< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM
-
-
Hocam ben hep değil de sabah falan içiyorum bide çaya püsküğüt bandırıyorum çok güzel oluyor
-
Son yıllarda açılan en haklı konu. -
Ne içsin kolamı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahve bile daha mantikliquote:
Orijinalden alıntı: Arnavut zühtü
Ne içsin kolamı
Bak youtubeda productive yabanci youtuberlar adamlar calismaya devam etmek vucudu tetiklemek için gunde 2 3 kez kahve iciyorlar
Kahvenin bir mantığı var insani calismaya karsi uyandırıyor kendine getiriyor
Çayın ne fonksiyonu var biri açıklasın bana yav
Çaydan filtre kahveye sert bir geçiş yaptım. Saf filtre içiyorum.
-
Çayda az da olsa nikotin bulunur. Keyif veren bir maddedir.
Çay bağımlıları var , içmese o gün baş ağrısından duramaz. Bende severim çay taze demlenmiş ise 2-3 Su bardağı içerim.
Mesele çok şekerli içmemekte. Mesela ben 200ml bardağa 1 küp şeker atıyorum. Küçük çay bardağı için ise çay kaşığını sadece şekere sokup çıkarıyorum kaşığa yapışmış olan şeker işimi görüyor. şekeri komple bırakmak istiyorum ama vücut az da olsa istiyor.
çay yerine sigarayı koy, aynı şey
-
Ben de sevmem çayı knk.
Kahve de pek içmem, sodacıyım ben.
-
Çay en overrated içeceklerden biridir
-
Çayı sade içmeyi sevmem.
Şekersiz ve demli çayı gün kurusu ile tüketmeyi severim.
-
Hazır da çay buldum onu içtim..
İçmezsem başım çatlar. Gün içinde dışarıda koşturduğum zamanlarda bile bir kahveye girer bir iki bardak içerim. Sigara içmem. Çayı da şekersiz içerim. Şekerle tadı kaçıyor bence.
-
Siyah çay ben de sevmiyorum ama bir sürü çay çeşidi var. Çay da sakinleştirici dinlendirici oluyor genelde. Kafein içeren çaylar da mevcut ayrıca. Çay seven kahve sevmeyen biri de kahve ne zift gibi bir şey falan der, zaten kahvecilerin çoğu da içine süt şeker krema sos falan koyduruyor sonra kahve içiyorum diyor. Çaya bunları koysan çay da güzelleşiyor
-
Ben bile alıştım çaya ama çay benim için bahane sadece. Bi soluklanmaya, muhabbete, ikramlara. Yoksa tek başıma kalsam hayatta aklıma gelmez bi çay yapayım da içeyim diye. Ama bence çayın asıl özelliği baymaması. Kahve ya da bitki çayı en fazla ne kadar içebilirsin ki ama doldur çayı gitsin. -
Ne çay ne kahve. Elimde bardak gören olmadı bu zamana kadar. Senin gibi insanlarda var işte gördüğün gibi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş sen içmiyorsan bize ne ? Biz çaysız yapamayız mesela benim çay içmediğim gün yoktur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/cayi-biraktim-asosyallikten-kurtulmak-icin-pc-yi-kapat-diyolar-ee-sonra--62751832
bu arkadaş konuyu beğenmedi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kardeş sen içmiyorsan bize ne ? Biz çaysız yapamayız mesela benim çay içmediğim gün yoktur
|
Son yıllarda açılan en haklı konu.
|
Hocam ben hep değil de sabah falan içiyorum bide çaya püsküğüt bandırıyorum çok güzel oluyor |
Ne içsin kolamı
|
İnsanlarda genel olarak su içme kültürü olmadığı için. Zannediyorlar ki çay içmediği için başı ağrıyor. Aslında su içmediği için ağrıyor başı. |
Kafein açısından 2 bardak çay 1 bardak kahveye eşittir. Çay topluca içilir, kahve bireyseldir. Çay fp dir kahve değildir. Hollanda da öğle arasında öğrencilere meyve suyu yerine çay verilir çünkü dikkati arttırır. Çay tr de yetişir kahve ithal gelir. |
Banada kahve saçma geliyo sabah sabah. Kahvaltı yaparken içenler var. Iyy midem bulandı kahveyle kahvaltımı olurr |
İçmezsem başım çatlar. Gün içinde dışarıda koşturduğum zamanlarda bile bir kahveye girer bir iki bardak içerim. Sigara içmem. Çayı da şekersiz içerim. Şekerle tadı kaçıyor bence. |
Kahve bize daha yabancı. Filtre kahve tadı felan alamıyorum. Makinesini bile aldım. Ama yok. Nescafe zaten kimyasal bomba. Kola vs gazlı içecekler zaten kötü
Abd film özentileri gibi kahve içmiyoruz. Akşam pub bar yerine bizde kahvehane kültürü var. Kısaca entel görünmek böyle bir şey değil. Çay ucuz bir kere keyif veriyor yorgunluğa iyi geliyor. Sabah kalvaltıda yediklerini yumuşatıyor. Akşam kek kurabiye vs yanında süper gidiyor. Gündüz sigara yanında iyi oluyor. Muabbetin yanında tv izlerken misafir ağırlarken vs. Hem öyle bir fincan değil bardak bardak içiyoruz. Sağlığa da büyük bir zararı yok. |
Benzer içerikler
- yeşil sabun saça faydaları
- bozuk hindistan cevizi yersek ne olur
- 1 litre su kaç kg
- tetikçi nasıl bulunur
- hiç arkadaşım yok nasıl arkadaş edinebilirim
- exxen filmleri
- para sayma makinesi bim
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X