Şimdi Ara

Acayip bi durum- OCZ nVidia SLI - Intel Optimized' a uyarmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biostar ta780g
    Amd 5200+

elimde 1 tane OCZ PLATIUM SLI 1 GB 1066 MHz CL5 DDR2 ram var.(Sistemi daha birleştirmedim) Amd 5200 ler 1066 mhz kontrol edemediğini öğrendim az önce diğer konunun birinden 800 olarak çalışacakmış.
    FAkat bir tane daha aynısından internette bulamadım belki dual çalışır diye umudum var.

Şimdi Sorularım:

1- Bir tane daha aynı ramden bulsam dual olarak çalışır mı?

2- Altenatif olarak OCZ TITANIUM 1GB 1066MHz INTEL OPTIMIZED DDR2 BELLEK diye bir bellek daha var.
    http://www.hepsiburada.com/ocz-titanium-1gb-1066mhz-intel-optimized-ddr2-bellek-ocz2t1066io1g/productDetails.aspx?categoryid=47&productid=bd72965
    Ben OCz nin sitesinden baktım hızları aynı gecikme süreleri de .Yalnız nVidia SLI ve İntel Optimized olması (Benim kartta Amd) herhangi bir çakışma yaparmı? çakışma yapmadı diyelim Dual çalışırmı?

Bu hafta kesin alacam fiyatıda ucuzlamış gibi benim bütçede 60 YTL
    Bu arada O.C düşünmüyorum...
    Yorumlarınızı bekliyorum ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcbaron -- 9 Kasım 2008; 4:43:11 >

• Cevap bekliyorum
  • quote:

OCZ PLATINUM SLI 1 GB 1066 MHz CL5 DDR2

bu kit satiliyor tek zor bulursun.

ilginc bir kombinasyon olacak ama calisir ram ramdir, o ozellige sahip sistem kullaniyorsan aktif olur EPP gibi kullanmiyorsan normal ram gibi olur bu amd calismam ben cakisayim bari demez.dual de calisir ama o islemci ile 1066 olmaz, oc de yapmayacagina gore problemsiz calisir bence.
  • Sağolasın 800mhz çalışır değil mi? yoksa daha mı düşük. Olmadı ilerde bir phenom alırız ekrankartı aldıktan sonra
    Dual olarakta herhalde şansıma kalmış bir durum.
    Ayrıca inşallah çalışmama gibi bir problem olmaz
  • Bide hiç olmadı çalışmadı HI-Level 2x1gb 800 mhz dual var hepdiburada da 51 YTL olmadı onu mu alsam ?
    HI- level kullanan arkdaşlar varmı nasıl bilirsiniz?
  • quote:

Sağolasın 800mhz çalışır değil mi?

muhtemelen oc yapmaz default kullanirsan 800 olmaz ama ramle alakali degil islemciyle alakali bir durum.x2 5600 tam 800 calistiriyor defaultta.bir de 6000 6400 olabilir onlari denemedim ama diger x2'ler 800 altinda calistiriyor ne marka ram olursa olsun.dahili ram kontrolcusunden kaynaklaniyor ama x2'leri az da olsa cogunluk oc yaptigi icin bu durumu dert etmiyor.dual kesin calisir o konuda endise etme.hi-level Turk mali bir ram ama oc yapmayacaksan farketmiyor zaten garantisi saglam mi ariza cikariyor mu ona bakacaksin.
  • Valla tam 2 -gb A-data 800mhz tek slot a yönlenmiştim bu mesajı aldım kararım değişti Zaten baktım hepsibuarada ya dikkatimi çekti hi-level arıza vermiş 18 gündür eleman ram bekliyormuş
    dual kesin diyosun o zaman ocz 1066 alırım, hem ileriye yatırım olur inşallah phenom alırsak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.