Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabayı alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
    Resim olsa da iyi olurdu hani. :P
  • Arkadaş araçla geziyor herhalde bikaç foto ve performans izlenimlerini bekliyoruz
  • Arkadaş almış mı acaba aracı??? Ben göremedim son sayfalarda mesajını veya aracının fotosunu
    Bu kadar olumsuz yorumdan sonra vazgeçip, başka bi araç almış olmasın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

"bu accent blue için yüksek fiyatı bastırma çabalı, sınıf yükseltme hareketinden vazgeçilmeli"
    zorlamanın anlamı yok...harbi C sınıfı araçlarla yan yana getirelim...."göz var nizam var"

Nizam değil o, izan.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı uğurlu olsun forumdaşım bence iyi tercih araba verilen paranın hakkıdır.
  • hayırlı olsun kazasz belasız. resim bekliyoruz :).. ayrıca aracı c sınıfına sokma girişimleri iğrenç bir hal almaya başladı. fiyat abartılı gttim inceledim kaliteli değil . iç aksamdna bahsediyorum. motoru güzel. alan arkadaş güle güle kullansın ancak bence araç otomobil piyasasının ne hale geldiğinin apaçık göstergesi.
  • Skoda alacaksan SuperB aLAcan aBi :)
  • prime versiyonunun fiyatı 40 binin altına çekilirse yok satar bence.diğer tutulan markalar milleti iyiden iyiye söğüşlüyorlar yıllardır.curcuna koparsa rekabet açısından,bu da millete yarar.
  • Hayırlı olsun

Bu arada arkadaş ne alayım diye sormuyor aldım diyor neden herkes model öneriyor anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: k35
    Hayırlı olsun

Bu arada arkadaş ne alayım diye sormuyor aldım diyor neden herkes model öneriyor anlamadım

Forumun adetitir bu. Alman arabası dışında araba alana 2. el bir alman veya japon arabası önerilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 17 Haziran 2011; 18:43:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

"bu accent blue için yüksek fiyatı bastırma çabalı, sınıf yükseltme hareketinden vazgeçilmeli"
    zorlamanın anlamı yok...harbi C sınıfı araçlarla yan yana getirelim...."göz var nizam var"

Nizam değil o, izan.

nizam = düzen, kurallar.
    izan= anlayış, anlama yeteneği.

ben hep nizam diye bilirim. aslında ikiside uygun gibi duruyor.
    göz var kurallar var", "göz var anlayış var" .

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM)

• quote:

Orijinalden alıntı: time_keeper

quote:

Orijinalden alıntı: k35
    Hayırlı olsun

Forumun adetitir bu. Alman arabası dışında araba alana 2. el bir alman veya japon arabası önerilir.

• bu başlık 10000 defa okunmuş 700 kusür cevap yazılmış.. demek yeni accent'e ilgi var lakin pek de alan da yok bunu.. bi arkadaş 2 tane takside gördüm demiş İstanbul'da durum nasıl ama Ankara'da çok gezen biri olarak ben de 2 taksicide bir de bayan şoförde gördüm bu arabadan.. taksicilere indirimli veriliyor araba vatandaşa da aynısını yapmadıktan sonra satılmaz hyundai arabaları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: uozudogru

bu başlık 10000 defa okunmuş 700 kusür cevap yazılmış.. demek yeni accent'e ilgi var lakin pek de alan da yok bunu.. bi arkadaş 2 tane takside gördüm demiş İstanbul'da durum nasıl ama Ankara'da çok gezen biri olarak ben de 2 taksicide bir de bayan şoförde gördüm bu arabadan.. taksicilere indirimli veriliyor araba vatandaşa da aynısını yapmadıktan sonra satılmaz hyundai arabaları..

Konu sahibi arkadaşın bu aracı almadığını düşünmeye başlayacağım neredeyse.

Linea konusunda bunları yazmıştı:

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

önde kelebek cam arkada kelebek cam, yan aynalar kaporta üstünde, ön burunu sivri, arkası top gibi yuvarlak, arkada oturanların kafası tavana değiyor, uzun boylu bir şoför inip binerken kafasını tavana vuruyor...Sağolsun mühendisler herşeyi düşünmüşler.Hiç C sınıfı gibide durmuyor,plastik kalitesinden bile belli ediyor bunu zaten...Garantiyi bile parayla satan firmadanda daha fazla bişey beklenemez zaten

hatta fiat servislerinin volkswagen servisleriyle kıyasıya olmasıda ayrı bir durum.Bakım tutarları parçalar ateş pahası...

Yukarıda koyu olarak belirttiğim kısımlar Accent Blue için de geçerli ve bunlara takıntısı olan birisi mantıken gidip bu aracı almaz.

Ya da Linea için bunları yazmaz.

Ki Linea'nın arka kısmı Accent Blue'dan daha fazla baş mesafesi sunuyor.

• bütün konuyu okudum.konuyu açan arkadaş aracını almaktan vazmı geçti?6 haziranda alacağını söylemiş.12 gün geçmiş ,hiç bir haber yok kendisinden.
  • lineanın emotion modelindeki konforu accent mi vericek? linea yeni kasa çıkardığı zaman (yada makyaj) görücem ben accenti. bir kere geçmişi kötü olan bir araba. herkes tereddütle bakıyor. kelebek camın olup olmaması ne kar nede zarar. tipide seveni var sevmeyeni var. o yüzden mayıs ayının en çok satılan aracı oldu... eminim ki hazirandada böyle olucak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

lineanın emotion modelindeki konforu accent mi vericek? linea yeni kasa çıkardığı zaman (yada makyaj) görücem ben accenti. bir kere geçmişi kötü olan bir araba. herkes tereddütle bakıyor. kelebek camın olup olmaması ne kar nede zarar. tipide seveni var sevmeyeni var. o yüzden mayıs ayının en çok satılan aracı oldu... eminim ki hazirandada böyle olucak..

accent in geçmişinde ne sorun var?
    çok satmasına şaşırmayın fiyat avantajı var çünkü fiat sürümden kazanmaya karar verdi zamanında hyundai de yaptı genel pazarda liderliğe oturdu ama çok durmak istemedi sanırsam
  • accent konforunu bilmiyor musun? arabaya amortisör koymayı unuttular herhalde? ne talihsizlik olacakki hepsinde bu böyle!
  • Ben 110'luk dizel 2011 rio kullanıyorum.. 128'lik blue 'yu tahmin bile edemiyorum.. Klavyede ahkam kesen 1.6 atmosferikci gençleri ise rampada sellektör yediklerinde otomobil firmasının eşantiyonu olan sabır tesbihini çekerken görmek isterim :D
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.