Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

40 kagit accente

öldürsen vermem yani gider fiesta alırım full accent ne ki
  • arabaya göre fiyat çok normal hatta ucuz bile sayılır.56 bin corollaya vermek dahamı mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35
    arabaya göre fiyat çok normal hatta ucuz bile sayılır.56 bin corollaya vermek dahamı mantıklı

kiyaslanicak araclar degil corolla birkac gomlek ustte kalir
  • quote:

40 kagit accente

accent eski accent değil artık ve ford focus la corollayla arasnda 16 bin tl oynuyor oda az bi para değil bi alt sınıf olabilir fakat görünüşüyle donanımıyla c sınıfını aratmayan bir araç yapmışlar. 128 hp dizel motoruda hem güçlü hem ekonomik. neden olmasın?
  • Hayırlı olsun.Ben gecenlerde bayiye gittim accent blue için bilgi almaya oradaki satış danışmanları blue nun c segmenti normal accentin b segmenti oldugunu söylediler.Bana c segmenti için küçük geldi ama bi test edip görelim dedim peki dediler yagmur kıyamet kopunca ogun test edemedim.Ama benimde merak ettigim bir arac.Ayrıca dizel fullune 45 bin tl dediler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

40 kagit accente

öldürsen vermem yani gider fiesta alırım full accent ne ki

accent derken yumurta kasayla falanmı karıştırıyorsunuz.Bu araç blue....ön yargılardan ve fanatikliklerden küçümsemelerden kurtulup önümüze baksak zaten doğruları daha net görürüz ama malesef milletimizde bu duygular hiç bir zaman değişmedi kırılamadı,ama ben bu önyargılarımdan vazgeçtimya bu yeter bana,darısı sizlerin başına....

• Accent dizel'e 45.000 TL he
    Adama gülerler.
    Ne kadar Hyundai kullanıcısı olsamda öldürseler gebertseler 40.000 TL Accent'e vermem.
    Verenede hayırlı olsun derim.
    Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
  • Güzel tercih hayırlı olsun güle güle kullanın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35
    arabaya göre fiyat çok normal hatta ucuz bile sayılır.56 bin corollaya vermek dahamı mantıklı

kiyaslanicak araclar degil corolla birkac gomlek ustte kalir

Kalite güzel donanım zaten belkide corolladan fazladır yeni kasa güçlü motor ekonomik araç bu yönlerden kıyaslamak bana yeter.Gömlek falan benim için sorun değil,bana göre alabileceğim en güzel arabaya en uygun fiyatla kavuşmuş oluyorum.

• hayırlı olsun . beğendiğim bir kasası var içi veya motoruyla ilgili bir bilgim olmadığı için sadece tipini beğenebiliyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Accent dizel'e 45.000 TL he
    Adama gülerler.
    Ne kadar Hyundai kullanıcısı olsamda öldürseler gebertseler 40.000 TL Accent'e vermem.
    Verenede hayırlı olsun derim.
    Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

teşekkür ederim,ben verdim 39,300 tl yi ve çok mutluyum kararımdan ötürü....çünkü bu fiyatlara bu motor gücünde daha adam gibi sedan bir araba yok malesef
  • Tutacak bu araba diyorum.Daha şimdiden 2 tane taksisini gördüm.Birde dükkanın orda bir komşu almış.Geçen bakındım biraz..Eli yüzü düzgün eskisine göre tipi çok iyi eski eraları sevmiyordum..Motoru zaten iyiydi şimdi dahada iyi oldu dizelide gelince çok satar.Focus corolla karşılaştırması doğru olmaz ama yani symbol albea logan bunlardan bir gömlek üstün olduğu ve arada bir yerde olduğu kesin en ciddi rakibi linea olacaktır..

Bu arada şehir içinde hiçbir dizel 3.9 falan yakmaz.Fabrika verilerini geçin üstüne iki litre daha ekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

Tutacak bu araba diyorum.Daha şimdiden 2 tane taksisini gördüm.Birde dükkanın orda bir komşu almış.Geçen bakındım biraz..Eli yüzü düzgün eskisine göre tipi çok iyi eski eraları sevmiyordum..Motoru zaten iyiydi şimdi dahada iyi oldu dizelide gelince çok satar.Focus corolla karşılaştırması doğru olmaz ama yani symbol albea logan bunlardan bir gömlek üstün olduğu ve arada bir yerde olduğu kesin en ciddi rakibi linea olacaktır..

Bu arada şehir içinde hiçbir dizel 3.9 falan yakmaz.Fabrika verilerini geçin üstüne iki litre daha ekleyin

Şehir dışı verisi bu....

Şehir içi 5,5 litre olması lazımdı...

• tuh beee 40 bin b sınıfı araç oda accent haaa walla kusuraa bakmasında satamaz bu aracı era gibi bu fiyatlar 4-5 bin inecek eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

tuh beee 40 bin b sınıfı araç oda accent haaa walla kusuraa bakmasında satamaz bu aracı era gibi bu fiyatlar 4-5 bin inecek eminim

fiesta ve poloda b sınıfı değilmi?hatta hactback bile değil onlar spor tip küçük tarz yani.
  • Hayırlı olsun...
  • Hayırlı olsun. Hyundai gayet ilerledi. Poloyla yakın fiyatları bomboş araba polo 90 bg üstelik. Amerika da hybrid bile satıyorlar. Çoğu bilmez abd de 2.0 turbo 274 bg motor seçeneği var sonatanın. Hangi almanda var böyle motor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 3 Haziran 2011; 1:11:15 >
  • hocam hayırlı olsun siz kararınızı verdikten sonra biz ne desek boş
  • hayırlı uğurlu olsun.önemli olan içinize sinerek almak.parası hazır olup aylarca araç araştıranlar var.
    inşallah aracın durma sorununu çözmüşlerdir,eskilerin en çok yakındığı abs olmasına rağmen frenlerdi.en iyisi gaza fazla basmaman.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.