Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı olsun, inşallah kazasız belasız sürmek nasip olur.
  • Bence de bi focustan kötü olabilir ama fiesta kadar da değil. 128 beygir diyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

40 kagit accente

öldürsen vermem yani gider fiesta alırım full accent ne ki

Ne ki diye sorduğun için söylüyorum, Accent baya bildiğin rahat, şoförün arka koltuktakinin kucağına oturmadığı, az yakan, gaza bastığı zaman fırlayıp gidebilen, servisi bol ve ucuz olan güzel dizel bir araçtır. Fiyat konusuna gelince, belki araca nazaran fiyat fazla olabilir ama aynı fiyata satılan Fiesta da çok ucuz sayılmaz hani.
  • Hayırlı olsun aracınız. Motor performansını çok merak ettiğim bir araç. Yalnız bu motor da takıldığım bir nokta var 1.6 jtd 120 bg lik motorlarda 320 nm tork elde edilirken acaba hyundai 1.6 crdi 128 bg lik motordan neden 260 nm tork elde ediyor? Firmanın kendi tercihi mi yoksa teknoloji farkı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Araç mode versiyonu prıme bi dahaki partiye gelecekmiş oda 15 günü bulur dediler bende sabırsızlandığım için aldım zaten ABS ESP Yol bilgisayarı Hava yastığı v.s v.s aklıma gelmeyen şeyler çoğu standart...Eksikleri 16 çelik jant park sensörü deri direskiyon vites topuzu falan gerçi fullü daha güzel tabiki ama olsun kısmet nasip artık...

Prımeye gelmediği için net fiyat vermediler ama onuda 41,500 e bırakabileceklerini söylediler.Yani 2.000 liras fark var aslında değerdi beklesemiydim diye düşünüyorum ama olan oldu artık...

41.500 e hyundai accent almak....valla ne diyim Allah akıl fikir versin

• güney koreli mi, düşman başına...
  • quote:

Araç mode versiyonu prıme bi dahaki partiye gelecekmiş oda 15 günü bulur dediler bende sabırsızlandığım için aldım zaten ABS ESP Yol bilgisayarı Hava yastığı v.s v.s aklıma gelmeyen şeyler çoğu standart...Eksikleri 16 çelik jant park sensörü deri direskiyon vites topuzu falan gerçi fullü daha güzel tabiki ama olsun kısmet nasip artık...

Prımeye gelmediği için net fiyat vermediler ama onuda 41,500 e bırakabileceklerini söylediler.Yani 2.000 liras fark var aslında değerdi beklesemiydim diye düşünüyorum ama olan oldu artık...

ÖZBEKli hemen bayiyi ara 2 binlira fazla para ver, Kesinlikle PRİME donanımını al. Hem Temmuz ÖTvsini bayi öder hemde PRİME hakikaten çok özellikli. yan aynada sinyallerden bleutooth a kadar var prime da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 3 Haziran 2011; 11:08:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radik

güney koreli mi, düşman başına...

Orjinal G. Koreliler iyidir hocam.

Çakma ya da dönme olanlardan korkmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol
    Hayırlı olsun aracınız. Motor performansını çok merak ettiğim bir araç. Yalnız bu motor da takıldığım bir nokta var 1.6 jtd 120 bg lik motorlarda 320 nm tork elde edilirken acaba hyundai 1.6 crdi 128 bg lik motordan neden 260 nm tork elde ediyor? Firmanın kendi tercihi mi yoksa teknoloji farkı mı?

Bu aslında Accent'in lehine olan bir durum. Beygiri daha yüksek olmasına rağmen torku daha düşük olması, yüksek güç ürettiği devir aralığının daha geniş olması demektir. Tork'u düşük olan araç daha az seri olacak diye bir durum yok yani. Aracın çekiş gücünü kaç beygir olduğu belirler.
  • Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, güzel bi tercih yapmışsınız hem iyi gider hem ekonomik olur blue lar benimde çok hoşuma gidiyor
  • Hayırlı olsun.Kazasız belasız...
  • Hayırlı uğurlu olsun.
  • ÖZBEKLİ 35 HEMEN BAYİYİ ARA PRİME DONANIMINI AL BU ARACIN YOKSA ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN ÇOK

Primeda olup modeda olmayanlar:

1-Yan ve perde hava yastıkları var prime da, mode da ise sadace sürücü yolcu(Mode için en önemli eksik)

2-Primeda Park Sensörü var mode da yok

3-Primeda supervision gösterge paneli var

4-Primeda bagaj içi filtre, bagaj havuzu ve bagaj aydınlatması var mode da yok

5 Primeda Derikaplama direksiyon vitees topuzu var mode da yok

6-Primeda Bluetoth var modeda yok

7-Primeda otomatik klima var hemde arka koltuklara havalandırma kanallı mode da manuel klima var

8-Sürücü kol dayama, parlak önkonsol krom kaplamalar sadece PRİME da var

9-Ön koltuk arkası cepler sadece PRIME da var

10- 16lık Alümünyım jant sadece PRIME da var, Mode da ise sadece 14.lük jant kapağı var

11-Dış aksamda krom kaplama sadece PRİME da var

12- Sinyalli yan ayna sadece PRİME DA VAR

özbekli bak bu forumda kimsenin pişman olmasını, üzülmesini istemem bu yüzden iki binlira için bu özelliklerden kesinlikle vaz geçme. Bu aracı sıfır alıp bineceksin, özellikle hava yastıkları çok çok önemli dostum güvenlik için. Diğerleride keza önemli ama güvenlik hepsinden önce gelir. Birinde senin şuan alacağın mode da 2 hava yastığı var PRİME da ise 8 hava yastığı var. Hemen ara prime a çevir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 3 Haziran 2011; 11:27:48 >

• Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. Benim sıfır araba takıntım olmadığından o paraya gidip passat, mondeo falan bakardım. ama güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radik

güney koreli mi, düşman başına...

En büyük düşmanın benim o zaman Ev Güney Kore malı dolu (ama özellikle alırım) Kia, LG, Samsung hepsinden çok memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

ÖZBEKli hemen bayiyi ara 2 binlira fazla para ver, Kesinlikle PRİME donanımını al. Hem Temmuz ÖTvsini bayi öder hemde PRİME hakikaten çok özellikli. yan aynada sinyallerden bleutooth a kadar var prime da.

Açıkçası ben de olsam Prime donanımlısını alırdım bu şartlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Açıkçası ben de olsam Prime donanımlısını alırdım bu şartlarda.

Aynen dostum yukardada dediğim gibi çok fark var özellikle güvenlikte bile dağlar kadar fark var. birinde 2 hava yastığı diğerinde 8 hava yastığı. Tekrar ekleyim özellik farkınıda arkadaş uyansın.

ÖZBEKLİ 35 HEMEN BAYİYİ ARA PRİME DONANIMINI AL BU ARACIN YOKSA ÇOK PİŞMAN OLACAKSIN ÇOK

Primeda olup modeda olmayanlar:

1-Yan ve perde hava yastıkları var prime da, mode da ise sadace sürücü yolcu(Mode için en önemli eksik)

2-Primeda Park Sensörü var mode da yok

3-Primeda supervision gösterge paneli var

4-Primeda bagaj içi filtre, bagaj havuzu ve bagaj aydınlatması var mode da yok

5 Primeda Derikaplama direksiyon vitees topuzu var mode da yok

6-Primeda Bluetoth var modeda yok

7-Primeda otomatik klima var hemde arka koltuklara havalandırma kanallı mode da manuel klima var

8-Sürücü kol dayama, parlak önkonsol krom kaplamalar sadece PRİME da var

9-Ön koltuk arkası cepler sadece PRIME da var

10- 16lık Alümünyım jant sadece PRIME da var, Mode da ise sadece 14.lük jant kapağı var

11-Dış aksamda krom kaplama sadece PRİME da var

12- Sinyalli yan ayna sadece PRİME DA VAR

• Arkadaş yeni bir araç almış, neden hevesini kırıyorsunuz ?

O parayı eder ya da etmez, eğer alan kişi memnunsa gerisi teferruat.

Yalnız bir üst donanımlısını alın derim ben de.
  • Almışsın artık hayırlı ugurlu olsun diyelim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.