Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maden1907
    Ben 110'luk dizel 2011 rio kullanıyorum.. 128'lik blue 'yu tahmin bile edemiyorum.. Klavyede ahkam kesen 1.6 atmosferikci gençleri ise rampada sellektör yediklerinde otomobil firmasının eşantiyonu olan sabır tesbihini çekerken görmek isterim :D

Sana bol rampalı sürüşler , biz kalkalım.
  • quote:

Ben 110'luk dizel 2011 rio kullanıyorum.. 128'lik blue 'yu tahmin bile edemiyorum.. Klavyede ahkam kesen 1.6 atmosferikci gençleri ise rampada sellektör yediklerinde otomobil firmasının eşantiyonu olan sabır tesbihini çekerken görmek isterim :D

Neden rampa?
  • çünkü fizik kuralları dahilinde rampada güçlü olan araç yokuş aşağıda güçlü olur dimi :D

birçok araçla deneme fırsatım oldu orjinal yazılımla 1.6 stroklu fabia 16V ile astra 1.6 CD golf 6 1.6 TDI vectra 2.0 CDX ile 70-160 tamamında önde bitirdim.. Remap ile x20xev astra egzantrik + yazılım + geniş port + egsoz f17 kısa şanz. ile kafa kafaya giden bir motor.
    Remap ile x16xe corsa gsi powerbox + yazılım + egsoz + regülatör ü 3. vitesten sonra ayıran bir motor.

Bu araç ise piyasadaki en en ucuz dizellerden biri dimi.. Yırtık uçurtma gibi gidiyor diyebilirsiniz KONİ 'lere kurban olayım..

Hp fakiri lpg 'li 1.6 atmolarınızla size mutlu uçuşlar :D

1.6 CRDI 128' lik accent çok can yakacak.. İstediğiniz kadar taşlayabilirsiniz.. Ama o inanın çok güçlü..

quote:

Orijinalden alıntı: MINERVAL

quote:

Sana bol rampalı sürüşler , biz kalkalım.

İyi akşamlar.. Sağlıkla Kalkın.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maden1907 -- 22 Haziran 2011; 16:35:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Neden rampa?

Güzel soru Çünkü Dizellerin torku yüksek oldugundan Rampa Demiş arkadaş Ama Normal otobanda Gelsin Benim Scenic II yle 4-5 viteslerde roll yapalım bakalım ne oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123
    quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper
    quote:

Neden rampa?

Güzel soru Çünkü Dizellerin torku yüksek oldugundan Rampa Demiş arkadaş Ama Normal otobanda Gelsin Benim Scenic II yle 4-5 viteslerde roll yapalım bakalım ne oluyor

Bu dizelcilerin çıkış noktası hep rampa. Bazen turbo benzinlilerin olduğunu unutuyorlar herhalde.

Ayrıca hatırlatmak isterim. Her çıkışın bir inişi vardır. Dizelinizin nefesinin kesildiği yerde benzinli gerçekleri başlıyor maalesef.

1.3 dizelle 2.0 benzinli harcayanlar tekrar türemeye başlayacak sanırım.

• accent blue...

"can yaksa ne olur yakmasa ne olur"

b sınıfı araba işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

accent blue...

b sınıfı araba işte...

+1000 olay budur...

Bide Söyle bir nokta var.ForumDH Gibi bir yere üyesin Ve Foruma paylaşmadan Gidip 40 bine ''B'' sınıfı bir araba alıyorsun.....
    İlk önce konu açıp İşte 40 bin tl bütçem var Şu şu şu özellikleri olan araba arıyorum dese Bizde önersek.Sonuçta bu foruma kaç bin kişi üye Çok çok Bilgili İnsanlar var Onların tavsiyeleri var ama sen gidip 40 bin bayılıp araba alırsan Bu forumu Niye kullanıyorsunki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 23 Haziran 2011; 14:26:49 >
  • quote:

Remap ile x20xev astra egzantrik + yazılım + geniş port + egsoz f17 kısa şanz. ile kafa kafaya giden bir motor.

Recep... sen misin?
  • quote:

accent blue...

b sınıfı araba işte...

Aynen
  • Accent Blue' ya 40.000 TL verilmesi konusuna bende katılıyorum ama inanın Scenic II 'yi 4-5 farketmez her viteste öyle bir ayırrım ki aradaki farkı ölçmeye transatlantic getirirsiniz..

Teklifi yapan kardeşim cumartesi Ankara'da beklerim.. Yeterki 4-5 yap ama "R" yapma :))))

quote:

Bu dizelcilerin çıkış noktası hep rampa. Bazen turbo benzinlilerin olduğunu unutuyorlar herhalde.

Ayrıca hatırlatmak isterim. Her çıkışın bir inişi vardır. Dizelinizin nefesinin kesildiği yerde benzinli gerçekleri başlıyor maalesef.

Bir üst mesajı okumadan atlamışsın sanırım.. Sizin 1.6 atmo hp fakirini 1258cc 90hp corsa'lar bile ezer siz bence yorum yapmadan sağlıcakla kalınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maden1907 -- 23 Haziran 2011; 9:16:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

quote:

accent blue...

b sınıfı araba işte...

+1000 olay budur...

Bide Söyle bir nokta var.ForumDH Gibi bir yere üyesin Ve Foruma paylaşmadan Gidip 40 bine ''B'' sınıfı bir araba alıyorsun.....
    İlk önce konu açıp İşte 40 bin tl bütçem var Şu şu şu özellikleri olan araba arıyorum dese Bizde önersek.Sonuçta bu foruma kaç bin kişi üye Çok çok Bilgili İnsanlar var Onların tavsiyeleri var ama sen gidip Hop 40 bin bayılıp araba alırsan Bu forumu Niye kullanıyorsunki.....

Ne rezil pis adamlarmışsınız be, adam parasını verip beğenip aracı almış. Ama hala burda niye 40 bin bayıldın, o araç bu para etmez, buyuk kazık yemişsin vs. vs.... İnsanda bir saygı olur, adam yazı bile yazmıyor artık çünkü burda konu açtı paylaşım yaptı adama denmeyen laf kalmadı. ALINMIŞ MAL için Hayırlı Olsun deyip geçmek varken, hala burda neden adamın onuruyla gururuyla oynuyorsunuz aldığı malı kötülüyorsunuz. Beni bile delirttiniz. Allah Islah Etsin Sizi.

• quote:

Accent Blue' ya 40.000 TL verilmesi konusuna bende katılıyorum ama inanın Scenic II 'yi 4-5 farketmez her viteste öyle bir ayırrım ki aradaki farkı ölçmeye transatlantic getirirsiniz..

Teklifi yapan kardeşim cumartesi Ankara'da beklerim.. Yeterki 4-5 yap ama "R" yapma :))))

quote:

Bir üst mesajı okumadan atlamışsın sanırım.. Sizin 1.6 atmo hp fakirini 1258cc 90hp corsa'lar bile ezer siz bence yorum yapmadan sağlıcakla kalınız..

Bende 1.6 benzinli cmax var getireyim mi :)

Yokuş iniş sen seç

• arkadaş sanırsın toroslarda yaşıyoz sanırsın alp dağlarında yaşıyoz, yada bolivyanın sarp dağlarında araç kullanıyoz. bir rampa dizel muhabbetti aldı gidiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lexus

quote:

Accent Blue' ya 40.000 TL verilmesi konusuna bende katılıyorum ama inanın Scenic II 'yi 4-5 farketmez her viteste öyle bir ayırrım ki aradaki farkı ölçmeye transatlantic getirirsiniz..

quote:

Bende 1.6 benzinli cmax var getireyim mi :)

Yokuş iniş sen seç

yok sen getirme.. anane dede babane doluşup pikniğe gidin siz aile aracınız ile.. ne sanıyorsunuz o araçları bi anlasam??

quote:

Orijinalden alıntı: pirasa

arkadaş sanırsın toroslarda yaşıyoz sanırsın alp dağlarında yaşıyoz, yada bolivyanın sarp dağlarında araç kullanıyoz. bir rampa dizel muhabbetti aldı gidiyo.

yok be üstad rampada çok zevkli sürüşü var inan ondan öyle yazmıştım.. düzde de güzel fakat özellikle kore kullanıcılarının rampa demesi şurdan kaynaklıdır. frenleri zayıf araçlardır geneli rampa yukarı cesaretle basar durmak sorun olmuyor diye.. bazıları da diyorki soluğunun tükendiği yerde atmosferik başlar falan..

yok yahu soluğunun tükendiği 700 liraya remap yapıyorsun öyle bir hale geliyorki 2. viteste dipgaz yapmazsın sara sara gidiyor çünkü..

napalım işte benzinli turboya bende binmek isterim olsun bir 1.4 GT VW Golf 'üm hemde dsg 'li miss.. ama benzin çıldırmış durumda..

insanlar öyle laflar ediyorki zannedersin 200hp 'lik type'r kullanıyorlar.. Biri çıkıyor benim scenic diyor diğeri c-max hatta birinden marea çıkıyor .. Allah ıslah etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maden1907 -- 23 Haziran 2011; 10:33:52 >

• arkadaşlar sabırla bekliyorum konuyu açan arkadaşım ne bir haber ne bir yorum yazdı. Ya araçtan vazgeçti, yada olumsuz yorumlardan sıkılıp yazmamayı tercih etti. Nedenini bilmiyorum ama kullanıcı olarak görüşlerini çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zekki -- 29 Temmuz 2011; 4:31:04 >
  • 1.33 2010 corolla ile

1.4 tdci Fiesta'yı geçtik kalkışlarda. 6000devire vurunca dizel çok bakar arkadan. ben 2. vitesdeyken o 4e atıyor neredeyse.
    dizelin rampada "sellektör yaparken" yaktığı mazotu da hesaba ekleyin ondan sonra görüşelim bence

önce diyorsunuz dizel aldım az yakarım, motoru da güçlü,
    sonra diyorsunuz rampada da süperim. e o zaman benzinli araçla daha ucuza giderim ben de

kaç dizel sahibi korkmadan 2500 deviri geçiyor bu forumda merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

1.33 2010 corolla ile

1.4 tdci Fiesta'yı geçtik kalkışlarda. 6000devire vurunca dizel çok bakar arkadan. ben 2. vitesdeyken o 4e atıyor neredeyse.
    dizelin rampada "sellektör yaparken" yaktığı mazotu da hesaba ekleyin ondan sonra görüşelim bence

önce diyorsunuz dizel aldım az yakarım, motoru da güçlü,
    sonra diyorsunuz rampada da süperim. e o zaman benzinli araçla daha ucuza giderim ben de

kaç dizel sahibi korkmadan 2500 deviri geçiyor bu forumda merak ediyorum...

2500 Deviri geçmeye gerek yokki zaten bu devirde hemen hemen bütün dizeller maksimum gücü verir zaten gereksiz yere yakıt tüketirsin ; ama senin gibiler varken ister istemez ayağımız pedala gidiyor fazlasıyla .

• Accent Blue'nun rakibi Fiat Linea diyorlar. Ancak fiyat açısından rakibi olabilir. Yoksa Blue B; Linea Küçük C sınıfıdır. Accent Blue'nun en dişli rakibi yeni Honda City'dir. Otomobil dergileri en kısa sürede bu iki aracı karşılaştırmalılar. Bence ikisi de güzel araç.

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

• arkadaşlar bugün bir tane blue gördüm size göre bu araca 14 jant hiç olmuş mu ??? hem çok çirkin duruyor bisiklet tekeri gibi hemde ne kadar yol tutabilir merak ettim doğrusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man:Tga

Skoda alacaksan SuperB aLAcan aBi :)

Aynen katiliyorum.Skoda oktavia alacaksan super b alacaksin. alamiyorsan yanasmayacaksin. Blue C sinifi bir arac degil. ancak motor gucu, donanim ve surus keyfi yonunden gercekten iyi arac. Ben Blue'nun dizele bayildim. Kalkistaki ivmelenme gercekten cok iyi.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.