Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yigit+

1.33 2010 corolla ile

1.4 tdci Fiesta'yı geçtik kalkışlarda. 6000devire vurunca dizel çok bakar arkadan. ben 2. vitesdeyken o 4e atıyor neredeyse.
    dizelin rampada "sellektör yaparken" yaktığı mazotu da hesaba ekleyin ondan sonra görüşelim bence

önce diyorsunuz dizel aldım az yakarım, motoru da güçlü,
    sonra diyorsunuz rampada da süperim. e o zaman benzinli araçla daha ucuza giderim ben de

kaç dizel sahibi korkmadan 2500 deviri geçiyor bu forumda merak ediyorum...

Ben korkmadan cok gectim ustadim Hyundai i30 ile.Benzin nere dizel nere. Kalkista fiestayi belki gecersin ancak i30 veya blue dizele sen arkadan bakarsin:)

• Hyundai Blue aracınız nasıl?

Memnun musunuz?

Biraz izlenim bekliyoruz.
  • selam 7 kasım 2011 tarihinde accent blue 1,6 d mode 42000 tl ye(anahtar teslim) aldım park sensörü hediye edildi.Aracı assandan bizzat gidip kendim aldım
    -aracın yakıt tüketimi 4,4 lt 30 tl ile 168 km yaptım
    -aracın dizel motor sesi kesinlikle gelmiyordu kumho kendi lastiklerini taktıkları için dişli asfaltta onun sesi vardı daha önceden var olan çelik jant ve michelin lastiklerimi taktırdım ve ses 0 (emin olun ford focus titanium 2011 dizel full babamda var o bile altını ziftle kaplattı ve sesden kurtulamadı her ford satıcısına gidin 70.000 tl ye sattıkları bu araba için malesef böyle bir sorunla karşılaşıyoruz diyeceklerdir.)
    -performansa gelince ben kalkarken gazı yarım veriyorum çünkü 3. viteste bile 262 tork nedeniyle lastikleri mahfederek kalkıyor.
    focusla bayramda yarışta 190 ile babamın yanından geçince beni aradı aman yavaş git dedi bu performansı görünce anahtarına iddaaya girmedi.
    -Bu aracı alanlara uyarım çok seri ve atiktir. Lütfen hız yapmayın bunu otobanda denedik ama aracın gazına yandan gelip sizi geçen corolla ,focus hiçbirinin gazına gelmeyin havada karada bunları geçiyorsunuz bizzat denedim kimseye birşey isbatlamaya çalışıp canınızdan olmayın
    KESİNLİKLE 42.000 TL YE ALINACAK EN İYİ PERFORMANSLI EN CİMRİ EN İYİ DİZEL...

• quote:

Orijinalden alıntı: attilacetin

selam 7 kasım 2011 tarihinde accent blue 1,6 d mode 42000 tl ye(anahtar teslim) aldım park sensörü hediye edildi.Aracı assandan bizzat gidip kendim aldım
    -aracın dizel motor sesi kesinlikle gelmiyordu kumho kendi lastiklerini taktıkları için dişli asfaltta onun sesi vardı daha önceden var olan çelik jant ve michelin lastiklerimi taktırdım ve ses 0 (emin olun ford focus titanium 2011 dizel full babamda var o bile altını ziftle kaplattı ve sesden kurtulamadı her ford satıcısına gidin 70.000 tl ye sattıkları bu araba için malesef böyle bir sorunla karşılaşıyoruz diyeceklerdir.)
    -performansa gelince ben kalkarken gazı yarım veriyorum çünkü 3. viteste bile 262 tork nedeniyle lastikleri mahfederek kalkıyor.
    focusla bayramda yarışta 190 ile babamın yanından geçince beni aradı aman yavaş git dedi bu performansı görünce anahtarına iddaaya girmedi.
    -Bu aracı alanlara uyarım çok seri ve atiktir. Lütfen hız yapmayın bunu otobanda denedik ama aracın gazına yandan gelip sizi geçen corolla ,focus hiçbirinin gazına gelmeyin havada karada bunları geçiyorsunuz bizzat denedim kimseye birşey isbatlamaya çalışıp canınızdan olmayın

Hayırlı olsun. İyi seçim.

• quote:

selam 7 kasım 2011 tarihinde accent blue 1,6 d mode 42000 tl ye(anahtar teslim) aldım park sensörü hediye edildi.Aracı assandan bizzat gidip kendim aldım

@attilacetin: öncelikle hayırlı uğurlu olsun diyorum . gerçekten çok güzel görünen bir model bu. ben de nisan ayında şu an kullandığım polo bluemotion umu almaya giderken gördüm kayseride . eleman yeni almış bayiden kenarlarındaki köpükleriyle yola çıkıyordu. bizimkiler dönde şundan alalım demişlerdi. çooooook güzel maşallah. ancak o zaman dizeli yoktu. motor konusunda çok övülen almanlar umarım bu motorları örnek alırlar. şöyle kendi arabamla yanyana koyunca EN AZ (burdan accentin bazen daha yakışıklı olduğunu düşündüğüm anlaşılmalı) benimki kadar gösterişli ve yakışıklı diyorum. fiyat olarakta aynı sayılır.

hem alırken hem de kullanırken avantajlı bir araba. aynı zaman da da iş performansa gelince piyasadaki çok satılan arabalara şöyle biraz kenara çekilin de geçeyim diyecek bir performansı var. çok adama saç baş yoldurabilirsiniz yollarda.

kazasız keyifli yolculuklar dilerim...

• Arkadaşlar, accent blue almaya karar verdim..Dizel Prime fiyat alan var mı ? Sitelerindeki liste fiyatları ile bayilerdeki fiyatlar değişiyor..Sahibinden.com'da 1.4 MODE otomatik vitesler 35.000 TL yazıyor..Heralde fabrika çıkışlı LPG'li alma imkanıda var..Performansı etkiliyor mu ? Yakıt değerleri nasıl ?
  • ACCENT BLUE 1.6 CRDI MODE OTM
    47.400 TL
  • quote:

Spor yay taktırmak lazım. Yol tutuşa faydası olur. Lastikleri de 225 taban ayarlamalı. Yol tutuşu biraz daha iyileştirir. 225/40/17 gibi.

Zaten dizel olduğu için çok fazla yakıt artışı da olmaz. Araç kendine gelir.

Fren diskleri de havalandırma kanallı daha büyük bir versiyonla değiştirilebilir. Araç daha rahat durur. Güvenliği de artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 22 Şubat 2012; 22:00:01 >

• Otomatik vites olmasa da olur :)) Hyundai çok uçmuş fiyatlarda...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-hyundai-accent-blue-3500-kmde-boyasiz-75489061/detay burada bir araç var benzinli bu tüp taktırsak :)

Birde dizel var ilanda Era demiş ama altta blue Prime full+full demiş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-galeri-328-den-2012-model-0-km-accent-era-1-4-abs-eps-euro5-75367148/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 22 Şubat 2012; 22:05:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: i30ALP

Otomatik vites olmasa da olur :)) Hyundai çok uçmuş fiyatlarda...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2012-model-hyundai-accent-blue-3500-kmde-boyasiz-75489061/detay burada bir araç var benzinli bu tüp taktırsak :)

JİLETİNLERİ BİLE DAHA ÜZERİNDEDİR

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: i30ALP

Otomatik vites olmasa da olur :)) Hyundai çok uçmuş fiyatlarda...

JİLETİNLERİ BİLE DAHA ÜZERİNDEDİR

:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i39AHiM -- 22 Şubat 2012; 22:57:18 >

• Hyundai bu aracı c segmentine yakın geniş B sınıfı araç olarak tanımlıyor.ZAten övdüğünüz c sınıfı çoğu sedandan bagajı geniş.Gİdin bakın hayret ediceksiniz bagaj genişliğine..Aracın tasarımı oldukça hoş ama o küçük çaplı tekerlekler bir çuval inciri berbat etmiş.Honda citynin eski kasasında da benzer durum vardı..Kasasına göre oldukça küçük duran tekerleklere sahip bir araç mercedes olsun kesinlikle gidip almam iğrenç duruyor çünkü..Birde dizel full donanımı 44 bin civarındaydı..Bi ara hayli düşünmeme rağmen fikrimi değiştirdim ve 45 bin tl ye gidip golf 1.4 tsi comfortline manuel aldım açıkcası hiç pişman değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi car_mat -- 18 Haziran 2012; 12:49:19 >
  • Bugun test surusu yaptım ankarada konya yolundaki bayisinde. Arac 40 binkusur km'deydi ve otomatik vitesti. Yol bilgisayarından tuketim degerine baktım 7 litre gosteriyordu. Demekki duz vitesi cok rahat 6 lt tuketimi yakalar diye dusunuyorum. Test araclarının ne kadar hor kullanıldıgını bilen bilir. Motoru benı gercekten ck etkiledi. Hem guclu hem ekonomik. Ara hızlanmaları harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail hoca

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

geçmiş günler... bir konu içinde blue için " C+ " diye tutturan bir arkadaş vardı. satış görevlisi o kadar etkili ısrar etmiş ki arkadaş inanmış.

honda city hangi sınıf deniyorsa, blue da o sınıftadır........

blue yu C sınıfına sokma hareketi, sanıyorum yüksek fiyatı bastırma çabasından kaynaklanıyor.
    45.600 max. fiyatlı hyundai accent blue için b sınıfı olması satışı zorlar. C sınıfı için ise fiyat normal gözükür.

blue için C seğmenttir demek, ısrar etmek, zorlamak ancak tüm seğmentlerin sınıf atlamasına neden olur.

Güzel tespit.

hayatımda gördüğüm en tipsiz araba honda city

• hayırlı olsun kac km'ye geldi arac?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.