Şimdi Ara

Abilerim Yardım (geç ergenlik )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim size buyuk vir sorunumu paylaşıcam 16 yasindym 160boyundayim ergenliğe giremiyorum :( 10dk mastürbasyon yaptıktan sonra penisim kizariyor elliyemiyorum hic bosalmadim sadece bi defa mastürbasyon yapainca 30dk cok az zevk sivisi cikti napmaliyim utanıyorum killanma yok anneme soyliyemem doktora da gidemen nolur yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl ya ben 13 yasında girdim 15 yasındayım boy 175 girince bir anda atarsında ne zaman girersin bilmiom
  • lise 1 e kadar dert etme
  • Hüseyin lise 1.sinifim zaten bu arada Beşiktaşlı abilerim dedim

• umutcngngr kullanıcısına yanıt
    Doktora niçin gidemiyorsun?
  • Utanıyorum.zaten boy kisaligindan gitmistik 1ay önce endokrine 6 ay sonra bidaha gel dedi ergenliğe girmesen annem falan profesör e gidelim dedi bende maddi sıkıntı olmasin diye yok uzarim girerim felqn dedim amq nafile prof tek seans 170lira bi 10 seans gitsen

• Hiç utanmana çekinmene gerek yok. Bende senin gibiydim. Ki bu ırsi oluyor genellikle. Lise 2 zamanlarına yaşadım ergenliği diyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok tipsizim yardım beyler
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Hiç utanmana çekinmene gerek yok. Bende senin gibiydim. Ki bu ırsi oluyor genellikle. Lise 2 zamanlarına yaşadım ergenliği diyebilirim.

Ayıp olmzsa ergenlikten oncr boy kaçtı sonra kac oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcngngr

quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Hiç utanmana çekinmene gerek yok. Bende senin gibiydim. Ki bu ırsi oluyor genellikle. Lise 2 zamanlarına yaşadım ergenliği diyebilirim.

Ayıp olmzsa ergenlikten oncr boy kaçtı sonra kac oldu ?

Estağfurullah. Açıkcası boyum uzundu yani doğduğum andan itibaren diğerlerine göre uzundum hep. O yüzden ergenlikte çok sıçrama olmadı.
  • Bende ergenliğe lise1-2 arası girdim. Boyum girmeden biraz uzadı 1.65-67 arasıydı şuan 1.74-75 sakal bıyık yok daha tam büyüdüm bile diyemem herkes daha sen uzarsın diyo bakalım. Dert etme sıkıntı etme doktora git utanırsan ilerde daha çok utanırsın anlatabildim galiba.
  • Lise ikide girersin . çok arkadaşım geç girdi acele etme. Bedenini de sakin zorlama daha da geçilebilir. Unutma spermlerin üretiminin başlayıp dolması bir yılı alabilir ilk ergenlikte erkekler bu yüzden ortalamada bayanların gerisinde kalır. Boyun için bir şey diyemem aşırı uzaya da bilirsin uzamaya da ... Babana yakın olur ama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olur öle lise 2de girrersin ergenlige merk etme
  • Bnde lise 2 de girdim kıllanma ilk uc noktalarda baslıyor sonra aylar sonra yukarıya cıkırr merak etme zamanla gırersın her gun spor yap boy için ...

• ABİLER ACİL CEVAP BEKLİYORUM LÜTFEN....
    Ben 16 yaşındayım boyum 1.75 babam 1.75-76 annem 1.68 boyunda.Haftanın 3 günü yüzüp 3 günü basketbol oynuyorum.Dayı tarafım çok uzun en kısası 1.80 diyebilirim ve dayılarıma çekmiş olma ihtimalim yüksek nasıl yüksek derseniz şöyle, ben esmer tenli bi çocugum dayılarımdan 2 si esmer ve ailemizde tek esmer onlar.Babam ve annem açık tenli sizce uzayabilir miyim? Bu arada ergenliğe yeni yeni girdim sakal bıyık yok bacakta kıl az var göğüs karın falan yok yorumlarınızı bekliyorum abilerim teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.