milletin kafasına bedavadan atıyorlar. bedava bulmuşlar, içmesinler mi? |
ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (16. sayfa)
-
-
Çayi çok içen biriydim geçen hqftaya kadar mide ve sindirim sıkıntısından dolayı bıraktım şuan rahatım.cay içilir ama fazlası sıkıntı.sonucta her çay ictiğinde sekeride vücuda sokmuş oliyorsun.ayrica çay vücudu susuz bırakır.cabuk tuvalete gönderir ve vücuttaki suyu attırır dışarı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin aldigin nefes bosa . -
sonra ülkenin yarısı sapsarı dişlerle sırıtıyor :)
-
başlığa demir mataramda çayımı yudumlarken denk gelmeme ne demeli...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel güldüm valla yerinde sayılabilecek bir tespit
Çay tek başına sarmaz ama yanında tatlıya en iyi giden içecektir. Sabah kahvaltıda üzerine yoktur.
Bence de hikaye 3 yıldır şekersiz içiyorum. Hala zevkli değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: kassaparrow
Bence de hikaye 3 yıldır şekersiz içiyorum. Hala zevkli değil.2 ay içinde alışmanız lazımdı
Hocam alışma alıştım tabi de. Çaydan tat alamıyorum yine de. -
Konuyu acan hemsehrime gereksiz yüklenilmis. Kimseye hakaret etmemis sonucta. Sadece ne anliyorsunuz bundan demis. Birisi gelmis yok Z kusagidir kesin, 25 yas altidir bilmem ne gibi gerceklikten uzak, kisisel laf sokmaya calismalar gibi bos anlamsiz laflar...
38 yasindayim ben de cay sevmem ve tadsiz tuzsuz saman gibi gelir bana. Suc mu ?
Sadece arada kayinvalideye falan gittigimde Iran cayi oluyor bu kacak cay dedikleri onu arada icerim ama öyle bardak bardak degil. O da cünkü böyle aromali hos bir tadi var diye. Türk kahvesi ya da Nescafe dahi icerken seker atmam aslinda hep sekersiz icerim ama yine de cayin tadini sevmiyorum.
-
Okuduğunu anlayamadığın gibi yazmayı da bilmiyorsun. Daha de/da nasıl kullanılır bilmiyen adamı kimse burada ciddiye almaz. İlaveten, kendini açıklama ihtiyacı içine girerek ne kadar özgüven yoksunu olduğunu da göstermiş oldun. Argümanı kazanamayip kendini rezil edince karşı tarafi AKP'li de ilan etmişsin. Kısaca bir zavallının yapacağı bütün hareketleri yerine getirmissin. Sana sadece üzülürüm, daha fazla bir tepki vermem. Blok! Selametle...
Çaydanlık metali aromalısı bağımlılık yapıyor
Besttr seni bloklarken yazını gördüm malesef bendende blok. Cahil hala bir kere açıp yazdığının ne olduğunu okumaya cesaret edememişsin.
Ayrıca cahilliğin heryerinden akıyor. Mesajımda ki "da" yı ayrı yazmışım çünkü dahi anlamı taşıyor.
Lan ne salak adamlarla aynı forumu güzelleştirmeye çalışıyoz hayret ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty86 -- 9 Şubat 2021; 15:22:33 >
Kahveyi de çayı da çok severim. Herkes demleme çay edebiyatı yapar, ama ben sallama çayı bile severim. İçimi güzel oluyor. Açıkçası bu konuyu da anlamadım. İsteyen istediğini içsin arkadaş. Ne güzel iki içecek işte.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mind of a madmanÇay günde 10-15 bardak içilebilir. Günün büyük çoğunluğunu bilgisayar başında geçirenler için en ideal içecek. Kola içsen miden delinecek, kahve içsen zehirlenirsin, baş ağrısı yapar. Çay hem hafif, hem ucuz, hem yapması basit bir demlik yap 2-3 saat içebilirsin. Varsa başka alternatifin söyle.
SU
-
Alkol içene, ne tat alıyorsun içme dersen tonla laf yersin, adamlar çay içilir mi diye kızıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: kassaparrow
Bence de hikaye 3 yıldır şekersiz içiyorum. Hala zevkli değil.Asla alışamadım beni assalar içemem şekersiz çayı 2 ay dan fazla denedim yok olmuyor. Şekerli çay başka abi şekersiz çay resmen bildiğin kaynamış su.
quote:
Orijinalden alıntı: Mhmmd.239
Al bendende o kada rhocam :)Aynen hocam öleceksek te şekerli çaydan ölelim ne yapalım çay en sevdiğim şey ama inan şekersiz olsun 1 bardak içmem.
Şekersiz çay içen biri olarak katılıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X