Şimdi Ara

ABD Türkiye'yi uyardı. Hamas liderlerini beslemeyi bırakın! Ülkenin evlatları açlıktan can çekişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Türkiye hükümetine, Hamas ile her zamanki gibi işbirliği yapılamayacağını açıkça belirteceğiz."

Reis Trump göreve resmi olarak geldiğinde "Kardeşim Netanyahu" demez inşallah ilk günden konudan bağımsız olarak.

Hakan Fidan boyun eğme bunlara! Gün gelecek sen Reise bile artık bir "dur" diyeceksin.

O devletin kara kutusu.. sizin hayal dahi edemeyeceğiniz bir satranç oynuyor...

Reuters:

ABD Türkiye'yi uyardı. Hamas liderlerini beslemeyi bırakın! Ülkenin evlatları açlıktan can çekişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 19 Kasım 2024; 0:31:4 >

• ABD Türkiye'yi uyardı. Hamas liderlerini beslemeyi bırakın! Ülkenin evlatları açlıktan can çekişiyor

Bana bunun doğru olmadığını açıklıyorsun karşim..

• Bizim hükümet Hamas'a yardım ve yataklık yapmakta ısrar ederse bu iş Papaz Brunson olayına döner.

• nForcer N kullanıcısına yanıt

israile mi yardım etsin? piyasa zaten onların o olaya dönerse dönsün

• İhvan-ı Müslimin örgütünün

- Mısır lideri Mursi cezaevinde öldü tüm mısır yapılanması dağıtıldı.

- Tunus yapılanması dağıtıldı

- Libya yapılanması dağıtldı

- Suriye yapılanması isyan etti, ülkeyi içsavaşa soktu, suriye'yi paramparça etti, başaramayınca Türkiye'ye kaçtı

- yapılanmaları dağıtılan ülkelerdeki yönetici kadro Türkiye'ye geldi Üniversitelerde ders vermeye başladı.

- diğer ülkelerdeki yapılar dağıtılınca, Türkiye yapılanması (AKP) otomatik olarak örgütün dünya liderliğine dönüştü.

• Yavuz hırsızlara bak. Sınırımızda binlerce kişilik terör ordusu besliyorlar, Terör devleti İsrail rahatça çocuk ve kadın öldürsün diye Akdeniz'de uçak gemisi bekletiyorlar. Yukardaki arkadaş da düşman ağzıyla kendi ülkesine ayar veriyor.

• adolf1 kullanıcısına yanıt

ihvancılar örgütlendikleri toplumlara bela oldular. sıra bizde demek istemiyorum ama sıra bizde. artık nasıl bir bela ile karşı karşıyayız yakın zaman içinde göreceğiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamas denen terör örgütünden nefret ediyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akp nin zihniyeti berbat... kabul.

ama ondan daha beteri ve onu doğuran yahudi zulmüdür. abd yi yahudilerin yönettiği de artık açıktır.

pkk yı sen besledin. terör ordusu kurdurdun kalkmış ne konuşuyorsun.

türkiye trump soytarısına atar gider yapsa ne olur sanki? bıçak kemiğe dayanıyor az kaldı.

• mustf9 kullanıcısına yanıt

Sende ABD kadar güçlü ol sende yap. ABD ye niye kızıyoruz ki Osmanlıda zamanında aynı şeyleri yaptı. Emperyal olan devletler yapar bunu, bu kudreti görür kendinde. Ha Ortadoğuda kurulan ne kadar islami örgüt varsa ya ingilizler ya da Amerikalılar tarafından kurulmuştur. Bu gün İran rejimi ortadoğuda Haması Hizbullahı finanse ediyor diye kıyameti koparanlar İran da Şahı devirip İslam Cumhuriyetini kuranlar. O kurdukları İran eliyle bir sürü İslami örgüt kurdurdular. Bu gün İran ile ABD savaşa girmiyorsa ABD nin bir bildiği var. ABD de güçlü İRanlı İran destekçileri var. Yani at izi it izine karışmış Ortadoğuda onun için oraya el atmak birine destek birine köstek olmaya çalışmak uzun vade de ciddi bela demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 19 Kasım 2024; 13:1:14 >
  • OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Kürecik Radar Üssü neden açık o zaman? Yukarıdakine tepki gösterdiğin gibi hükümet yetkililerine de Kürecik Radar Üssü için tepki gösterirsin sanırım.

• İsrail cihatcilara finansman ulkeler listesine ekledi.
    Abd aba altindan sopa gösteriyor..
    Neyse ya.
    İha miha siha allah balta kalkan patates sogan kman..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa/orta vadede Kardeşim Netanyahu demeye başlarsa şaşırmayın.

• Hamas terör örgütüdür. Ama farz edelim terör örgütü değil. Onları ülkede barındırmanın bize kazancı ne? ABD'den alacağımız tepkiye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PKK = Hamas = ÖSO = Hizbullah

Aksini iddia eden üstte yazdığım terör örgütlerinden biriyle (ufak da olsa) bir bağlantısı, bir iltisakı vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 19 Kasım 2024; 20:33:17 >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

müttefikin kimse ona yardım ediceksin tabiki sen natodasın ve israilde nato müttefikin.. ama ayaklar baş olunca böyle konuşanların olması normal tabi

kahvehane ağzıyla yönetim yorumla

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Kapatılması veya açık tutulması mesele değil , bana göre kapatılsın , bizim için bir tehdit unsuru mu, yani güeydeki PYD yapılanması ile alakası nedir, bize fayda mı sağlar zarar mı getirir. Nato'dan çıkıyorum anlamına gelecek bir işi yapmak demek ki Devlet aklına uymuyor. Türkiybence Tam da Nato'dan korunmak için Nato içinde kalmak durumunda . Ayrıca Devletler arası ilişkiler amca-yeğen ikişlkisi gibi değil. Bak Rusya ve ABD Suriye'de bir şekilde anlaşıyor, birbirinin ayağına basmıyor ama Doğu avrupa'da savaş halindeler. Çin Sibirya üstünde hak iddia ediyor ama öte yandan başka yerde Rusya ile ekonomik ve stratejik ittifak kuruyor

• OPTİMİST kullanıcısına yanıt

Suriye sınırını açıp mültecileri içeri alırken tehdit unsuru oluşmadı mı yani

• M0meNtS kullanıcısına yanıt

Kendi insanımız aç ve açıktayken hiçbir devlete, hiçbir örgüte yardım etmek zorunda değiliz. İsrail-Filistin meselesinde biz yalnızca dış kapının mandalıyız.

Ayrıca ABD sonuna kadar arkasında dururken İsrail'in kesinlikle yardıma ihtiyacı yok. Tam aksine İsrail'in Filistin'e karşı işlediği soykırım suçundan dolayı ağır bir savaş tazminatı ödemesi gerekiyor.

• Biden dönemi ABD için en rezil dönemdi. Trump toparlayacaktır kısa sürede.

Trump'ın iyi yönü, terör örgütlerine ve mültecilere karşı net olarak taviz vermemesi. Son 5 yıl da terör örgütleri ve mülteciler Dünya'yı esir aldılar neredeyse, Finlandiya'da, Yeni Zelanda'da, Norveç'de bile olaylar çıkmaya başladı.

''Yok haka dansı, yok tek din, yok dini kurallar, yok tüm Dünya'ya şeriat'' gibi envai çeşit kara cahillik derken Dünya'nın çivisi çıkmak üzere, birinin buna dur diyerek, bu şımarıklığa net bir dille son vermesi gerekiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.