Şimdi Ara

ACCENT BLUE DİZELİ GELMİŞ(ALDIM) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
355
Cevap
0
Favori
49.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Janjan

küçücük, sedana c segmenti demişler ya hey allahım....

Chevrolet Cruze
    Opel Astra
    VW Golf
    Ford Focus
    Renault Megane
    Citroen C4
    Peugeot 308
    Fiat Bravo

gibi araçlara hiç binmediniz sanırım

imkanı olan arkadaşlar, bu araçlarla hyundai accent blue yu bir yan yana getirsinler, göz var nizam var....

quote:

@embasi; "Bence blue hakkettiginin cok cok altinda bir fiyatla satiliyor."

herkes fiyatı b sınıfı araç için pahalı derken, malesef bu söylediğinize şaşırmamak elde değil.
    4 ileri dededen kalma otomatik vitesli, 1.4 CVVT PRIME 40.00tl, bu fiyata "harbi c sınıfı" araç almak mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

yaw hocam yeni çıkan accent blue, era da olduğu gibi zıplayıp duruyormu yolda giderken ..??

Kardeş o zıplatma zamanı geçti sanırım :) Bende 2011 Era var zıplatma sorunum yok :)
  • Accent Era'dan Hyundai için kafalıktı dönemidi artık Hyundai Accent blue ile ustalık eserleri cıkmaya başladı, bu marka hakkatten kendini geliştirdi, fiyatların biraz daha inebileceği konusundan beklentim var blue konusunda dizellerin gazette reklamları cıktı, alan arkadaşımıza hayırlı olsun.
  • öncelikle herkese selam ve saygılar...arkadaşlar manisa da yaşıyorum.veteriner hekimiyim.hanımım da öğretmen.hanımın 2006 clio symbol 1,4 aracı(32.000 km de daha-klimalı-orijinal)yenilemek istediğimizden dolayı epey bir zamandır araştırma yapıyorum.aklınıza gelecek her marka ve modeli,b-c segmentteki araçların hemen hepsini en küçük detaylarına varasıya inceledim diyebilirim.inanın fiyatlar ve bu fiyatların sunduğu donanımlar karşısında her birinde ayrı ayrı şoklar yaşadım.emin olun.özellikle alman araçlarının oturmuş isimlerinden ve distirbitörlerinden dolayı bizi nasıl kazıkladıklarını,ayrıca tutulan yerli üretim araçların da özellik yönünden ne kadar fakir olduklarını karşılaştırmalı incelemelerim ve cebimdeki paranın(ki hepimizin öyledir)kıymetli olduğunu bildiğimden dolayı bu kanıya vardım.taa ki hyundai accent blue yi inceleyene kadar.napayım,en son buna sıra geldi.bunda hyundai hakkında önyargılı olmamın muhakkak payı vardır bilinç altı olarak.ama sonunda ne kadar yanlış düşündüğümü ve bu aracın fiyatına bu kadar tatminkar donanımlar sunarak karşılık verdiğini anlamış bulunuyorum.alan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi gönderirken, alacak olan arkadaşlara da 1,6 crd, prime modelinin üzerinde durmalarını öneririm.esen kalın...

• Alan ve alacak olanlar zaten verdikleri paranın kıymetini hesaplamışlardır burda aracı kılıftan kılıfa sokmaya gerek yok sürmedim ancak motor olarak hyundai ye güvenirim sınıfı ne olursa olsun motoru ve donanımı için fiyatı çok abartılı değil.Zaten alan arkadaşta memnun önemli olan da bu değil mi?
  • Geçen Gün Forumda bir arkadaşda Full++Full kırmızı Hyundai İ30 Almıştı.Kaç gündür Satamıyorum Diye Stem ediyordu.Sonra Ucuza birine verdi diye hatılıyorum....... Üstelik Elektrikli Koltuga varana kadar vardı...

Ayrıca 2bin lira Daha verip ELANTRA almak varken..

O Fiyata FULL Bir SKODA OCTAVİA Gibi bir araç varken Gidip accent Almak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 12 Haziran 2011; 22:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Geçen Gün Forumda bir arkadaşda Full++Full kırmızı Hyundai İ30 Almıştı.Kaç gündür Satamıyorum Diye Stem ediyordu.Sonra Ucuza birine verdi diye hatılıyorum....... Üstelik Elektrikli Koltuga varana kadar vardı...

ACCENT'i sürene sor kardeşm

• arkadaşlar bu arabanın lastikleri küçük mü yoksa banamı öyle geliyor? arabayı herşeyi ile beğensemde bu lastik olayından dolayı bir anda soğudum.
  • quote:

Geçen Gün Forumda bir arkadaşda Full++Full kırmızı Hyundai İ30 Almıştı.Kaç gündür Satamıyorum Diye Stem ediyordu.Sonra Ucuza birine verdi diye hatılıyorum....... Üstelik Elektrikli Koltuga varana kadar vardı...

Hocam o arkadaş aracını satmaktan vazgeçti, tüp taktırıp binme kararı aldı. Ucuza falan satmadı yani. O fiyata sıfır km full Skoda Octavia nerde var ki, söyleyin de alalım, yoksa ikinci el Mercedeste var o fiyata

• quote:

Orijinalden alıntı: sekoya81
    arkadaşlar bu arabanın lastikleri küçük mü yoksa banamı öyle geliyor? arabayı herşeyi ile beğensemde bu lastik olayından dolayı bir anda soğudum.

175/14...b sınıfı araç için normal...fiyatı hariç...

quote:

tamamen katılıyorum...
    b sınıfı araç için fiyatı fazla.

hatta c sınıfı octavia Ambiente 1.4 TSI 122HP 42.070TL, c sınıfı seat leon 1.2 lt TSI 105 hp Style 39.800 TL, 1.4 lt TSI 125 hp Style 41.300 TL
    alıcılara 40.000tl li seviyeler çok geldiyse 36.000tl ye full cruze var, yakıtı dert edene lpg seçeneği mevcut...

• BENZİNLİ --- Hyundai Accent Blue CVVT 109 PS --- 34.100 TL
    DİZEL --- Hyundai Accent Blue CRDi 128 PS --- 40.700 TL
    BENZİNLİ --- Skoda Octavia 1.6 102 HP --- 40.270 TL
    DİZEL --- Skoda Octavia TDI 1.6 105 HP --- 48,370 TL

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZSARA -- 16 Haziran 2011; 12:42:16 >

• Yorumlara bakıyorum, şimdi de bu Accent Blue'yu göklere çıkarmaya çalışanlarınız var; ama yemez. Öncekinde de aynı şeyi yaptınız bir kere bindim arkada zıp zıp zıplayarak gittim. Virajlarda da bayağı savruluyorduk.

Accent'i 50 bin lira da yapsanız B segmentidir. Hem de segmentinin birincisi falan da değildir. Öncekine göre artmış fiyatı ve gaza gelmiş satış temsilcileri segmenti yukarıya taşımıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 16 Haziran 2011; 12:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Arkadaşlar öğlen toyota bayisine gittim corolla dizel fullüne bakmak için,araba yok dediler fiyatını sordum 56,000 küsür dediler,Zaten daha öncede focusa bakmak için gitmiştim ordaki fiyatıda duyunca nevrim döndü.Transporter 180 hp fiyatı zaten 58 bin tl iken bu fiyatlar çok abartı gerçekten...

Neyse hyundaı zaten güvendiğim ve daha önce çok kullandığım,sorunsuz ve kaliteli bir marka ve accent bluede ilk çıktığından beri hayran bıraktı zaten kendine,bende ordan direkt hyundaı bayine gittim,şansıma bugün sabah tır gelmiş ve içinde Blue Dizelde varmış.Araç gayet hoş şık donanım bol,motor 128 PS 6 İLERİ yani 5 yıl garanti ucuz bakım maliyetleri v.s v.s...Hepsinden en güçlü motor bluede.

Fiyatını sordum 39,300 tl ye kadar indiler + 3 bakıma para almıyorlar zaten..

Neyse sonuç olarak 128 ps 6 ileri vites blue Crdi'me 6 haziran 2011 de kavuşacağım çok mutluyum.....

Herkese iyi akşamlar....

Arkadaş 39,300 tl ye almış.Sen bana 34,100 Fiyatını gösteriyorsun...Ayrıca ben motor farklarını söylemedim.

benZİNLİ --- Hyundai Accent Blue CVVT 109 PS --- 34.100 TL
    DİZEL --- Hyundai Accent Blue CRDi 128 PS --- 40.700 TL .... CRDİ 128ps ALACAGIMA
    BENZİNLİ --- Skoda Octavia 1.6 102 HP --- 40.270 TL .......1.6 102Hp alırım Hiç degilse Yüksek segment Bi arabaya binerim.Daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 16 Haziran 2011; 12:53:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özbekli35

Arkadaşlar öğlen toyota bayisine gittim corolla dizel fullüne bakmak için,araba yok dediler fiyatını sordum 56,000 küsür dediler,Zaten daha öncede focusa bakmak için gitmiştim ordaki fiyatıda duyunca nevrim döndü.Transporter 180 hp fiyatı zaten 58 bin tl iken bu fiyatlar çok abartı gerçekten...

Neyse hyundaı zaten güvendiğim ve daha önce çok kullandığım,sorunsuz ve kaliteli bir marka ve accent bluede ilk çıktığından beri hayran bıraktı zaten kendine,bende ordan direkt hyundaı bayine gittim,şansıma bugün sabah tır gelmiş ve içinde Blue Dizelde varmış.Araç gayet hoş şık donanım bol,motor 128 PS 6 İLERİ yani 5 yıl garanti ucuz bakım maliyetleri v.s v.s...Hepsinden en güçlü motor bluede.

Fiyatını sordum 39,300 tl ye kadar indiler + 3 bakıma para almıyorlar zaten..

Neyse sonuç olarak 128 ps 6 ileri vites blue Crdi'me 6 haziran 2011 de kavuşacağım çok mutluyum.....

Herkese iyi akşamlar....

Arkadaş 39,300 tl ye almış.Sen bana 34,100 Fiyatını gösteriyorsun...

Hocam senin kafa iyi herhalde, adamın arabası Hyundai Accent Blue CRDi 128 PS, yukarıda yazdıklarımı dikkatli oku. O dizel araç almış, sen gitmiş benzinli Octavianın fiyatını koyuyorsun. Karşılaştırman gereken fiyatlar kırmızı renkle değil siyah renkle yazdıklarım.

• quote:

Arkadaş 39,300 tl ye almış.Sen bana 34,100 Fiyatını gösteriyorsun...Ayrıca ben motor farklarını söylemedim.

benZİNLİ --- Hyundai Accent Blue CVVT 109 PS --- 34.100 TL
    DİZEL --- Hyundai Accent Blue CRDi 128 PS --- 40.700 TL .... CRDİ 128ps ALACAGIMA
    BENZİNLİ --- Skoda Octavia 1.6 102 HP --- 40.270 TL .......1.6 102Hp alırım Hiç degilse Yüksek segment Bi arabaya binerim.Daha iyi...

Hocam ben Blue yu savunmuyorum, iyidir süperdir falan dediğim de yok zaten. Motor farklılıklarını sadece fiyatlar net anlaşılsın diye yazdım. Sen tercihini yazmışsın, isteyen Blue alır biner isteyen Octavia bana ne. Herkesin kendi tercihidir. Bana göre yanlış olan, dizel motorlu bir aracın fiyatını benzinli motorlu bir araçla kıyaslaman.

• Bende diyorumki Küçük Sedan yani Honda City Hyundai Accent Renault clio Gibi Araba alacagıma Üst segment donanımlı oturaklı daha geniş ve ikincielde de Bana sorun yaratmayacak araba alırım daha iyi...Demek İstiyorum..Sizin görüşlerinizede saygı duyarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

BENZİNLİ --- Hyundai Accent Blue CVVT 109 PS --- 34.100 TL
    DİZEL --- Hyundai Accent Blue CRDi 128 PS --- 40.700 TL
    BENZİNLİ --- Skoda Octavia 1.6 102 HP --- 40.270 TL

yani b sınıfı MODE donanımlı blue fiyatına, c sınıfı ambiente opimal octavia fiyatı karşılatırması...

b sınıfı-Hyundai Accent Blue CVVT 109 PS --- 34.100 TL
    c sınıfı-skoda octavia Classic 1.6 102 HP ---- 35.770 TL
    (+ -) varmı,..en büyük eksi blue b sınıfı 175/14 jantlı
    c sınıfı-cruze1.6 16V LS FULL (124 PS) ---- 35.711

aslında en dogrusu;
    b sınıfı Hyundai Accent Blue CVVT 109PS --- 34.100 TL
    b sınıfı Honda City LS Düz Vites 1.4 100PS Benzinli ---- 35.550 TL

ek...hepsiii benzinli.....

"bu accent blue için yüksek fiyatı bastırma çabalı, sınıf yükseltme hareketinden vazgeçilmeli"
    zorlamanın anlamı yok...harbi C sınıfı araçlarla yan yana getirelim...."göz var nizam var"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 16 Haziran 2011; 13:18:23 >

• quote:

Bende diyorumki Küçük Sedan yani Honda City Hyundai Accent Renault clio Gibi Araba alacagıma Üst segment donanımlı oturaklı daha geniş ve ikincielde de Bana sorun yaratmayacak araba alırım daha iyi...Demek İstiyorum..Sizin görüşlerinizede saygı duyarım...

Ok Şahsi düşüncem şuan bu aracın fiyatının çok yüksek olduğu yönünde, hem dizel hem de benzinli motorlu olanı için. Daha birkaç yıl öncesinde fiyatı 26-27.000 TL olan benzinli bir aracın bugün 34.000 TL na satılmasını aklım almıyor açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther
    aslında en dogrusu;
    b sınıfı Hyundai Accent Blue CVVT 109PS --- 34.100 TL
    b sınıfı Honda City LS Düz Vites 1.4 100PS Benzinli ---- 35.550 TL

Evet hocam en doğru karşılaştırma budur Diğer ikisi arasındaki fiyat farkı sınıf farkıdır zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.