Şimdi Ara

AC MI , COD MU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde cod:black ops var.Oyunu bitirdim onlineda pek güzel gelmedi(Bad company 2 den sonra).Neyse biz sorumuza dönerim.Herkes AC 3 e çok güzel diyor.Sizce cod ile takas ediyim mi ?Ve ya MAG veya MOH limetid edition mu alıyım ?Vereceğiniz cevaplar için şimdden teşekkürler .

• AC oyun senaryosu olarak çok hoşuma gidiyor ama daha oynamak nasip olmadı.Oyun piyasasından anlayan arkadaşlar birazdan konuya cevaplarını belirtir bende öğrenmiş olurum
  • AC
  • ac al senaryo müthiş ben bitirdim muhteşem olmuş hem online olarakta oldukça keyiflibende black ops ta var onuda oynuyorum oda bana keyif veriyor ama bence ac daha iyiama tabi biri fps diğeri başka bir tür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 23 Aralık 2010; 19:25:59 >
  • Black Ops tan vazgeçme bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 23 Aralık 2010; 19:25:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

ac al senaryo müthiş ben bitirdim muhteşem olmuş hem online olarakta oldukça keyifli

Senaryo konusununa değinerek arkadaşda mesajımı bir nevi desteklemiş.AC al bencede
  • Ac Brotherhood al. Multisini de övüyorlar baya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Plus'da kardeşlik var mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Xbox mu ps mi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedense black ops varken brotherhoodun multiplayeri beni pek sarmadı . Çünkü hep monoton hareketleri oluyor brotherhoodda sınırlarını aşamıyorsun yani ama black opsda o kadar imkan varki bunu videolardada görebiliyoruz deliklerden tomahawk geçirme camlardan pencerelerden atlama helikopter kullanma vs. Fakat single olarak sorarsanız tamam black opsun senaryosuda çok güzeldi ama assasin creed benim gönlümde 1. dir senaryo olarak ( 2'yi oynamadan alma brotherhood'u )
  • Cod artık bana pek zevk vermiyo(online) nedense , son çıkardıkları update ,bağlantı sorunlar , lag, hile ,oyundan kopma ............. bunlar böyle devam eder .AC 1,2 ye bitirmişimdir.Tamen bir şaheşer.AC 3 e doğru gidiyoruz sanırım fakat birde MOH çok mu kötü online,single ?
  • CoD düzelecek bağlantı olarak, sorunun oysa bekle. Genel olarak beğenmediysen bilemem. AC alma bence. Ben pek beğenmedim. Elindeki oyunlarına göre tavsiye etsek olmaz mı? Red Dead al.
  • sims 3
  • En iyisi Cod Modwarfare Multi
  • black ops multi.bugün prestije geçtim
  • ac mmutli tavsiyemdirilk online denemeleri olmasına rağmen çok güzel yapmışlar farklı ve hoş bi tarzı var
  • imzamı incele dün gece 20 kişiydik
  • Valla Brotherhood'u bitirdim. Öyle pek yan görev yapmayı seven biri değilim ama 10 saat oldu hala eğlenerek oynuyorum.
  • Arkadaşlar konu ubisoft oyunlarına kaymışken sorayım Prince of Persia Trilogy HD oynayan varmı acaba?Almayı düşünüyorum ama kararsızım.Prince of percia the forgotten sands ile ilk kez pop serisinden bir oyun oynadım ve bayıldım desem yeridir.
  • Red Dead Redemption senaryo güzelde multi sarmıyor çnkü multide adam yok nedense yazın oynadım 5-6 kişi var ama arkadşlarınla oynarsan zevklide yinede Black opstan sonra alınmaz

Ac al bnce
  • Ac brotherhood inan çokzevkli black opsa 1000 çeker yani hiç düşünme derim. Online olarakta mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherDay

Arkadaşlar konu ubisoft oyunlarına kaymışken sorayım Prince of Persia Trilogy HD oynayan varmı acaba?Almayı düşünüyorum ama kararsızım.Prince of percia the forgotten sands ile ilk kez pop serisinden bir oyun oynadım ve bayıldım desem yeridir.

O oyuna bayıldıysan Warrior Within'e ölürsün :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.