Şimdi Ara

Abit AN8 SLI İÇİN ' SLI SWİTCH ' NEREDEN BULURUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığım gibi Abit An8 Sli için " SLI SWİTCH " nereden bulabilirim ? imzamdaki sistemle bi alakası yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 11 Mayıs 2006; 9:38:10 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 12 Mayıs 2006; 0:00:07 >
  • ben boarda takılan diye yazmıştım ama
    (Sli Swich) çift taraflı bir yanı normal tek kullanmak için bir tarafınıda sli kullanmak için ram gibi bişey

http://www.bigbeam.co.kr/newproduct/ni8sli/output/DSC_4030.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kirvana -- 11 Mayıs 2006; 1:19:09 >
  • sanırım bu anakart ın üzerinde olması gerekiyor yanlış mıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amarok3

sanırım bu anakart ın üzerinde olması gerekiyor yanlış mıyım?

evet doğrusun anakartın üzeride takılı geliyo. Konu şu Vatanbilgisayarda Bu anakarttan var indirimli bölümünde ama sadece anakart var hiçbir aparatı yok kutusu vesaire Sli switch te yok bu Switch i bulursam anakartı alıcam
  • bu durum da SLI anakartı olan ve SLI yapmayan birinden bu aparatı alabilrsin.ama anakartın aynı marka ve model olması gerekir sanırım
  • YANLIŞ OLABİLİR AMAM BİR PC DERGİSİNDE OKUMUŞTUM SLİ KÖPRÜSÜNÜ TAKMADANDA KULLANILABİLİYORMUŞ FAKAT PC SLİ OLARAK GÖRMÜYORMUŞ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sli anakartlar bildiğim kadarı ile Switch siz çalışmıyo çünki bu parça iki taraflı tek vga kullanıcaksanız bir yüzeyinde normal yazıyo çift vga kullanıcaksanız öbür yüzeyinde SLI yazıyo bunsuz çalışmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kirvana

Sli anakartlar bildiğim kadarı ile Switch siz çalışmıyo çünki bu parça iki taraflı tek vga kullanıcaksanız bir yüzeyinde normal yazıyo çift vga kullanıcaksanız öbür yüzeyinde SLI yazıyo bunsuz çalışmıyo

Çalışmazsa zaten vatan geri alıyor. Bence alıp bir dene olmazsa geri verirsin.
  • Bir şey daha söyliyeyim aldığın parça sorunlu ise bir gün içinde iade alıyorlar. Ama bazı ürünlerde daha sonradan sorun çıkıyor. Yada bir gün içinde tespit edemiyorsun. Örneğin ben iki ay önce 172 ytl'e Asus A8N SLI Premium anakart aldım. Bir hafta sonra ses kartının sorunlu olduğunu anlayabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strategos -- 11 Mayıs 2006; 15:25:31 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati2222 -- 12 Mayıs 2006; 0:00:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faati2222

quote:

Orjinalden alıntı: amarok3

sanırım bu anakart ın üzerinde olması gerekiyor yanlış mıyım?
    yanlışsın. çünkü bu sli bridge ekran kartını üstüne takılıyor. ayrı bir parça yani. takılınca resimdeki gibi oluyor.

Abit AN8 SLI İÇİN ' SLI SWİTCH ' NEREDEN BULURUM

quote:

vatan geri

biz sli bridge den değil sli switch ten bahsediyoruz

• benim hatam dikkatli okumamışım kusura bakmayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: strategos

Bir şey daha söyliyeyim aldığın parça sorunlu ise bir gün içinde iade alıyorlar. Ama bazı ürünlerde daha sonradan sorun çıkıyor. Yada bir gün içinde tespit edemiyorsun. Örneğin ben iki ay önce 172 ytl'e Asus A8N SLI Premium anakart aldım. Bir hafta sonra ses kartının sorunlu olduğunu anlayabildim.

Arkadaşlar yardımlarınız için sağolun birde ne yazdığımı okusanız ben parçayı bulursam alıcam dedim almadım daha
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.