Arapça yayımlanan El Kuds El Arabi gazetesi, ABD'ye ait 12'den fazla savaş gemisi ile bir İsrail savaş gemisinin dün Süveyş Kanalı'ndan Kızıldeniz'e geçtiğini duyurdu.
Gazetenin İsrail basınına da yansıyan haberine göre, aralarında bir uçak gemisinin de bulunduğu gemilerin geçişi sırasında Süveyş Kanalı boyunca binlerce Mısırlı güvenlik görevlisi konuşlandırıldı.
gelsinler bakalım
Araplar
savaş başlar
biz şehadete hazırız peki ya onlar gebermeye hazırmı
quote:
Orijinalden alıntı: grawpi
Araplar
quote:
Orijinalden alıntı: realkartal
gelsinler bakalım
keske iranidaki guney azerbaycan topraklarimizi da geri alsak .
Pek dalgaya alamıyor yada sevinemiyorum...Siviller ölecek daha çok.Acı çekilecek bol bol.Anneler bebeklerini kaybecek,babalar çocuklarının ölümünü izleyecekler.Irak gibi...Ölüm normal bir şeymiş gibi karşılanacak...Masum o kadar insan zarar görecek.
Sevinemiyorum işte...Sevmesem de İsrail'i sevinemiyorum...
Duyanda Türkiye ye yaklaşıyorlar sanacak adam kızıl deniz diyor. Nereye geliyorlar ki gitsinler
türk birliğini kurduk da tek problem kara bağlantısıydı
o ne ya öyle ilkokul çocuğundan harita yorumları mı iranı alcakmışız
Yaşlı bir kadının kehanetleri vardı 2010 sonunda savaş çıkacak diyordu sanırım doğru..
israil denizaltıları zaten kızıldenizde hazır durumda.
Bence birşey olacağı yok Amerika İran'a gözdağı veriyor işte sizce ordusu teknolojik hurda olan bir ülke karşılık verebilirmi
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
keske iranidaki guney azerbaycan topraklarimizi da geri alsak .
ama bu olay bir tatbikattir ...
/>
babayı alırız. İki turk devletinin arasındaki dünkü Ermenistan'dan kardeslerimiz Karabağ'ı alamadı. Ki irandan alalım. Önce bir karabağ'ı alalım sonra uçarız.
Haber doğruysa savaş çanları çalıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: QuickPlay
Bence birşey olacağı yok Amerika İran'a gözdağı veriyor işte sizce ordusu teknolojik hurda olan bir ülke karşılık verebilirmi
Güçlü-güçsüz savaşı olarak düşünme.Savaşı cidden çok yanlış biliyorsunuz.Benim 5 mermim var senin 2.O zaman sen kaybettin olayı değildir.Kurtuluş Savaşı da öyleydi.Ha diyen olacaktır nükleer falan filan...O kadar kolay kullanamaz iki ülke nükleer gücü merak etmeyin.Umarım siviller minimum zarar alırlar.
Zaten İsrail direk savaş ilanı yapacak gibi eğer saldırırsa.İran da kesin karşılık verecektir.Kim alır bilmek zor.Çünkü boyun eğmeyecek bir lider var karşılarında...Zor iş.
quote:
Orijinalden alıntı: trapspeed israil denizaltıları zaten kızıldenizde hazır durumda.
Bunu ıran bilmiyo senmi biliyorsun.
Bulgarın dedikleri çıkıyo sanırsam
1-2 yıl içinde dünya haritası değişecek demedi demeyin