knk kahveyi sürekli tüketirsen kafein duyarlılığı oluşur vücudunda, ben haftada 2 kez 400 gram alıyorum antrenmandan önce |
ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (2. sayfa)
-
-
harareti aliyor -
İnsanlarda genel olarak su içme kültürü olmadığı için. Zannediyorlar ki çay içmediği için başı ağrıyor. Aslında su içmediği için ağrıyor başı.
-
Gunde 1 litre icerim en az isim geregi -
Çayı sek içemeyen pisküvitle olmadı simitle içsin. :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01
Gunde 1 litre icerim en az isim geregiÇay tadımcısı mısın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada kahve saçma geliyo sabah sabah. Kahvaltı yaparken içenler var. Iyy midem bulandı kahveyle kahvaltımı olurr
Guvenligiz kamuda gunluk.1.litre iceriz -
Heaaa memurlarin meshurdur zaten çay molaları öyleki molalarin arasinda is yapar bazisi sadece :Dquote:
Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01
Guvenligiz kamuda gunluk.1.litre iceriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sosyalleşmek için
Türk çayı zaten kötü, bi Pakistan bi Sri Lanka değil. Kahve ne güzel, hem tadı hoş, hem kafayı açıyor. Çay hiç sevmiyorum son zamanlarda. Bir tek yazın meyveyle soğuk gidiyor biraz. Yalnız dikkat et çay sevmiyorsun diye vatan haini bile diyebilirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Şubat 2021; 1:23:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zevk veriyor. Günde 10 kupa içerim.
quote:
Orijinalden alıntı: crux07
Zevk veriyor. Günde 10 kupa içerim.Nasıl bi zevkmiş o yaw ben niye almıyorum hiç
İyi söylediniz hocam, gideyim de bir çay koyayım
-
Ucuz çünkü. Yoksa hayatımda içtiğim en nötr içeceklerden. Kahvaltıda annem koyuyor ayıp olmasın diye içiyorum bazen. Yarın bir gün kendi evime çıktığımda hiç zannetmiyorum alacağımı. Misafir gelince koymak için belki alırım o kadar.
Bir de şekeri bırakınca daha da kötü oldu. Şekersiz tadını beğenmiyorum. Şekerli içince de şekerli su içiyorum gibi hissediyorum.
-
Çayın tadı mı yok? İyice saçmalamışsın Hamza.
efsane konuyu hatırlattığın için sağol hocam
-
Kafein açısından 2 bardak çay 1 bardak kahveye eşittir.
Çay topluca içilir, kahve bireyseldir.
Çay fp dir kahve değildir.
Hollanda da öğle arasında öğrencilere meyve suyu yerine çay verilir çünkü dikkati arttırır.
Çay tr de yetişir kahve ithal gelir.
Günde 2 defa ikişer çorba kaşığı çaykur rize turist çayı demlerim. Tek başıma içerim. İçtikçe tadı gelir. Kahve mahve boş iş. Çay varsa çay içilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer akif -- 7 Şubat 2021; 4:48:15 > -
Yanmış ot suyu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X