Şimdi Ara

ABİ İNSANLAR NİYE ÇAY İÇİYOR YA DELİRECEM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
2
Favori
18.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
160 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende aynısını sigara için düşünüyorum ama farkı var tabi. Sosyalleşmek için içmeye başlıyor çoğu kişi, sonrasındaysa bağımlılık oluyor.
  • Delirmeni niye gerektiryor Hamza kardeş anlayamadık valla. Çaysız bir gün düşünemiyorum ben. Asıl deli olunması gereken konu sigara alkol içenlerin niye içtikleri. Sadece kendilerine değil cümle aleme zarar veriyorlar. Kendilerine zararı olsa sadece bir şey demeyeceğiz de zararlarını herkese bulaştırıyorlar. Çaydan önce bu konuya el atılmalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS Erol Zafer -- 7 Şubat 2021; 22:15:25 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

eğer içtiğin çözünür - granür kahve ise, tamamen en kötü kahve çekirdeklerindendir ve tad için aroma katarlar.

Düzgün demlenen bir çay bu kahveden çok daha sağlıklı.

Kahveye gelince,:

Türk Kahvesinin yeri her zaman başkadır, günde 2 fincan mutlak.

Filtre kahve, en kolayı French press yöntemi ile yapılan kahve... yada istersen bir makine lazım.

Günlük 3-5 fincan kahvem eksik olmaz.

çaya gelince, bu daha çok dost ortamında keyifle içilir gerçekten.

• Çay yorgunluğu alır. Çay bir moladır. Çay kendini ödüllendirmektir. İnce belli cam bardakta şekersiz bi çaya hayır diyemem. Günde en az 10-20 bardak içerim.
  • Kabus00 kullanıcısına yanıt

Sen de çok klug birisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masadaki çayımı unutmuşum soğuyordu konuyu gördüm hüpürdetiyorum şimdi allah razı olsun

• Eskiden sevmezdim ama sonradan alışınca ben de bir çay aşığı oldum. Hem de bütün bitki çaylarını severek içiyorum. Tavsiye edilir.

• Daha ucuz

• Çaylanan adamı hatırlayan fazla kişi kalmadı herhalde, en beğenilen yorumlarda görmeyi beklemiştim :)

• Bana da anlamsız, sosyal bir bağımlılık gibi geliyor. Zevk meselesi tabii ama çok daha eğlenceli bağımlılıklar (örneğin bilgisayar oyunları) var, gidip çaya mı bağımlı olacağım?  Zırt pırt çişini getirir, dişlerini karartır vesaire. Tadı desen bir şeye benzemiyor açık ve şekerli olmadıkça   

Hayır bir de onur, gurur meselesi yapmışlar. İş yerinde bir misafir geldi. Müdür çay ikram etmek istedi, içmem sağolun dedim. Israr etti, yok sağolun dedim. Misafir var, içmen lazım diye azarladı  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumuş -- 7 Şubat 2021; 23:6:57 >

• Üfler bisküvisini batırıcan çaya mmmm

• Bir yerde görmüştüm. F.gülen çay hiç ihanet etmedi hep kalpleri ılıklaştırdı felan demişti.

Ben reflü olduğum için nefret ediyorum tam tersi eşim çok seviyor. Yanlış anlamayın ama çayın en kalitesizini satıyorlar bize. Kaliteli iran çayı çayı içmitim bir ara gerçekten beni bile çaycı yapardı. Ama kilosu 150 tl civarı sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır çay içerim konuya senin gibi bakmadım üstad. Harbiden bir faydası yok. Kahve az içerim oda uykum açılsın diye kendime geleyim diye
  • Bugün de 8-10 bardak içtik çok şükür.

• boş gonuşma kak çay yap
  • Ben sero B kullanıcısına yanıt

En kaliteli çay İran çayı değildir.Siyah çay konusunda Hindistan ,Çin önde gelir.Bu ülkelerin çayları kalitelidir ithal çayda yüksek vergi olmasa kimse yerli çay içmez emin olun.Onun haricinde İran çayı dediğiniz çay Hindistan ya da Çin den ithal ettikleri çaydır bunun için güzel gelmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

En kaliteli çay İran çayı değildir.Siyah çay konusunda Hindistan ,Çin önde gelir.Bu ülkelerin çayları kalitelidir ithal çayda yüksek vergi olmasa kimse yerli çay içmez emin olun.Onun haricinde İran çayı dediğiniz çay Hindistan ya da Çin den ithal ettikleri çaydır bunun için güzel gelmiştir.

Var mı önereceğiniz hafif f/p çay önerisi bu memleketlerden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sağlıklısı su, bol bol su içerim.

• Çaydan güzeli var mı ya? Alamanların Mevlana çayı baya iyi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.