Flash Diskimde Çok Önemli Dosyalar wardı yanlıslıkla biçimlendirdim. (nasılş yaptım bende bilmiyorum :D )
Easy Recovery denedim geri getirmedi böle bi seçeneğim varmı geri getirebilirmiim çok önemli dosyalar arkadaşlar ...........
Merhaba,
Eğer Easy Recovery geri getiremiyorsa unut o dosyaları bence dostum.
Ben Easy Recovery ile format atılıp tekrar kurulmuş bir hdd den veri kurtardım. Hatta 2-3 sene önceki bilgiler bile geri geldi.
Bu durumda senin için üzücü bir durum sanırınm
formattan sonra flash diske herhangi bir veri yazdıysan bulamamıştır ayrıca exe dosyalarını geri getirmede pek başarılı olamıyor bu turevi olan programlar içinde geçerli
quote:
Orjinalden alıntı: derebey95
formattan sonra flash diske herhangi bir veri yazdıysan bulamamıştır ayrıca exe dosyalarını geri getirmede pek başarılı olamıyor bu turevi olan programlar içinde geçerli
Flash diske veri yazmadıktan sonra dosyalarınızı geri getirebilirsiniz. Bir kaç program daha deneyin.
Silinen flashaa hiçbirşey yazmadıktan sonra kesinlikle geri getirilir. Easy recovery programı öyle dillere destan bi,r propram değildir. Benim partition yapısı bozulan hardiskimden 1 dosya kırıntısı dahi kurtaramazken (tüm seçenekleri deneyerek) Getdataback isimli program %99 unu geri getirdi.
Bugüne kadar hep farklı programlar işimi görmüştür.
ben hepsini denecüm abi saolun ellerinizden öperim