Şimdi Ara

Acaba sorun kartta mı ? [ATI 4870]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar COD4 oynarken karşılaştığım bir sorunu size anlatmak istiyorum.

1024'te full herşey açık 4aa ve af sonuna kadar açık, diğer ayarlar da extra olmasına karşı oyunda ilerlerken uzaktaki ağaçlar yeniden çiziliyormuş gibi yada olmayan bir ot yaklaştıkça ortaya çıkıyor.

ATI CATALYST 8.7 kullanıyorum ve ayarlarımda şöyle:

Smoothvision A.A : 4X
    Adaptive A.A (Super Sampling) : Quality
    Adaptive A.A (Multi Sampling) : Smooth seçeneğinden bir sonraki
    Anisotropic Filiter: 16X
    Catalyst A.I: Standart
    MipMap Detail Level: High Quality

Ayarlarım bunlar olmasına karşı ve kurcalamama karşı bu sorunu bir türlü gideremedim ve COD4'te AA'yı ve AF'yi kapatmama rağmen 91FPS alıyorum, açıkkende 91 FPS alıyorum, anlamadım gitti valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odin Wolf -- 1 Ağustos 2008; 11:33:35 >

• sorun kartta değildir.oyun ile alakalı bence.online oyundamı yapıyor single'damı yoksa hepsindemi
  • Hepsinde aynı.
  • bug o arkadaşım kart ile alakası yok sen onu nasıl fark ettin ne göz varmış sende

bug da olmayabilir bazı oyunlarda oluyor bu dürbünden bakınca ayrıntılar çoğalıyor yakınlaşmasında filan kaynaklanıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 1 Ağustos 2008; 11:50:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

bug o arkadaşım kart ile alakası yok sen onu nasıl fark ettin ne göz varmış sende

Sırf o küçük ot bile değil, kocaman ağacın yaprakları bile güzelleşiyor yaklaştıkça ama 2 adım geri gidince biraz daha kötü oluyor. Gözle kesinlikle farkedilebilecek birşey.
  • Aynı sorun bende de crysis te oluyor. Yürüdükçe ilerideki ağaçların, otların, cisimlerin çizildiğini farkedebiliyorum rahatlıkla. Ama ben bunu bir sorun olarak algılamadım. Ekran kartımın crysis için zayıf olduğunu düşünerek normal karşılamıştım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odin Wolf

quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

bug o arkadaşım kart ile alakası yok sen onu nasıl fark ettin ne göz varmış sende

Sırf o küçük ot bile değil, kocaman ağacın yaprakları bile güzelleşiyor yaklaştıkça ama 2 adım geri gidince biraz daha kötü oluyor. Gözle kesinlikle farkedilebilecek birşey.

tamam o zaman sorun yok oyundan kaynaklanıyor bug değil gayet normal

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Sizce Vram mi GPU mu Arızalı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevabların için teşekkür ederim PASHA ve Bulut_Taciri.

Acaba bu draw_distance ayarını nasıl yapabilirim COD4'te? Console'dan bakmama rağmen öyle bir seçenek bulamadım..
  • Alaksız ama cod4'ün grafikleri muhteşem. Belki crysis'in grafikleri çok daha iyi diyecekler olacaktır ama o detayı görmek için bütün ayarları sonuna kadar dayamak gerekiyor ve çoğu sistem kaldıramadığı için orta civarı oynuyor. Böyle olunca da cod4 kadar güzel grafikler görülemiyor. cod4 ü full ayarda oynamak o kadar dert değil...
  • quote:

Cevabların için teşekkür ederim PASHA ve Bulut_Taciri.

Acaba bu draw_distance ayarını nasıl yapabilirim COD4'te? Console'dan bakmama rağmen öyle bir seçenek bulamadım..

Distance ayarının options bölümünde olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

quote:

Cevabların için teşekkür ederim PASHA ve Bulut_Taciri.

Distance ayarının options bölümünde olması gerekiyor.

Öyle bir ayar mevcut değil hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.