Şimdi Ara

ABD'den araba getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bugün forumda yurtdışından araba getirmekle ilgili hayli konu görünce bende sormak istiyorum. arkadaşlar genel olarak avrupa ülkelerinden araba getirmeyi sormuşlar. ben ise amerikadan araba getirmeyi soracağım. belki bir fark yoktur avrupa ülkelerindeki prosedür neyse abd için de aynısı olabilir belki de farklıdır. benim babam abdde kalıyor gelirken böyle bir imkanı var mı? bir dönem ciddi ciddi düşündü ama 3 yaşından büyük olmayacakmış, 1.6 motordan büyük olmayacak diyorlar demişti. e birde malum okyanus ötesi gemide konteynir kirası olacaktır. birde hepsinden önemlisi gümrükte ne kadar ödeniyor ve buna değer mi. en son görüştüğümüzde 20 yaş (25de olabilir) üzeri araçlar için gümrük ödenmiyormuş gibi birşeyler demişti yanlış da hatırlıyor olabilirim. Abd de araba piyasası oldukça uygun özellikle avrupa markaları için japon arabaları abd de ikinci elde para eden arabalarmış fransız arabaları abd pazarında hiç yok. vw. gibi türkiyede en çok satan markanın yüzüne abdliler bakmıyor bile demişti. 4-5 yaşında bir passat rahatlıkla 3000 dolara bulunabilir demişti.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevnirim zira babam bu yaz yurda dönüş yapacak eğer uygun bir durum olursa getirebilir.

teşekkür ederim

• Kardeş bende sana bir up gelsin.

Konu takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeueneturc

arkadaşlar merhaba bugün forumda yurtdışından araba getirmekle ilgili hayli konu görünce bende sormak istiyorum. arkadaşlar genel olarak avrupa ülkelerinden araba getirmeyi sormuşlar. ben ise amerikadan araba getirmeyi soracağım. belki bir fark yoktur avrupa ülkelerindeki prosedür neyse abd için de aynısı olabilir belki de farklıdır. benim babam abdde kalıyor gelirken böyle bir imkanı var mı? bir dönem ciddi ciddi düşündü ama 3 yaşından büyük olmayacakmış, 1.6 motordan büyük olmayacak diyorlar demişti. e birde malum okyanus ötesi gemide konteynir kirası olacaktır. birde hepsinden önemlisi gümrükte ne kadar ödeniyor ve buna değer mi. en son görüştüğümüzde 20 yaş (25de olabilir) üzeri araçlar için gümrük ödenmiyormuş gibi birşeyler demişti yanlış da hatırlıyor olabilirim. Abd de araba piyasası oldukça uygun özellikle avrupa markaları için japon arabaları abd de ikinci elde para eden arabalarmış fransız arabaları abd pazarında hiç yok. vw. gibi türkiyede en çok satan markanın yüzüne abdliler bakmıyor bile demişti. 4-5 yaşında bir passat rahatlıkla 3000 dolara bulunabilir demişti.

konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevnirim zira babam bu yaz yurda dönüş yapacak eğer uygun bir durum olursa getirebilir.

teşekkür ederim
    ABD'de böyle bir şey yok arkadaşım. Tamam araba fiyatları ucuz ama o kadar da değil. 10 yaşında bir Passatı 3000$ a bulursan ondan bile şüphe duy, bu adam niye bunu bu fiyata veriyor diye.
    edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 23 Şubat 2013; 22:07:36 >

• www.cars.com/go/search/detail.jsp?tracktype=usedcc&csDlId=&csDgId=&listingId=109978471&listingRecNum=18&criteria=sf1Dir%3DDESC%26mkId%3D20089%26stkTyp%3DU%26mdId%3D21758%26rd%3D30%26crSrtFlds%3DstkTypId-feedSegId-mkId-mdId-prcId%26zc%3D10601%26prcId%3D28580%26rn%3D0%26PMmt%3D1-1-0%26stkTypId%3D28881%26sf2Dir%3DASC%26sf1Nm%3Dprice%26sf2Nm%3Dmiles%26isDealerGrouping%3Dfalse%26rpp%3D50%26feedSegId%3D28705&aff=national&listType=3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen 3000 dolara bulsanda burada gümrükte "0" araba fiyatı üzerinden ÖTV ödemen gerekiyor.

bende araştırmıştım zamanında.
  • mesela 70 model arac getirmek istiyoruz gumrukte ne kadar vergi veriliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İRAN'A ARABA İLE GİTMEK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guncel
  • Klasik araçlar için farklı bir prosedür var istanbulda bu işi yapan galeriler var, hatta bir ara ersözlü vardı paso amerikadan ingiltereden muscle car getiriyorlardı ama nasıl geliyor vergi prosedürü nedir bende bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.