Şimdi Ara

acaba saldırırmı _?_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar bi arkdaşım apartmana taşındığı için köpeğini götüremiyor bana getiricek köpek rotwiter 2-3 yaşlarında sahiplenmek istiyorum ama çekiniyorum acaba alışabilirmi yada bana saldırırmı sahibine sordum saldırmaz ısırmaz felan dedi ama emin olamıyorsunuz sonucunda o bir rot yada aldığımda ne yapmalıyımda alışır bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşkkür ederim iyi günler !

• hocam köpeğe ilkönce karşıdan konuş, onunla sohbet et, sıksık ismini söyle, yemeğini felan ver. Kafasını sev, sakın şiddet uygulama. 1 hafta içinde sana alışır tabi ki köpeğin karakterini aşırı derecede saldırgan yapmadılarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinekinci -- 23 Ekim 2009; 19:57:05 >
  • Köpeğin karakterine bağlı.Eğer insanlara çabuk ısınan bir köpekse sahibinden ayrılmadan önce birkaç hafta birlikte uzun uzun zaman geçirmen gerekiyor.Çünkü hayvan önceki sahibini arayacaktır.Eğer çok özlerse sana karşı agresif hareketlerde bulunabilir.
  • foruma cvp veremessem bilinki bi rot tarafından yendim :) yada hastahnedeyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakcengiz

foruma cvp veremessem bilinki bi rot tarafından yendim :) yada hastahnedeyim :D

bişey yapmaz ya "gopattırır"
  • saoll yaa iyi teselli ediyorsun
  • Isırırsa gel yanıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sorun olurmu acaba?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ha birde köpeğe fazla güvenme 1 ay boyunca. Öteki arkadaşın dediği gibi sahibi varken köpekle vakit geçir. Cavurun köpeğine güven olmaz
    Bizim oralarda bi laf vardır bildin mi. İtilen harara girilmez.
  • köpek 3 yaşında oldğu için hafızasına arkadaşının yüzü artık babası gibi kazınmıştır irtibat kurman çok güç olucaktır hayvanı ödül yoluyla kendine alıştırmaya bak ters hareketlerde bulunma hemen karşılık verebilir ne kadar da olsa seni tam sahibi olarak görebilir mi bilmiyorum
  • off yaaa msj lara bakılırsa bu köpeğe ne yapsam eninde sonunda ısırıcak :)
  • yok ya öyle değil sen bizim dediklerimizi bir dene ondan sonra cvp yaz. birde karakter meselesi bu. nasıl yetiştirirsen öyle, saldırgan yetiştirirsen saldırgan olur, uysal yetiştirirsen sosyal bir hayvan olur.

ısırırsada artık hastaneye gidersin
  • ben kendim için korkmuyorum aileeyi uzak tutucam :) ban saldırsada farketmez yaşım kadar köpek baktım çoğuda ısırdı :d bende onu ısısrım yapıcak bişi yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakcengiz

ben kendim için korkmuyorum aileeyi uzak tutucam :) ban saldırsada farketmez yaşım kadar köpek baktım çoğuda ısırdı :d bende onu ısısrım yapıcak bişi yok :D

korkulur hocam senden
  • Rott'larda iyi ısırıyor diye biliyorum senin kolu bi kaparsa kemiklerini un ufak eder valla , dikkatli ol artık
  • eğitimine göre köpek nasıl yetişirse öyle gider bizim yaldırda iri köpek ama kimseye saldırmaz tut olm desem bile saldırmaz ama gece bizim dükkana girmeyi tavsiye etmem
    Bu arada imzan kural dışı sanırım
  • bence bu köpeği sahiplenme

daha almadan o beni ısırırsa şunu yaparım bunu yaparım düşüncelerine girmişsin,köpeğin her hırlamasında korkucaksın sen korktukça o liderliği ele alıcak.

Rottweiler ırkı liderlik vasıfları taşıyan bi ırktır böyle hataları affetmez,bak saldırır demiyorum,ille saldırıcak diye bişey yok ama liderliği ele geçirirse o köpekle yaşamak çok zor olur.Bi kere istediklerini kesinlikle yapmaz,kafasına göre hareket eder,yemek yerken yanına yaklaştırmaz,yattığı yerden canı isterse kalkar,mesala senin yatağına yatar kaldıramazsın.

En güzeli arkadaşın başkasına versin,sende çok köpek istiyosan yavru al kendin eğit :)
  • msjlar için tşk ederim arkdaşlar yalnız bi arkdaş imza kuraldışı demi haberim yokki kuraldan imza nasıl değiştrilir onuda bilmiyorum :D
  • nasıl yetiştirildiğinden emin olmadan alacağım son ırklardan biri olurdu rottweiler. hele ki tecrüben yoksa, içinde ufacık bir korku varsa uzak dur derim... konu köpeğin sana alışıp alışmayacağı değil. elbette alışır ama kötü yetiştirilmiş bir rott emniyeti açık silaha benzer...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.