Sen belli ki okuyabiliyosun. Ama ulkenin %90'ni gibi okudugunu anlama noktasinda sorunlarin var. Yapacak bisi yok egitim sistemi boyle maalesef. Genetik olarak da parlak degilsin ki okudugunu anlayamiyosun. Bi dikkatlice yukari scroll yap ve ilk attigim mesaj kime cevaben ve ben ne yazmışım oku ve anlamaya çalış (boyle bisi mumkunse tabi). Sana kizmiyorum, belli kapasiten bu kadar. Belli ki formasyonun geregi okudugunu anlayamiyosun... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (15. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kassaparrow
3 yıldır şekersiz içiyorum. Olmuyor bro şekerli daha iyidi. Ama hala içiyorum bir şekilde.Valla hocam yok 1 ayda alışırsın yok 21 gün de insan alışıyor hikye 2 5 ay inat edip şekersiz içtim. Sanki çay değil kaynamış su içiyodum ulan dedim yeter öleceksek bundan ölelim alkol yok sigara yok ne olacaksa olsun dedim şekerli çaya döndüm. Yaşasın şekerli çay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rize'den evli birisi olarak caykur satış sitesinden ORGANİK HEMŞİN çayını şiddetle öneririm kg fiyatı yüksek gelebilir ama normalde kattığınız miktarın yarısı kadar çay ile aynı dem oranını yakalamış oluyorsunuz 1kg cay ile demlediğiniz miktar hemen hemem aynıya geliyor. Yalnız tek vadi de vadi boyu çay posası hariç hiç bir gübre kullanılmadığı vadide yetişiyor Türk çayının en iyisi çoğu ihraç ediliyor zaten. Ha bu işin keyf kısmı bu çay hariç Caykur filiz 1.sınıf çay para performans ürünü :) -
Al bendende o kada rhocam :) -
çayın nasıl bir mucize olduğunu anlayamamışsın sen...
hani süper kahraman filimlerindeki her şeye dönüşen aletler gibi mucize bir sıvı.
soğuk havada içini ısıtıyor...
sıcak havada hararetini alıyor...
yorgunsan yorgunluğunu alıyor...
kendinde değilsen kendine getiriyor...
sabah içersen uykuluysan uykunu açıyor...
gece içersen kasları gevşetip uykunu getiriyor...
yani hafızalı bir sıvı zıt 2 şeyi aynı anda yapıyor...
zemzeme bile bu kadar mana yükleyemedi bu millet...
ama çay bizim red linenımız...
dil uzatanın dilini kökünden koparırlar demedi deme...
ha birde zorla verildiginde benim gibi bari tatlansın bir halta benzesin diye 6 tane kesme şeker filan atarsan, linçe hazır ol...
sen şekersiz içsen çayın tadını alırsın,
şeker cayın etkisini azalyor....
vs. vs.
ki kaldıki bizim içeceğimiz bile değildir.
türkün içecegi KIMIZ'dır arkadaş.
çay çin ve ingiliz içeceğidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çayı şekerli içiyorsan tadını alamıyorsundur. Şekersiz içiyorsanda ya demlemeyi yada içmeyi bilmiyorsundur .
-
İllede çay -
harareti alıyor 😂😂😂 -
Şekersiz ve demli içerim, günde 10 bardak civarı üzerine içecek tanımam, kahve vs boş kahveyi sürekli tüketemezsin günde birkaç defa ancak içebilirsin fazlası çarpıntı ve tansiyonun gereksiz yükselmesine sebep oluyor
Tipik akp gibisin. Kendi kusurunu karşı tarafa yığma.
Sanaolayı anlatayım en safına anlatır gibi belki anlarsın pek ümidim olmasada.
Elemanın biri "çaydan filtre kahveye sert bir giriş yaptım. Saf fltre kahve" diye şekersiz filtre kahve içtiğini söylemiş. Evet filtre kahve çaydan daha sert ve aromalı bir içecek bu genel olarak böyle.
Sende altına görende ekspresso veya türk kahvesi içtin sanar altı üstü filtre kahve içmişsin diye cevap atmışsın. Bende diyorum ki ekspresso zaten filtre kahveden yapılıyor görende ekspresso başka birşeyden yapılır dedim. Olay bundan ibaret.
Yani adama laf sokayım derken filtre kahvenin bir yapılış şekli olan ekspresso yu başka bir şeyden yapılıyormuş gibi anlatman komik ve sil yazını dedim. Sen laf kalabalığı ile hala üstünü örtmeye çalışıyon. Evet filtre kahve çekirdekten öğütülerek yapılır. Ekspresso, americano, latte gibi yapılış çeşitleri vardır. Doppio da double ekspresso demektir. Yani 2kat yoğunlukta.
Yani sen adama şuna benzer birşey demiş oldun. Adam türk kahvesi konusunda bende içiyorum hemide şekerli yazmış olsun. Sende lan görende türk kahvesi içiyon sanar yazdığını düşün.
Biraz uzun oldu ama anlaman için nöronların yavaşlamış belliki epey yaşlısın sanırım
Edit foto da kanıtım. Al bak kime cevap atmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 9 Şubat 2021; 10:42:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaş çayı çay zannetmiş 😂
Ben çay içip içmeme konusundan ziyade Türkiye’de çayın toz olmasından şikayetçiyim. Piyasada satılan birçok çay en kötü çay. Genellikle çayı kahvaltıda içerim. İçtiğim çay en az 2-3 çay karışımı olur. Yaprak çay şeklinde pekoe veya opa (champion, beta gibi yurtdışından gelme yaprak çay) tip çay, Seylan çay ve herhangi bir demlik poşet çay karışımı şeklinde demliyorum ve şekersiz. Diğer türlü tek çay ve sade Türk tipi toz çaydan tat almıyorum. -
halbuki bazen antidepresan bazen multivitamin bazende antifiriz görevi görür 😁 -
Ben kahve taraftarıyım. Çay early grey olursa içerim amam aramam, espresso ile filtre kahve aynı şey değildir bu arada... Espresso, yüksek basınçlı suyun kahveden kısa süre geçirilmesiyle elde edilen, Türk kahvesinin telvesizi gibi birşey... Espressonun filtre kahveye benzer formu, belli oranda sıcak su eklenmesi ile elde edilen Americanodur. II.Dünya savaşı'nda İtalya'da filtre kahve isteyen Amerikan askerlerine filtre kahveye benzer birşeyler verebilmek için espressoya sıcak su katarak elde etmişler ondan adına Americano denmiştir.
-
bende anlamadım. Olursa içerim olmassa aramam valla. Kahvenin bağımlısıyım ama günde 1 2 defa nescafe gold veya filtre kahve yaparım kendime.
-
aga sen iyi çayı bulamamışsın ondan bok atıyorsun çaya.
-
Mesele ne içtiğin değil kardeşim kiminle ictigin.. -
fakiri mi kaldı kilosu 70 lira
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 9 Şubat 2021; 12:56:47 > -
Çok saçma konu olmuş. Basit zevkler tartışma konusu yapılıyor. Hele trde en çok tüketin çay. Günde enaz 10 bardak içerim.
Ceylon çay içerim başka çay içemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KURTum -- 9 Şubat 2021; 13:23:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X