Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin inş. hayırlı olsun. :) aman hocam foruma foto eklemeyin bu sıra ekleyenlerin araçlarına birer nazar boncuğu çiziği çiziliyor :))
  • Cam açma düğmelerinde ışık varmı c sınıfı accentte çok merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Cam açma düğmelerinde ışık varmı c sınıfı accentte çok merak ettim ?

bu kadar basit bir şeyi araçtan esirgeyeceklerini pek sanmıyorum. benim 2004 astra'da bile var ışıklı cam açma düğmeleri.
  • 128 hp mi?
  • Donanım nasıl daha fazla oluyor? Bir kere accentin mode modeli 40bin(prime bile değil), corollanın dizel elegant modeli 53bin(2 gün önce gedizler toyotada). Elegant corolla ile mode accentin donanımını karşılaştırır mısınız? 9airbag, otomatik klima, deri direksiyon vites, kararan dikiz ayna, yağmur sensörü, far sensörü, aliminyum jant, direksiyondan kumandalı müzik sistemi vs vs var mı mode accentte?
    quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35
    arabaya göre fiyat çok normal hatta ucuz bile sayılır.56 bin corollaya vermek dahamı mantıklı

kiyaslanicak araclar degil corolla birkac gomlek ustte kalir

Kalite güzel donanım zaten belkide corolladan fazladır yeni kasa güçlü motor ekonomik araç bu yönlerden kıyaslamak bana yeter.Gömlek falan benim için sorun değil,bana göre alabileceğim en güzel arabaya en uygun fiyatla kavuşmuş oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcugum -- 3 Haziran 2011; 9:40:19 >

• hayırlı olsun
  • motoru güzelmiş ama, sürüşü çok zevkli olur.
  • Hayırlı olsun. Güzel bir tercih. Parasını sonuna kadar hak eden bir araç bence. Diğer B sınıfı araçlardan bence ayrılıyor Blue. B sınıfının üstünde bir araç olmuş.
  • hayirli olsun arkadasim allah kazasiz belasiz binmk nasip etsin guzel araba almissin
  • Astra Sedan Dizel Enjoy Plus ile aynı parayı vermişsiniz.
  • Hayırlı olsun arkadaşım,forumun ilk dizel blue sinin sahibisiniz.Allah kazasız belasız iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

quote:

Orijinalden alıntı: lexus

Cam açma düğmelerinde ışık varmı c sınıfı accentte çok merak ettim ?

bu kadar basit bir şeyi araçtan esirgeyeceklerini pek sanmıyorum. benim 2004 astra'da bile var ışıklı cam açma düğmeleri.

Test ettigim araçta yoktu !
  • cok güzel bir tercih yapmıssındır. hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. bende dün gazete okurken dizel secenegini gördüm demekki gelmiş demiştim. siz almışsınız bile zaten 3 lü bakım olanagı var kafadan 1.500 tl kazancınız var. zaten sorunsuzlukta hyundai kendisini ispatlamıştır. bence kimsenin sözüne bakmayın ülkemizde bombos bes para etmeyen vw lere o fiyatlar istenince bu arac fiyatını fazlasıyla hakediyor.
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

40 kagit accente

öldürsen vermem yani gider fiesta alırım full accent ne ki

ben de böyle düşünüyorum ama hayırlı olsun
  • hayırlı olsun bence güzel bir seçim yapmışsınız...

hyundai,kia gibi araç karşıtlarına cevap vermek için sakın nefesinizi ve klavyenizi bursa boşa harcamayın ve aracınıza güle güle binin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Astra Sedan Dizel Enjoy Plus ile aynı parayı vermişsiniz.

1.3 cdti kamyon gibi gidiyor. 1.3 cdti yerinden kalkana kadar hyundai alır başını gider. Hem bence astra sedan en tipsiz arabalardan birisi ve sonuçta eski kasa sayılır. Asıl o sınıfta eski kasa bir araca para verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 3 Haziran 2011; 10:23:48 >
  • Hayırlı olsun. Bence aracınız çok lazım değilse temmuz ayında teslim alın 26 gün için 350 tl fazla mtv ödemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

40 kagit accente

öldürsen vermem yani gider fiesta alırım full accent ne ki

fiestaya 35 bin vereceğime accente 40 bin veririm. Fiesta hiçbir konuda daha iyi değil bence.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.