Kaldi ki adam kendisi filitre kahve iciom demis. Niyet okuduk sanki. Dünkü bebeler bize ahkan kesiyolar. Bu ulkede filitre kahvenin f si bilinmezdi, ne filitresi, ne makinesi ne kahvesi satilirdi. Avrupadan filitreyle makineyi alip cekirdekten ogutup filitre kahve icerdik. Bos yapmayin surada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (14. sayfa)
-
-
Şlsıfnvşksfsfvblkjsvflkjsflıvhbsflvıjbsfvlıjbquote:
Orijinalden alıntı: yusufarifAzinla icmeyi dene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir konuya bile cevap verdiğimiz için bütün forumu tebrik ederim. İnsanların ne giydiği,ne yediği,ne içtiği falan hep kendisiyle ilgili ve bir başkasının delirmesiyle hiç alakası olmayan saçma sapan bir muhabbet silsilesidir. Yorumum da sanane!
-
https://www.youtube.com/watch?v=3AuKahBt6e4&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genelde bitki çayı içerim
-
İçtiği çay, yediği yemek, işi ve aldığı maaş, oynadığı oyunun dil yaması... Bu tarz insanların başka önemli meseleleri yok herhalde. İnsanların hayatlarına müdahale etmeyi, ahkam kesmeyi, tepeden bakmayı ve hakaret etmeyi elitlik sanıyorlar ama daha da küçüldüklerini görmüyorlar. Sonra da özgürlükçü ve çağdaş kesilirler. Ne çağdaşlık ama?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 9 Şubat 2021; 1:8:16 >
çayı tartışmaya açmak son günlerde gördüğüm en büyük işsizlik oldu. cevap vererek biz de ortak oluyoruz işsizliğe bir de :D
-
Sana katılıyorum şu dünyadaki en gereksiz içecek çay. -
Gerçek çay sevenler şekersiz içenler dir . -
Çayın tadı yok çok objektif hocam yalnız. Bence gayet güzel. Şekersiz içmek lazım bi de tadını bozuyor şeker be
-
Bizim kara çay bir halta benzemiyor sri lanka seylan hint ingiliz çayları bizimkine bin basar.
-
sanamı soracağız ne içeceğimizi ? beğenmiyorsan içme popüler olacağım diye salak saçma başlıklar açıyorsunuz. Ben neden s.çıyorsun diye soruyor muyum sana ?
-
Doğubeyazıttan kaçak çay geliyordu bize ne içerdik bağımlılık yapıyordu bu aralar içmiyorum fazla ;))
3 sene önce şekeri bıraktım. Her gün hem kahvaltıda hem akşam çay içerim. Akşamları içmemin sebebi ailem tiryakisi olduğu için içerim bende. Fakat çaydan hala daha zevk alamıyorum. Olmuyor. Şekerli içtiğim zamanlar daha güzeldi. Şimdi öylesine içiyorum. Olmasa da olur benim için. -
3 yıldır şekersiz içiyorum. Olmuyor bro şekerli daha iyidi. Ama hala içiyorum bir şekilde. -
armut dipine düsermiş.
-
reis bir kürde çay içer misin diye sorulmaz getir semaveri kardeşim içelim
-
Ayrı ayrı cevaplamak istemezdim ama sen ayrı yazmışsın.
Sen gerçekten ya yazdığını bilmiyon ya da safsın. Adama görende ekspresso içiyon sanacak altı üstü filtre kahve içmişsin diyon. Americano desen neyse. zaten hepsi filtre kahveden yapılıyor. Çekirdek alıp öğütmüşsün de neyi neden yaptığını bilmiyordun sanırım. Neyse yazdıklarını okursan beni anlarsın
Sen kiminle lanli lunlu konusuyosun hayirdir? Klavye delikanlisi. Bi tane dopio ogrenmis bana aetislik yapiyo burada. Rahat ol biliyorum. Hatta kelime anlamiyla biliyorum senin gibi ezbere takilanlardan da degiliz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X