Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öğlen toyota bayisine gittim corolla dizel fullüne bakmak için,araba yok dediler fiyatını sordum 56,000 küsür dediler,Zaten daha öncede focusa bakmak için gitmiştim ordaki fiyatıda duyunca nevrim döndü.Transporter 180 hp fiyatı zaten 58 bin tl iken bu fiyatlar çok abartı gerçekten...

Neyse hyundaı zaten güvendiğim ve daha önce çok kullandığım,sorunsuz ve kaliteli bir marka ve accent bluede ilk çıktığından beri hayran bıraktı zaten kendine,bende ordan direkt hyundaı bayine gittim,şansıma bugün sabah tır gelmiş ve içinde Blue Dizelde varmış.Araç gayet hoş şık donanım bol,motor 128 PS 6 İLERİ yani 5 yıl garanti ucuz bakım maliyetleri v.s v.s...Hepsinden en güçlü motor bluede.

Fiyatını sordum 39,300 tl ye kadar indiler + 3 bakıma para almıyorlar zaten..

Neyse sonuç olarak 128 ps 6 ileri vites blue Crdi'me 6 haziran 2011 de kavuşacağım çok mutluyum.....

Herkese iyi akşamlar....

• hayırlısı olsun..güzel bir tercih..tebrikler....
  • kaçtan kaça indiler mode donanım heralde ?
  • hayırlı olsun aracınıza kavuşunca resimlerini ve yakıt değerlerini bekliyoruz.
  • Hayırlı olsun.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Güzel araba
  • Hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun
  • teşekkürler yakıt değerleri hemen hemen era ile aynı gibi,hem güçlü hem ekonomik hatırladığım kadarıyla şehir dışı 3.9 litre....Şu an piyasadaki 1.3 veya 1.4 dizel motorlardan bile az yakıyor diyebilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

kaçtan kaça indiler mode donanım heralde ?

Ben de merak ediyorum. Eğer Prime donanımıysa fiyat çok iyi gibi..
  • demedi demeyin bu araba çoğu markanın yolunu unuturacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: orcntpz

quote:

prime ları ayiler 35.500 e satıyolar zaten
    33.900 e inmişlerdir
  • Araç mode versiyonu prıme bi dahaki partiye gelecekmiş oda 15 günü bulur dediler bende sabırsızlandığım için aldım zaten ABS ESP Yol bilgisayarı Hava yastığı v.s v.s aklıma gelmeyen şeyler çoğu standart...Eksikleri 16 çelik jant park sensörü deri direskiyon vites topuzu falan gerçi fullü daha güzel tabiki ama olsun kısmet nasip artık...

Prımeye gelmediği için net fiyat vermediler ama onuda 41,500 e bırakabileceklerini söylediler.Yani 2.000 liras fark var aslında değerdi beklesemiydim diye düşünüyorum ama olan oldu artık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

quote:

quote:

prime ları ayiler 35.500 e satıyolar zaten
    33.900 e inmişlerdir

Onlar 1.4 cvvt 109 ps benzinli mode modeli 33,000 tl prıme 36,500 tl

Bahsi geçen araç 1.6 crdi 128 ps dizel.Mode modeli 39,300 tl
  • ABS+ESP var da 2 hava yastığı koymuşlar Mode donanıma... hayırlı olsun, güzel tercih
  • Bence iyi bir tercih yapmışsınız. Her ne kadar bir Focus ile ya da bir Corolla ile aynı sınıfta olmasa da aradaki 15.000 TL fark az değil. Bu yüzden benim tercihimde Accent yönünde olurdu. Zaten bu ara ben de inceliyorum bu aracı. Dizelin gelmesini bekliyordum sonunda geldi. Bakalım belki bize de bir tanesi kısmet olur

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanırsınız umarım. Aracı teslim aldığınızda ayrıntılı fotoğraflarını ve yorumlarınızı bekliyor olacağım..
  • hayırlı olsun.
    Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
  • quote:

Bence iyi bir tercih yapmışsınız. Her ne kadar bir Focus ile ya da bir Corolla ile aynı sınıfta olmasa da aradaki 15.000 TL fark az değil. Bu yüzden benim tercihimde Accent yönünde olurdu. Zaten bu ara ben de inceliyorum bu aracı. Dizelin gelmesini bekliyordum sonunda geldi. Bakalım belki bize de bir tanesi kısmet olur

Aracınız hayırlı olsun. Kazasız, belasız kullanırsınız umarım. Aracı teslim aldığınızda ayrıntılı fotoğraflarını ve yorumlarınızı bekliyor olacağım..

inşallah sizde alırsınız.Evet aynen öyle aradaki 15-20 bin tl ye bir sıfır araba daha alırım.

Yada gidip o paraya 58 bin tlye hyundaının sonatasını alırım,sonatada muhteşem bişey,kısacası o fiyatlara çıkınca corolla ve focus bana basit geliyor yani o paraya göre basit geliyor.Daha üst modeller varken hatta dediğim gibi tarsnporter hatta caravelle bile alınır o paralara....

neyse hayırlısı

• hayırlı ugurlu olsun,güle güle kullanın
  • hayırlı olsun bu fiyata esp olması çok güzel gerçekten üst donanım alma şansınız hala vardır sanırım 2000 tl çok değil bence hem aklınızda soru işareti kalmaz hem satarkende kolaylık olur 15 günde çok değil millet 8 ay bekliyor wv için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.