|
ABD Gizli Servisi konum verilerini satın alıyor
-
-
ben de paylasiyorum isteyen alsin satsin. konum: tarlabasi/papatya.apart.html 😅
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Belki merak edenler olabilir. Bunu direkt olarak yapsalardı ABD anayasasında ciddi bir suç olurdu. Normalde ABD'de istihbarat teşkilatları bir Amerikalıyı izinsiz takip edemiyor. Böyle bir olay daha önce yaşandı mı bilmiyorum ama derin araştırmalar sonucunda vatandaş haklı bulunursa yargıç FBI, CIA, vs. falan dinlemez.
-
Ülkemiz veriler bizde kalsın diyince zırlayanlar nerde?
-
Ohoo konum verisi ise gene iyi. Kim bilir neler alıyorlar daha. Satın aldıklarını da sanmıyorum bu arada.
-
Batsın huawei :)
-
Gereksiz uygulama kullanmayın.
-
11 Eylül'den sonra bahane bulmakta çok zorlanmasalar gerek.
-
Bnmki icin bosa para vermesin haftanin %95i evdeyim.
-
Verdikleri paraya bak ucuza kapatmışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilmediğimiz bir şey söyleyin
-
Seninkilerin derdi sadece para.. yoksa verilerin güvenliğini pek umursadıklarını sanmıyorum. bkz: kozmik oda
-
Takip deyince aklıma geldi. Bu Google Maps benim otobüsle, özel araçla, bisikletle veya yürüyerek gittiğimi nasıl anlıyor? Ben takibi kapattım çok önceden ama bizim biraderin konum geçmişine baktık geçen, neredeyse her şeyi yazmış, bisiklet ile gittiği mesafe, yürüdüğü mesafe dahil. Nasıl oluyor bu?
-
Etkinlik geçmişi açık ise, iş rotasında hangi otobüs kullanmasi gerekiyor vs. Çıkartıyor. Otobus durağında Belli süre bekleyip her zaman belli hiz arkalıklarında ise giderse tahmin ediyor. Bisiklet vs. De hız olarak tahmin ediyor. Her zaman dogru sonuç vermiyor tabi. Pili epey tüketiyor tabi. İse gidis saatinizi trafik durumunu vs. ise gitme saatiniz yaklasinca vermesi guzel oluyor. Adım takibi vs de kullanıyordur bundan emin değilim çok tecrübe edemedim pil dolayısı ile kapatmak durumunda kalıyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke bilmedigimiz haberler gelse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X