Şimdi Ara

Abdürrahim Albayrak Diagne için cebinden 10m euro vermiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer şu haberler doğruysa Kasımpaşa'nın istediği 10 milyon euro kulübün hesaplarında mevcut olmadığı için, kendi cebinden vermiş gibi gözüküyor. Zaten pazarlıkların bu kadar uzun sürmesinin nedeni Kasımpaşa'nın taksidi kabul etmeyip tamamını peşin istemesiydi. Tabi geri alacak ama şayet doğruysa kimsenin kolay kolay ne maddi ne manevi açıdan yapamayacağı bir iş yapmış..
    http://www.milliyet.com.tr/albayrak-tan-diagne-transferi-icin-galatasaray-2820204-skorerhaber/
    Super Haber
    Diagne transferinde Abdurrahim Albayrak detayı!
    https://www.superhaber.tv/diagne-transferinde-abdurrahim-albayrak-detayi-haber-171707

• Ben daha önce peşin transfer görmedim galiba a.bilbao javi martinez için böyle pesin para istemisti bayernden o olay da konusuldu bayağı.

Taksit olmasa bile oyle para transferi aynı gün icinde aynı haftada filan gerceklesmez iki üç ayı bulur. Genelde bu islerde banka vs bir finansal kuruluş bu parayi karsi tarafa tek seferde öder borclu kulüp de bankaya olan borcunu taksitlendirir ya da direk taksitli alınır. Ozanın parası daha gelmemistir bize

Kasımpaşanin yaptığı aslında hic etik bir şey degil. Para hesabimiza gecmeden satmayiz ne demek bakkal mi isletiyorsunuz. Eğer böyle bir sey varsa Allah razı olsun Abdurrahim Albayraktan. Bundan sonra Kasımpaşadan selam bile almamak lazım hatta oyuncularini ayartip ayartip almamak lazim
  • satılan oyuncular taksitle mi satıldı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

satılan oyuncular taksitle mi satıldı?
    Gomis ve Rodrigues evet, Ozan hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Gomis ve Rodrigues evet, Ozan hayır.

Alıntıları Göster
    o zaman kasada zaten 11m nakit olması lazım. büyük ihtimal ozanın ücreti biraz geç yatacak o yüzden abdürrahim albayrak cebinden verdi.
  • Ben daha önce peşin transfer görmedim galiba a.bilbao javi martinez için böyle pesin para istemisti bayernden o olay da konusuldu bayağı.

Taksit olmasa bile oyle para transferi aynı gün icinde aynı haftada filan gerceklesmez iki üç ayı bulur. Genelde bu islerde banka vs bir finansal kuruluş bu parayi karsi tarafa tek seferde öder borclu kulüp de bankaya olan borcunu taksitlendirir ya da direk taksitli alınır. Ozanın parası daha gelmemistir bize

Kasımpaşanin yaptığı aslında hic etik bir şey degil. Para hesabimiza gecmeden satmayiz ne demek bakkal mi isletiyorsunuz. Eğer böyle bir sey varsa Allah razı olsun Abdurrahim Albayraktan. Bundan sonra Kasımpaşadan selam bile almamak lazım hatta oyuncularini ayartip ayartip almamak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Kuzgun

o zaman kasada zaten 11m nakit olması lazım. büyük ihtimal ozanın ücreti biraz geç yatacak o yüzden abdürrahim albayrak cebinden verdi.

Alıntıları Göster
    Ay sonu olduğu için maaş günü. Oyunculara tamamı olmasa da ciddi bir ödeme yapılmış sanırım. Teknik ve idari ekibin de maaşları var tabi. Diğer ödemeler de yapıldıysa nakit açığı oluşması normal bence.

• Peki Ozan’ın ücreti gelince Albayrak alacak mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O paranın günlük faizi bile 30 bin lira , faiziyle alır geri
  • Fairplay kurallarına göre artık yönetici veya dış kaynakların takıma para vermesi mümkün değil diye biliyorum. Yanlışım olabilir affola!
  • abdürrahim hep kendi cebinden para veriyor kulube bu doğru elini cebine atan nadir Yöneticilerden Galatasarayda
    fakat ilk fırsatta hemen tahsil ettiriyor.
    Yani abdürrahimin Galatasarayda parası kalmaz rahat olun uyanık zeki adamdır

• Beyler bunun adına kasa kolaylığı deniliyor ve ülkemizdeki çoğu başkan, yönetici yapmıştır. Verdiği parayı en kısa sürede tekrar alıyor, tabi bizim gibi ekonomik sistemlerde can simidi gibi oluyor.

Muhtemelen transferden gelen paralar futbolcu maaşlarına, kredi taksitlerine yatırıldı. Haliyle kağıt üstünde transferden gelen para var ancak kasada yoktu, Albayrak her zaman yaptığı kasa kolaylığını yaparak işi çözmüş. İlk gelen nakit parayla verdiğini alır. Tabi alması da lazım :)
  • İstese de veremez. Bu troll haberlerle bazı taraftarları kandırmaya çalışıyorlar.
  • kesin öyledir
  • 10 M euro çok değil mi arkadaşlar sizcede tr liginden topu için. Linç yapmayın lütfen izlemediğim için bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim

• Akpden aldığı ihalelere saysın.

• Oldum olası bu adamı sevemedim.Hal ve hareketleri bana hep rolmüş gibi geliyor.Tamam emeği vardır olması da lazım ancak hiç kimse cebinden para çıkarıp da bedavaya para vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahinAbi

10 M euro çok değil mi arkadaşlar sizcede tr liginden topu için. Linç yapmayın lütfen izlemediğim için bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim
    17 maçta 20 gol atan adamı da hiç izlemediyseniz ne izlediniz bu ligde acaba...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Fairplay kurallarına göre artık yönetici veya dış kaynakların takıma para vermesi mümkün değil diye biliyorum. Yanlışım olabilir affola!
    Finansal Fairplay kurallarına göre bu verilen paralar kulüp gelirlerinde gösterilmiyor. Ama zaten hibe etmiyor adam, satılan oyuncuların parası henüz elimize geçmediği için Kasımpaşa gibi cingenelik yapıp peşin para isterim diye bir kulübe ödeme yapmak için mecburen cebinden parayı verip, daha sonra bizden geri alıyor. Muhasebe kayıtlarında o para Galatasaray dan çıkmış olacak, deftere de transfer gelirlerinden gelen para kullanıldı gösterilecek.

Normal olan ve herkesin yaptığı birşey nasıl böyle anlaşılıyor ilginç...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.