evet arkadaşlar bi saçma sayılabilecek konu da ben açayım: oyunculara kızıyoruz ruhsuzlar,isteksizler diye.. tamam biz taraftarız,fanatiğiz.bu takımı karşılıksız seviyoruz (elimizi taşın altına sokuyoruz forma,kombine satın alma fln..). gelen tüm oyunculardan takımı bizim gibi sevmesini ve öyle oynamasını istiyoruz. ama adamlar profesyönel ,yani takımı sevdiği için değil para için gelmiş. yani hangimiz işimizi burda takımı savunduğumuz kadar istekli yapıyoruz (adamların da işi bu) : biraz empati yapayım dedim. sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: dhemir
evet arkadaşlar bi saçma sayılabilecek konu da ben açayım: oyunculara kızıyoruz ruhsuzlar,isteksizler diye.. tamam biz taraftarız,fanatiğiz.bu takımı karşılıksız seviyoruz (elimizi taşın altına sokuyoruz forma,kombine satın alma fln..). gelen tüm oyunculardan takımı bizim gibi sevmesini ve öyle oynamasını istiyoruz. ama adamlar profesyönel ,yani takımı sevdiği için değil para için gelmiş. yani hangimiz işimizi burda takımı savunduğumuz kadar istekli yapıyoruz (adamların da işi bu) : biraz empati yapayım dedim. sizce?
yıllık en az 2 milyon euro alıyorlarsa ölümüne mücadele edecekler. tekmeye kafa sokacaklar. terlerinin son damlasına kadar koşacaklar. bunları yapmıyorsa zaten taraftar barındırmaz oyuncuyu. mesleği buysa daha fazla asılmalı bu işe. yanlış yorumlamışsın. senin ekmek kapın futbol. sonuna kadar mücadele edeceksin. aylık 800 tl kazanmak için inşaatlarda 24 saat amelelik yapan adamın günahı ne. onların kaytarma şansı var mı ? geçiniz bunları..
raul_meireles
kullanıcısına yanıt
ben de çoğu zaman tarif ettiğin gibi düşünüyorum ancak geçen akşam aklıma geldi çok mu beklenti içine giriyoruz diye.. tamam aldığı parayı hakedecek ancak ölümüne oynamasını her oyuncudan beklememiz doğru mu? tartışılır bence.