Şimdi Ara

ACİLLL , format hakkında. lütfen yardım edin LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben toshiba ya format atmak istedim. kurtarma cd sini kullanarak c ye format atmaya çalıştım , %21 e falan yaklaştıgında yer yok hatası verdi, galiba d sürücümde çok yer kalmamıştı ondan olabilirmi?? d sürücümde ki bilgileride kaybetmek istemiyorum, girip birkaç dosya silebilirim yer açmak için ama windows açılmıyor artık. neler yapabilirim arkadaşlar. kütfen yardımlarınızı bekliyorum. Allah razı olsun sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevarc -- 15 Ekim 2007; 2:39:53 >

• Hocam kurtarma CDsi ile format atmak bana pek uygun gelmiyor açıkçası,problemsiz sıkıntısız format atmak istiyorsanız tek yapmanız gereken bir windows xp pro cdsi bulmak,onunla boot edip kurulum sırasında harddisk partitionlarını listelediği kısmına geldiğinizde C kısmını sildirip tekrar FAT veya NTFS olarak [HIZLI] oluşturmasını sağlayıp kurulum yapmaktır.

Format atarken yer problemi etmemesi lazım çünkü formatta herhangi birşey kopyalanmıyor,tam tersi ne var ne yok siliniyor partitiondaki.Dolayısıyla disk boyutu pek de önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 15 Ekim 2007; 2:46:22 >
  • ya benim pc'de vista vardı. xp cd si bulup yapsam olurmu diorsunuz. ,
    peki windows çalışmadan d yi görmem mümkünmü ,dos tan falan. girip 1 gb lık dosya silsem ,sorunum çözlülecek ama olmuyor işte, image atmaya çalışıyor galiba d ye , yer olmayınca hata veerdi. windows ta açılmıyor artık.
    teşekkürler kardeşim yaa. olmadı yarın servise götüreyim..
  • Format olayını XP ile de yapabilirsiniz Win98 cdsi ile de hatta başlangıç disketi + format komutu ile bile yapabilirsiniz bu zor değil.Windows çalışmadan D'yi görmenin yolu da herhangi bir bootable diskten geçiyor.

WinXP CD'siyle de kurulum esnasında tamir seçeneğine gelip dos komutuna inebilirsiniz ordan dosya silebilirsiniz.

Bahsettiğiniz sorun Format atarken mi oluyor yoksa format attıktan sonra windows kurarken mi?
  • format atarken oluyor. peki xp cd si olmadan d yi görmem mümkün değilmi. çünkü evdde bulamadım cd falan ve acil yarına lazım pc bana da. evde kardeşimin cd lerinden windows xp SP2 var, sonra windows vista ultimate. bunlar işe yarar mı sizce. biraz kafanızı şişirdim kusura bakmayın .acemiyim .
    ve bootable disk tam olarak ne ve bildiğimiz disket ise, disket sürücüsü yok bende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevarc -- 15 Ekim 2007; 3:02:03 >
  • Windows XP SP2 CD'si aceba SP2 entegre edilmiş XP işletim sistemi CD'si mi yoksa sadece geliştirme paketi CD'si mi?

Belki Vista CD'si ile de boot edilerek D sürücüsü görülebilir ama Vista hakkında bilgim yok hocam maalesef.

Format atarken boş yer problemi yapmasını hala anlamış değilim.
    Böyle birşey yapması benim mantığıma ters düşüyor açıkçası.

Ayrıca,quick format mı atıyorsunuz normal format mı?
  • aslında format denmez herhalde. tekrar yükleme diyebiliriz. ürün kurtarma cd sini kullanıyorum. c de birkaç sorun vardı, ondan tekrar yükleyeyim dedim windows u.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bence format esnasında değil de yükleme esnasında yani kopyalamanın başladığı esnada yapıyor bu problemi.C sürücüsünün boyutu ne kadardı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.