Eski Iso 25x serverindan Ottomans Clani , Abyss 10x e baslamistir , bugun insallah clanimizi kurucaz suanlik 4-5 arkadas basladik bugun 25 kisiyi bulmayi hedefliyoruz bi aksilik cikmazsa , burdaki turk clanlari tanimak isteriz ve koordine sistemde cok seyler basarabilecegimizi umuyorum zamanla !!! Saygilar sevgiler ...
Suanlik Char larim : Firuze - Cabbar
+ Coin of Luck nasil elde edilir ? Cvp lariniz ve gorusleriniz icin simdiden Tesekkurler ...
10x i tavsiye etmiyorum . Donate ile tum itemler satiliyor. Parası olan o serverda herzaman full gezebilir. Olmayan ise ezilmeye mahkumdur. 7x i tavsiye ederim. Clan olarak baslicaksaniz guzel bi serverdir 7x. Takım oyunu bilmeyen veya ogrenmek istemeyecekler icin 7x serveri uygun degildir.
Valla ilk 7x te basliycaktik fakat arkadasin birinde server problemi cikti 7x e giremiyoru dedi bize soledigine gore , ve sunu soyliyim ki ole oteberi clan degiliz birimiz hepimiz ... icin L2 deyiz , bakalim zaman ne gostericek ?
kolay gelsin inşallah güzel olur sizin için server probleminizi atlatırsanız gercekten 7x i tavsiye ederim bende donationdan sıkılabilirsiniz emeginize yazık olur tercih sizin bizimki sadece tavsiye
BASARILAR
slm arkadaslar ben hep yuksek 45x server larda oynadim,Simdi ise 7x 10x flan gecmeyi dusunuyom bana yardim ederseniz,Bende sizinle olmak isterim. MSN adrasim aslan4759@hotmail beni araniza alirsaniz sevinirim