Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Abra A7 V7.1.1 17.3" Anakart bozuk Satın Al 10 Ocak 2025 14:07 1 1 Abra A7 V7.1.1 17.3" Anakart bozuk www.monsternotebook.com.trAbra A7 V7.1.1 17.3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebookhttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v7-1-1/?srsltid=AfmBOoqfh5Ec8RydXMDVeWmOHHEB64zETFOHBnaBtWeGaB2pRMVwrAOBArkadaşlar bu laptopu 2022'de Zambak Bilişim'den almıştım, sonradan arızalandı. Geçen ay Monster servisine yolladım, anakart değişimi gerektiğini söylediler, 12 bin lira harcamaya ikna olamadım.Klavyesi ve bataryası dışında kasası, ekranı ve diğer parçaları sağlam. Komplesini veriyorum, Eskişehir'de elden alabilirsiniz.Piyasaya hakim değilim, fiyat verirseniz değerlendiririm. Hayırlı günlerSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Abra A7 V7.1.1 17.3" Anakart bozuk