Şimdi Ara

ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
18.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fakir icecegidir işte.

Bahanedir sohbete sosyalleşmeye.

Ben kahveciyim ama fazlası çarpıyor yani çay da o yok iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verin ordan bi karamel makiyato hamzo kardesimize

• bende de çay kahve kültürü yok, sevmem pek ama kola ver, kahvaltının yanında bile içerim

• Güzel yapılırsa günde 1 bardak içerim

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Cvvbnvxd
  • Gorende expresso, turk kahvesi falan iciyo sanacak. Filitre kahve hafif bi kahvedir zaten.

• Çay yemekten sonra icildiginde yemegin agirligini alir, ozellikle de hayvansal bisi ve hayvansal yagli bisi yediyseniz. Bununla beraber dunyada serbetli tatlinin yaninda icilecek yegane icecek çaydir. Keza kahvaltinin (turk kahvaltisi) yaninda kahve gitmez. Kahvaltinin yaninda daha cok taze sıkılmış meyve suyu iyi gider ama o yoksa ikinci tercih cay olmalidir. Keza yine reçel, bal, tahin-pekmez gibi kahvaltilik urunler en iyi çayla gider.

Aksam cay içme olayi ise yemekten sonra agirligi almasi adina 1-2 bardak icilebilir. Ama bos bos cay icmek 5-6 tane aksamlari anlamsizdir. Bu matematik ile bir Türk ortalama gunde rahat 7-8 cay bardagi cay icebilir, ve dogrudur, absurd degildir.

• Hoşumuza gidiyor içiyoruz işte. Bir sebep mi olması lazım? Boş boş edebiyat yapmışlar birde

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Hoşumuza gidiyor içiyoruz işte. Bir sebep mi olması lazım? Boş boş edebiyat yapmışlar birde
    Ben de nesi hoşunuza gidiyor diyorum

Biraz yaptıklarınızı sorgulayın arkadaş her gün yanmis ot suyu iciriyorlar üstteki arkadasin tabiriyle size hiç mi merak etmiyorsunuz neden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Tadı. Neyi sorgulayayım arkadaş. Çayı sevmezsin normaldir de, içene niye sanki esrar içiyor muamelesi yapıyorsun. Kahveyi soğuk mu içiyorsunuz, ona da yanık toz diyeyim ben de o zaman. Ispanak yemeğine de yanık ot diyelim o zaman. ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM 

• Çay ülkenin milli içeceği.

• Karadenizli vatandaş ac kalmasın diye çünkü geçiminin neredeyse tamamını çaydan temin ediyor olaya böyle bakarsan cevabında kolay olur mesela.ben kahve içmem çay içmek ilk tercihim olur

• fakiğr içiceği...Kahve 1 kg 70-80tl çayın ise 20tl.... farka bak...bizim gibi her ağzına götürdüğü yiyicekten %500 vergi + ötv alan bir devlette normal bir şey.Çay fakirliğin başlıca göstergesidir.😆✔✔✔✔✔✔✔✔✔

• Kahvaltı ve kuruyemişle birlikte güzel gidiyor.Bide çayın tadı nasıl yok ya şekersiz icin basbaya tadı var.Ha ben tek başına içmeyi sevmiyorum.O memurların çay molalarıni ben de anlam veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaziErBaşı

fakiğr içiceği...Kahve 1 kg 70-80tl çayın ise 20tl.... farka bak...bizim gibi her ağzına götürdüğü yiyicekten %500 vergi + ötv alan bir devlette normal bir şey.Çay fakirliğin başlıca göstergesidir.😆✔✔✔✔✔✔✔✔✔

1 Kilo çay olmuş 90-100 TL nesi fakir içeceği bunun. 20 TL dediğin çayı bilmiyorum bizim içtiklerimiz kaçak çay diye tabir ediliyordu eskiden. Maalesef vergiler konusunda haklısınız. En ucuz gıda ürünlerine bile erişimimiz gittikçe zorlaşıyor.

Bir arkadaş yazmış su içmediğiniz için başınız ağrıyor diye . Belki doğrudur olabilir. Kahve içemiyorum ben. Starbucks da filan da denedim değişik türleri hiç hoşuma gitmiyor.

Vallahi bu çay güzel ya . Siz niye taktınız şimdi buna. Zaten yakında bunu da doya doya içemeyiz bu fiyatlarla.

• Sadece kahvaltıdan sonra ya da arkadaşlarla falan oturursam çay ile işim var yoksa kahve çok daha iyi geliyor. Hem çok farklı aromalar tada biliyorsun hem de vücudu uyarıyor kahve az da olsa.

• yanılıyorsun 1 bardak çayda 50 mg kafein vardır yani uyandırma fonksiyonu var. ayrıca içerdiği maddeler kalp için çok faydalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Entel Maganda -- 7 Şubat 2021; 12:30:4 >
  • ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM

Hadi afiyet olsun ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM 

• Atıştırmalıkların yanında içecek lazım oluyor. Kahve 1 fincan içsem tüm gece uyku tutmuyor o yüzden içmiyorum.

• İçtiğin çay gerçek çay mı ona bakın özellikle şekersiz içiniz çok keyiflidir hele yemekten sonrası içmek kadar keyifli bir şey yoktur ben ilk basta öyleydim sevmezdim bir basladın mı üstüne tanımam kahveyıde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.