Şimdi Ara

acaba aranızda ÜROLOJİ doktoru olan varmı??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 21 yaşındayımve sağ böbreğimde sorun var normalden küçük ve yüzde 15i çalışıyormuş.2009unmayıs ayından beri bu sıkıntıyı çekiyorum.. doktorlara gidiyorum her defasında aynı tahlilleri yaptırıorlar bana ve hep aynı ilaçları yazıyorlar iyi oluyorum fakat 1ay geçio aşırı sancı, ateş, titreme ,kusama, idrarda enfeksiyon başlıyor.ilaç kullanıyorum geçiyor, tekrar aynı şikayetler başlıyor inanın bıktım, her defasında doktora gitmekten bıktım. acaba yokmu bunun devamlı bi tedavisi bi ilaç, bi iğne ?? sık sık idrara çıkıyorum sık sık enfeksiyon kapıyorum sık sık sancı çekiyorum çözüm istiyorum lütfen aranızda doktor varsa bana yardımcı olabilirmi acaba??? eğer varsa kullandığım ilaçları bulup isimlerinide söyleyeyim
    şimdiden tşkler.....

• Bahçelievler medikal park hastanesinde Doc. DR Deniz Ersev çok iyi doktordur... senin dediğin şey atrofik böbrek olmalı... USG çekildi mi? Ya da MR incelemesinden geçtin mi belki böbrekle alakalı değildir....

quote:

Orijinalden alıntı: musicanes

merhaba ben 21 yaşındayımve sağ böbreğimde sorun var normalden küçük ve yüzde 15i çalışıyormuş.2009unmayıs ayından beri bu sıkıntıyı çekiyorum.. doktorlara gidiyorum her defasında aynı tahlilleri yaptırıorlar bana ve hep aynı ilaçları yazıyorlar iyi oluyorum fakat 1ay geçio aşırı sancı, ateş, titreme ,kusama, idrarda enfeksiyon başlıyor.ilaç kullanıyorum geçiyor, tekrar aynı şikayetler başlıyor inanın bıktım, her defasında doktora gitmekten bıktım. acaba yokmu bunun devamlı bi tedavisi bi ilaç, bi iğne ?? sık sık idrara çıkıyorum sık sık enfeksiyon kapıyorum sık sık sancı çekiyorum çözüm istiyorum lütfen aranızda doktor varsa bana yardımcı olabilirmi acaba??? eğer varsa kullandığım ilaçları bulup isimlerinide söyleyeyim
    şimdiden tşkler.....

• mrb. ben ultrasona girdim, renkli böbrek filmide çekildi, normal filmde çektiler işte sonuç olarak yüzde 15inin çalışmadığını söyledi doktor, dediğim gibi aynı şikayetler var, siz doktormusunuz acaba buarada ben konyadayım öğrenciyim şuan derslerde başladı dediğiniz doktor sanırım istanbulda? ama yaza belki gidebilirim. numarasına hastaneden ulaşabiliriz heralde?
    teşekkürler..
  • tabiki ulaşabilirsin... bahçelievler medikal park hastanesini araştır biraz internette.. deniz ersev die araştır kendi web adresi de var... bu doktor iyidir... Renkli doppler usg raporunu bana özelden atar mısın?

o raporları ben yazıyorum da

quote:

Orijinalden alıntı: musicanes

mrb. ben ultrasona girdim, renkli böbrek filmide çekildi, normal filmde çektiler işte sonuç olarak yüzde 15inin çalışmadığını söyledi doktor, dediğim gibi aynı şikayetler var, siz doktormusunuz acaba buarada ben konyadayım öğrenciyim şuan derslerde başladı dediğiniz doktor sanırım istanbulda? ama yaza belki gidebilirim. numarasına hastaneden ulaşabiliriz heralde?
    teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.