Bus hızını kafana takma. işlemcinin çarpanı açık olduğu için çarpanı düşürüp fsbyi arttırabilirsin. iyi bir işlemci denk düşerse günlük 12.5*200 rahatlıkla kullanırsın.Tabi etkili bir soğutma ile

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.