Şimdi Ara

ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
18.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsanların çay içmesi seni neden delirtiyor?
    Ülkede günde 200milyon bardak çay içiliyor. Sorun biz icenlerde olmasa gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar neden başkalarının yaptıklarına bakarak deliriyor
  • Rezene çayı için dostlar. Sinirlerinizi yumuşatır, rahat uyumanızı sağlar. Hele bağırsak ve mide probleminiz varsa başucunuzdan ayırmayın hayat verir size.
  • Anlamsızca içiyoruz
  • Valla evimde cay makinesi, turk kahvesi makinesi, super otomatik 9 cesit yapan kahve makinesi, cekirdegini ceken filtre kahve makinesi, 4 cesit falanda su damitma usulu kahve ivir zivirindan var. kahve cesidi starbuckstan baslar local kahvecilerin cekirdeklerine gider, caylar kusmi teanin cogu cesidinden bildigin turk cayina kadar var.

Bazi zamanlar canim bildigin bergamotlu turk cayi cekiyor. Bunu neden illa kaliba koymak lazim ki? Bende su filtre kahvenin uzerine dokulen tekli cremalardan nefret ediyorum mesela. Ama yapana neden yaptin demek de sacma geliyor. Bunun icin neden delirir ki bi insan?
  • Çay içerek konuyu okuyorum şu an.

• su,ayran harici tüm içecekler gereksiz sınfına girer benim için

• Çayımı içerken biraz foruma bakayım dedim, yine boş konular öne çıkmış 😐
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Sodayı nasıl içiyorsunuz aga ya tarifini versenize.Tadı çok acı geliyor
  • şekersize alışmakta ayrı iş :D arada şeker katıyorum. Ama şekersiz de ayrı bir tadı var.

• Benim kastettiğim Sri Lanka çayı hocam. İngiltere'de bildiğim kadarıyla çay tarımı yok. İngilizlerin meşhur çaylarının çoğu bir zamanlar sömürgeleri olan Hindistan ve Sri Lankadan temin ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tomhagen

Benim kastettiğim Sri Lanka çayı hocam. İngiltere'de bildiğim kadarıyla çay tarımı yok. İngilizlerin meşhur çaylarının çoğu bir zamanlar sömürgeleri olan Hindistan ve Sri Lankadan temin ediliyor.

süt katıyon mu hacı abi

• Bu Z kuşağının sevdiği tek şey yok :) çiğköfte sevenelri gördüm işte hep zrarlı abur cubur :)

Çay son zamanlrda kalite düştü ondan sevilmeyebilir.

• Sade olarak tüketiyoruz, sütle bir kaç deneme yaptım fakat damak tadıma pek hitap etmedi.
  • günde en az 10-15 bardak içiyorum , daha sıkılmadım

• Çay+kahve+sigara bu üçünü hiç kullanmayan nadir türk erkeklerindenim bende.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Azinla icmeyi dene 

• Musty86 M kullanıcısına yanıt

O mantikla bütün kahveler çekirdek arabiacadan yapiliyor. Cahil diyene bak. Bi tanesi preslenmis hayvan gibi yogun bi aroma. Digeri bulasik suyu. Bi duble expresso cak bakayim adami yerinden kaldirir. 1 litre filitre lahve icsen o yogunlugu o kafeini alamazsin.

Bos beles adamlar doldu foruma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natsimo

Sodayı nasıl içiyorsunuz aga ya tarifini versenize.Tadı çok acı geliyor
    Sodayı susadığınız zaman deneyin, çok farklı hissettirir, bira da öyle...

Çayı ben de sevmiyorum, höpürtede höpürtede içenlerden de iğreniyorum, Türkiye'de pis bir elektriği var, insana da iyi gelmiyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.